Puneti poze in album sa va vedem :)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grenouille spune:

astept si eu cu interes ce vor zice adminii despre asta.
faza cu protectia.
pana acum,liniste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

daca nu se poate sa fie pozele private, si vizibile doar tp membri DC macar sa se desfintzetze clic dreapta... ma rog cand dai clic dreapta pe poza sa nu se poata save as sau copy.. tot e ceva decat nimic

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Achamot spune:

Eu ma intreb ce o sa se intimple cind o sa va gasiti pozele pe siteuri matrimoniale in cel mai bun caz sau, fara sa stiti macar, pe siteuri xxx ori, Doamne-feri, se va gasi vreun nebun sa puna pozele copiilor pe siteuri de pedofili...
Administratia ar trebui sa protejeze userii, mai ales pe cei care se expun unor pericole de a caror existenta majoritatea oamenilor nu stie. Dar ce stiu eu, sint un biet utilizator...

NIHIL SINE DEO !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

desprecopii, ti-am vazut albumul... frumoase poze! Am si eu o intrebare: unde ati stat in Varadero? Noi am fost in Ianuarie, am stat la Playa Varadero 1920, si vrem sa mergem iar anul viitor, dar inca nu m-eam hotarat daca vrem la acelasi resort... voi unde ati stat? Si cat de multumiti ati fost?

_

Mai bine mor neinteleasa de nimeni,decat sa ma tot explic toata viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaR spune:

Pozele mele sunt mult mai mari de 100 de bytes. Cum sa fac? IMI DA EROARE EU NU REUSESC SA INCARC NICI O POZA! HELP!

DanaR si baietii ei : http//www.ealbum.ro/danar/a165

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

quote:
Originally posted by DanaR

Pozele mele sunt mult mai mari de 100 de bytes. Cum sa fac? IMI DA EROARE EU NU REUSESC SA INCARC NICI O POZA! HELP!

DanaR si baietii ei : http//www.ealbum.ro/danar/a165

Ai nevoie de un program de editare fotografii si le micsorezi pana sub 100 kb. Mie si la cele de 98 kb imi dadea eroare ...le-am mai micsorat!

Mihaela si fetele mele
www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Am revenit...cel mai simplu program de editare e paint, care se gaseste in orice computer. Daca nu va descurcati, am sa incerc sa explic eu celor care doresc.

In general orice aparat foto digital se vinde cu un CD de instalare al programului de descarcare/editare si alte chestii care se fac fotografiilor digitale...incercati si cu acest CD, descarcati pe computer programul si apoi cautati edit picture, sau ceva de genul asta. Sau in manualul CD-ului...e foarte usor.

Bafta!

Mihaela si fetele mele

Mergi la inceput

Acum am si eu o problema tehnica. Am adaugat mai devreme, cand am postat mesajele anterioare, cateva poze. Unele s-au incarcat, altele nu...
Am incercat acum iar sa le incarc pe acelea care nu s-au incarcat, imi da mesaj ca pozele sunt incarcate, dar nu apar in album...

Am si un album nou, care nu apare, iar pozele acestea ar trebui sa fie in albumul nou...

Mihaela si fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnaVanOnna spune:

Buna fetelor. Ma altur si eu celorlalte fete care au probleme cu activarea albumului foto. Am aceeasi problema. Ne poate ajuta cineva si pe noi? Va multumim.

Constandis MAria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allbinutza spune:

buna fetelor ma alatur si eu clubului "nu pot pune poze in albumul foto".In primul rand imi zice ca sunt pra mari,le-am mai micsoratsi tot eroare imi da.Imi poate spune cineva pas cu pas ce trebuie sa fac,poate sunt eu prea neindemanateca cu tehnologia asta.Please help ca am si eu poze prospete cu bb-ul meu.pupici si numai bine.

Silvia,mamicutza de Davidutz(07.02.2006)

Mergi la inceput