Stelute de ianuarie - februarie 2007 (42)
Raspunsuri - Pagina 9
marinar spune:
neata
dana am intrat si eu acum sa vad pozicile si nu merge link-ul ![]()
lili sanatate lui matei!
diana si voua sanatate!
gabriela_s spune:
neata
dianasa stii ca intr-adevar se poate sa fie doar de la dinti febra.
poti sa iti dai seama daca e deshidratata dupa fontanela,daca e infundata rau inseamna ca bebe e deshidratat,asa stiam.ah si dupa pisu iti dai seama,daca gasesti pete mai galbui-portocalii pe pampers,inseamna ca iar are ceva probleme cu deshidratarea .
succes la dr oricum!
marinami-au placut pozele voastre de la mare.imi place de voi,aratati a familie fericita.si tu arati bine in alb,ai mai slabit?mai dar tu esti si inalta,sau mi se pare mie?parca esti mai inalta decat mine oricum,asa tin minte.
alinukm-ai omorat cu bancul ala...
si mirandolina cu suta de euro...
mirandolinate faci mireasa zici?cu rochie si tot tacamau ,a?
al meu inca mai viseaza la nunta noastra pe malul marii la apus...si cum la noi nu apune soarele in mare,s-a gandit el ca sa mergem mai spre niste insule ,asa...
asa ca fetelor va invit la nunta mea care va avea loc peste vreo 10-20 de ani,cand ne-om permite noi vacante in insule exotice si "cacastoreli" pe plaja...
m-ati omorat cu chatul pi forum bai...

Adriana Maria
*iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*
//pozele noastre
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">
filmulete cu fetita mica in burtica //www.desprecopii.com/info.asp?id=1080" target="_blank">Nasterea unei stele//
Catalina spune:
Bai, ce ati avut nene de ati scris atata? Nu pot sa cred. Sper sa nu fie vreo cearta iarashi. Hai ca ma apuc sa sap prin mesaje.
Mirandolina, adica 200g sunt mai putin ca 200 ml, nu? Il vaz dupa cum nu se satura. :)
Cana sa va fie de folos vaccinul si multa sanatate la grasunica!
Miciurin, nu zic nimica de Aelita (am vb personal cu ea), dar sunt intr-u (asta asa se scrie?) totul de acord cu ceea ce spui de Adriana. Si eu o admir, eu am mult mai mult ajutor in viata mea si nu sunt asa sigura pe mine si nu ma descurc asa bine. Bravo tie Adriana. Ieri am reusit si eu sa ma vad cu ele si sunt DOUA FRUMOASE bronzolite. Pupici.
Shine pe mine primii rusi m-au tinut peste 6 zile, a durut de am murit si mega cantitate. Oricum, la mine s-au schimbat toate datele problemei din acest punct de vedere. Mie inainte de nastere imi venea de Craciun si poate si de Paste. Acum la 30 de zile punct vine.
Te cred Rali ca e bine la umbra. Astept si eu cu nerabdare ziua de maine sa plecam si noi la munte.
Hai sa va zic apropos de steamer, ca nu am vrut sa dau meleonul fara sa vaz daca mananca cineva sau nu alimente din astea aburite. Asa ca am luat unu Elda sau asa ceva de la Auchan. e 43 de RONi. Asa ca poa sa pocneasca, la banii astia ... .
Diana, imi pare tare rau ca nu sunteti bine. Multa sanatate!!!
Lilisor, ce mai face Matei???
Dana, nu se vaz pozele.
Pana intr-un final am tras concluzia ca nu v-ati certat, doar v-ati imbatat. Si m-am suparat ca ati facut-o fara mine. Las ca va prind io data aviatoare.
va pup si ma duc la sapa. mai vorbim.
sraluca spune:
Neata,
Sa mor de inima cand am vazut cat a-ti scris. Pai bien fetili a-ti mutat confe pe forum. Innebunim citind.
Ieri m-am dus si -am luat lu' BILA scaun d-ala verde de baie. L-a montat tati si la un momenta dat ce vad: BOBI il sutise pe WOMPI si se pregatea sa il roada.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
. Printre altele are o jucarica mica pe care cica o cheama parca wompi si BOBI a inhatat-o pe sest. Sa vedeti ce batalie o sa fie intre astia pe jucarele. Unde mai pui ca si Bila pusese ochii pe scaun si a stat jumate de ora in scaun, in pat si s-a jucat cu jucarelele.![]()
![]()
![]()
![]()
.
A, si mi-a spus matusimea ca biscuiteii ii mananca impreuna: jumatate Bila dupa care jumate Bobi![]()
![]()
marinar spune:
raluca vad ca picii tai impart mancarea frateste. frumos!
catalina distractie placuta la munte si racoareeeeeeeeeee!
ca tot vorbeati de rushi, mie mi-au venit acum aproape 2 sapt. am avut abundent cam 3 zile si apoi din 2 in 2 zile mai apar niste pete. de ex si azi m-am pomenit cu ceva, chiar maimult decat 2 pete.
dianamizzi spune:
fetelor am fost de dimineata iar la urgente.... acolo o asistenta imputita , vaca dracului...cica sa mergem la policlinica. DAR cand intrebam cica deschide la 8... si s-a luat mami cu ea de a facut-o de tot kktu ca nu vroia sa cheme doctor sa vada fata...pentru ca "AVEM SI NOI NISTE SITUATII DE DAT"... SE TERMINA TURA... a dracu de nenorocita auzi ca ea avea situatii de facut, hartii la urgenta si nu avea nimeni timp de fata deci sa plecam pe drumuri la policlinica care se deschide la 8 sau...unde om vedea cu ochii ca la urgenta sunt OCUPATE... 
. a chemat doctora pana la urma. tot socata sunt... asta e, ce sa mai zic ca nu are rost...
aia a controlat-o, nu i-a gasit nimic. decat cand o atingea pe langa urechea dreapta se maraia ea. nu ii convenea. si concluzia "are o sensibilitate la ureche" . eu i-am zis ca am fost la bucuresti ieri si n-are nimic la urechi ca a cautat-o altu cu din ala cu bec sa vada inauntru si nu a vazut nimic. in fine zica ea zice ca e o "sensibilitate" deci ... sa ii dam antibiotic.
asta e , daca ma mananca in cur sa caut raspunsuri la doctori... le gasesc...
FETELOR MACAR ACUM M-AM LINISTIT ca am vorbit la telefon cu doctorul ei din malta. primul lucru ne-a intrebat daca am facut drumuri multe, daca i-am schimbat mediul des. si noi am fost in weekend la tara, de atunci a inceput asta. si conclzia: mi-a zis ca daca am controlat-o aici si nu i-au gasit nimic atunci e din cauza ca e prea plimbata. se intampla la bebelusi. sa nu imi fac griji . doar sa nu o mai plimb atata, sa nu o agit sau sa o duc sa vada asa multa lume. mai putin , mai de la distanta ca e cam turmentata de agitatie probabil. sa o tin in acelasi mediu, fara plecari. la temperatura cat de cat constanta.
acum nu mai are febra. e bucuroasa, se joaca. o tinem mai linistita. asa e , saraca ... atatea plecari si atata lume ar obosi si omu mare dar un bebe.... of. deci aveti si voi grija , fetele care calatoriti mult.
va pup! m-am linistit.
ylilimic spune:
mihaela - povetsea e lunga cu Matei...Am incercat si anul trecut cand avea 1 an si ceva sa-l las in fundul gol...nu am reusit nimic, decat covoare murdare si nervi, ba chiar si un refuz total la olita (el care pana atunci facea fara pb). Am primit sfaturi multe: sa il bat ca se invata, sa faca in casa ca pana la urma gaseste si olita, etc...mi-au facut vecinele in ciuda cu ai lor copii mai mici si mai "buni" dar m-am impacat cu gandul: asta e el si nu am ce-i face! Anul asta din martie a refuzat scutecul, face singur la olita/wc, se si tine de ffff multe ori si cate 4 ore cand suntem afara, doar ca nu se cere la kk. In casa daca tot sta gol ii vine usor sa faca kk din picioare pe covor, pe balcon, pe gresie, oriunde dar nu pe olita
. Acolo se aseaza si zice ca nu iese. Numai ieri l-am surprins de 2 ori, era gata, gata, si cand l-am pus pe olita/wc nu iesea... Asa ca la teorie stateam si eu bine, la practica e nasol.
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=75663790" target="_blank">colectia de stelute 2 sau www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=311b8bfd46865c52b577a6" target="_blank"> sau "large collection"
Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete cu noi / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2
eli1977 spune:
neata la fete,
bueiii, o luarati pe aratura de la caldurile astea?sa cad de pe scaun cand am gasit si cap nou si scris 6 pagini si mutata conferinta acilea...
?
tot mai bine, decat sa va impungeti, ma gandesc..
asa da, alta atmosfera!
Raluca, ce dragut convietuiesc Bila si Boby!sa vezi haos cand or incepe sa se joace si sa se bata pe jucarii!
Sanatate multa multa si pupici bebicilor bolnavici!
Dana, frumoase pozuci.drum bun, sa ajungeti cu bine!
Mihacarm,, pai cum Andrei papa o cutie de lapte in 3 zile, inseaman ca pe luna imi trebuie 10 cutii.bine, acum de cand cu 2 mese diversificate papa cam 4 zile o cutie, deci iau 8 cutii.cam asa calculez, ca sa stiu ca e asigurat, ca nu raman fara lapte la copil cand mi-e lumea mai draga..
Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
taina botezului
marinar spune:
gabriela pai da, sunt mai inalta decat tine, ad am 1,68 m si am si slabit in ultimul timp dar mai am de luptat. la tine cum merge lupta, cine castiga???
kateryna spune:
neata. va placu conferinta?
hai sa bag si eu o intrebare..Cat ar trebui sa pape un bb diversificat la o masa?
Kateryna si
Anelin-George (7 ian 2007)
Eu asa fac, voi nu trebuie sa faceti ca mine