Stelute de ianuarie - februarie 2007 (42)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

Mirandolina - dar si al meu e cu dezumidi... dar vad ca nu ajuta, ce sa mai dezumidifce cand si asa in casa e un inferm... poate daca nu il lasam pe oapte nu se usuca caile respiratorii insa in cazul asta ne trezim de la 4 ca nu mai avem aer de caldura!
vreau la casa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Eu vreau inapoi la mare

Lilishoooooooooor, fa o baie si pentru noi!!!

Ella de www.youtube.com/watch?v=deHt6udGM6k" target="_blank">Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya

Mergi la inceput

Mirandolina - ce asi vrea eu sa nu folosesc AC noaptea, nu il foloseam pana acum, insa nu se mai poate, mor dracu... il las de nevoie, cand nu il lasam ma trezeam cu fata foindu-se de caldura... de nu mai dormi deloc.
dar cu kk, eu aveam o punga cu servete si pampers dar am lasat-o in portbagaj, plus Diana era mai constipata de felul ei si facea odata la 2 zle si arunci ajutata. Acum, decand mananca bine, sant disperata cu kkrea de 3 ori pe zi, pentru noi e ceva neobisnuit!!!Inainde de plimbare - mai facusera o pleasca! asa ca am zis ca gata... mai nou face si la masaj, cand ii fac exercitii cu picioarele stranse la burtica pentru a elimina gazele inainte de culcare... acum elimina nu numai gaze.
invat minte si umblu cu bagajele dupa mine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Acum am inteles, Liuda, pai noi de la inceput eram cu 5-6 kkri pe zi, acu mai rar, o data la doua trei zile, dar azi a intrecut masura, a umplut asternuturile, de a sters ta-su pina n-a mai putut Cit despre aer, il tot inkid-deskid, ca sa traim si noi, fara sa ne imbolnavim Acum Maya doarme la nudu' gol, cu geamul inkis, cu aerul oprit, dar e suportabil...

Ella de www.youtube.com/watch?v=deHt6udGM6k" target="_blank">Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya

Mergi la inceput

caldurele astea sant... o porcarie... bona mea azi dimineata a ramas fara grai saraca de ea cand eu am iesit din dormitor chitita cu o fusta cat palma dar chiar scurta rau fara exagearare si maieu din ala de acopera foarte putin... dar chiar nu se mai poate, acum ma fufla... aerul din masina drept intre craci
a zis ca sant nebuna de nu ma imbrac asa in fiecare zi, ca de ce ma sugrum in alte tzoale cand am asa o fusta frumusica..., nu stiu ce a vazut ea frumos ca fusta nu se prea vede... Astea le am de pe timpul cand eram fata mare fara copil la bord, acum ziceam sa ma imbrac decent... dar caldurere astea sant de vina, nu eu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Misha_tp spune:

Cu ce se curata petele de la picaturile de Fe? Cu Vanish si Ariel nu merge :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Buna fetelor,

nu va spun o noutate, in vestul tarii e iadul pe pamant... ieri am vazut pentru prima data pe termometrul de langa casa 40! Peretii sunt incinsi, ventilatorul invarte non-stop aerul cald, se pare ca mai dureaza doua zile. Aer conditionat nu avem, dar oricum il suport foarte greu eu, cred ca nici lui David nu i-ar fi tare bine.

LIUDA
, am sa incerc si eu vi-sol, pe mine nu ma dispera atat ca nu mananca cat faptul ca mi-e frica de deshidratare. Ieri a mancat binisor, aproape 700 ml, azi, pana la ora asta 200, acum urmeaza sa se trezeasca, sa vad cu ce pofte... De Peritol nici nu vreau sa aud. Daca ai timp, esti buna sa-mi scrii compozitia vi-sol-ului, nu gasesc prospectul pe net.

RALI, multumim pentru urari, intr-adevar sapte lunisoare am facut azi.

Ziua am inaugurat-o la Politia Rutiera, fiindca ieri la Selgros am iesit din parcare fund in fund cu un nene, iar tancul meu i-a infundat bietei Dacii o usa si o aripa... buna soferita e si mami asta! Noroc ca omul a fost calm, nu s-a pus sa se vaite ca majoritatea, asa ca ne-am dus fiecare la casuta lui si dimineata ne-am dat intalneala la Politie. Si am scapat cu avertisment si trei puncte, asta fiindca m-am dus ca tigancile, cu pruncul in brate.

DANA, n-ai nimerit-o, tati a plecat aseara. Dar am senzatia ca si calculatorul asta mai pune un grad!

Fetelor, unele cunoasteti povestea Soniei, eu am pus la semnatura link-ul la site-ul facut pentru ea. Va rog, ajutati-o macar cu o rugaciune, uitati-va la site, nu intoarceti in alta parte privirea... Daca aveti site-uri, ajutati-o cu un banner de link, nu ma pricep dar cred ca se poate, mai sunt sperante, micuta merita rugaciunile, gandurile voastre bune si orice alt ajutor!

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia sa traiasca!
cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Neata!

Nu stiu ce sa mai zic cu Matei al meu...de aseara e plin de bube pe trup. De fapt sunt pete rosii de diferite dimensiuni de la "cucu" pana la barbie, poate un pic si pe fata. Io sa zic ca aduce cu pojarelul, dar de ce nu are pe maini si picioare? De ce nu sunt umflati ganglionii (zice dr de fam)? Face si febra, nu ,are, dar face...
Am vorbit cu shine - zice sa ne intalnim diseara... Dar acum stau si ma gandesc sa ma duc sau nu? Am microbi in buzunar de la fiu-miu sa ii dau lui Alexandru??? voi ce ziceti?

liuda -si dr noastra mi-a confirmat ca Peritolul da dependenta, dar parinti si doctori deopotriva sunt bucurosi ca stau copiii cuminti si mai si mananca . Nu i-am dat decat 1 lingurita si nu cred ca il mai folosesc.

Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Mergi la inceput

Cristiana - cum ajung la prospect iti scriu, dar e numai vitamine, vit, A, B, C, Fe, Ca, Iod , deci in compozitie am citit numai din astea. dar daca mananca 700 ml - ce ti se pare putin? pai noi mancam 400- maxim 500 in zilele bune, de asta eram disperata... 700 mi se pare bine, cel putin mie, pentru hidratare mai bine baga suc, apa, compot!! naspa cu parcarea, stiu ca am patit saptamana trecuta, dar nu era tipul sa vaca, cum eu - o fata desteapta dau cu spatele si nu vad ca am parcat sub fund (sub nivelul oricarei oglinzi) un matizel mic!!! Asa ca m-am ales cu liber de la jandarmii - care au zis ca am dat in numar... prin intuneric nu au vazut ca capota era un pic "impinsa" inauntru de roata mea de rezerva atasata in spate!

Misha - fato ai puso eu zic ca nu se i-a Fe ala de pe haine decat cu un chibrit si ii dai foc la tzoala... are o culoare... stiu cum e ca folosesc, nu am dat pe haine dar coloreaza ceaiul (eu ii dau in ceai - se permite, scrie in prospect) de zici ca e din nuci verzi...

Mergi la inceput

Ylilimic - pai si eu asi fi fericita daca ar sta cuminte fata mea, dar mi-e cam frica de calmante de genul asta ca am inteles ca da peste cap sistemul nervos. O fi el bun, dar folosit atunci cand chiar e nevoie. Asta mai lipsea sa zbiere dupa Peritol. Bine ca am avut minte sa intreb, eu zic ca o lingurita care ai dat-o tu nu creaza dependenta si nici de calmat prea tare nu calmeaza, medicamentele astea sant eficiente cand se rau regulat si macar 2 zile la rand... Incearca visolul - ca daca mananca mofturoasa mea atunci voi chiar santeti scapati ...
ciudat ca si Ketoful calmeaza, adica la mine a fost ca un somnifer, a dormit bine, insa cica asta nu da dependenta....o tin asa macar 2 saptamani dupa care ne mai lasam de vitamine sa vedem daca intra mancarea pe gat fara suplimente, dar daca isi largeste stomacul intre timp eu zic ca v-a manca si dupa incetarea vitaminelor.

Mergi la inceput