Stelute de ianuarie - februarie 2007 (42)
Raspunsuri - Pagina 21
delfinuta spune:
Lili toata lumea s-a luat de mine ca n-am putut intra in apa...era rece...cel putin asa am simtit eu...da'tu ca stai acolo???...ce sa mai zic...nu sunt doar eu defecta..
Marina drum bun si distractie placuta! Asteptam povesti si poze..
Messa saru'mana pt retete, la mai multe!!!
Dana ma vopsesc la o prietena la coafor, da acu chiar n-am ajuns...ma pastrez pt august, inainte de concediul mare...![]()
delfinuta spune:
Apropos de retete, incet-incet am inceput sa papam si noi cate ceva...adica la masa de legume papam: morcov+telina+patrunjel+dovlegel+ceapa+pui = blender si la masa de fructe papam(dupa Marina) mar+piersica(eventual+pruna)+biscuiti....facem progrese zilnic. Insa Messa ne deschide noi orizonturi...

cmm spune:
ylilimic, din pacate nu prea am vreme sa intru des, cred ca am mai postat de citeva ori, da va citesc constant.
Am o papushica de 6 lunitze jumate, am sa incerc sa pun o poza cu noi ca sa ne cunoasca lumea.
m-as bucura daca cineva mi-ar spune cum pot sa pun poze
pusici,
mamica de hailey (5.01.2007)
mirandolina spune:
Neatza.
In loc sa dorm la racoare in sufragerie, stau in bucatarie si cetesc pi forum.
Lilishor, m-am ingrozit de linkul ala cu jucaroaia de la Mc. Dar mi-au placut nazbitioshii din linkul 2.
Si apropo de linkuri, filmul cu Maya mea este la semnatura
Va pupez, ma duc sa dooooorm ![]()
Ella
de www.youtube.com/watch?v=deHt6udGM6k" target="_blank">Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya
Daconst spune:
Na ca io-s cea mai matinala,ca n-am som,nush ce naiba,
Mirandolina,mi-am amintit ca l-am vazut chiar cind l-ai pus si ti-am si spus...dar uita baba,ce sa-i faci.Oricum a meritat vizionat inca o data ca e o frumoasa papusica ta.
Delfinuta,pai tu nu vezi ce maglavais face aia la coafor sa-mi spui si mie un numar de vopsea ceva ca stau si ma holbez la feti pe strada.Astia aici sunt blonzi de la natura,si m-as vopsi eu pina vin acasa.![]()
www.flickr.com/photos/9613794@N05/707998650/" target="_blank">
Lucas Paul(18.01.07)
Daconst spune:
Bey,dar chiar nimeni nu s-a trezit?Sau sunteti toate in concediu?
Adela,Cristiana,ia veniti la raport ca nu v-am mai vazut(citit) de mult.
Cristiana,daca e tati acasa,ai o scuza si te iert.![]()
www.flickr.com/photos/9613794@N05/707998650/" target="_blank">
Lucas Paul(18.01.07)
rali spune:
Neata!
Ella- mama ta e din Bv? Cu pensia zic pas...inca nu m-am docomentat si sunt in CIC. Cu calcatul si eu ca tine..doar in caz de urgenta.
Delfinuta- foarte frumoase pozele!
Mediterana - crede-ma ca nu am facut nimic in mod deosebit de a ajuns Vlad la 8800g...dar el are si acum cam 6-8 mese pe zi (din care 2 noaptea), dar mai mult de 5 min. nu suge...si cand ma gandesc ca in maternitate mi-au spus ca nu o sa alaptez (sanii mici si sfarcurile neformate...ce lupta a fost in prima luna brrrr)
cmm- bine ai revenit! activeaza mesajele private (pm) ca sa-ti spun cum sa pui pozele
Dana- de ce sa ma supar?!!!! Ce bine ca nu e pretentios Lucas la papa...
Messa- multam de retete!
Lili- m-am distrat copios la dialoguri cu copilul atomic...Bey mama caracatita cand ai timp sa surfezi atata pe net ?!!!
rali spune:
La multe lunite sarbatoritilor zilei :bb. David (cristiana70- hadi mei da-ne si tu un semn mic - doar nu te-ai suparat), bb. Timeea (ruxi)!
Dana- Adela cred ca a intrat in piscina si nu mai iese asa mult ii place, vrea sa te oftice daca tot sunteti in vacanta
...
Lili- mi-am adus aminte ...eu am zis ca citesc toate mesajele dar pe ala cu soacra lui elii se pare ca l-am sarit
..sa inteleg ca arunca si ea un ochi pe la noi?!!
Misha- ma bucur ca si-a revenit sanul!
Diana- bine ati ajuns...si sa nu aiba Thea infectie urinara ...sa fi fost numai dorul de tati sau dintisorii
delfinuta spune:
Buna dimineata la mamici si bebici!
Si noi ne-am trezit devreme azi, insa am avut un Cal troian in PC si de-abia acum am rezolvat prob.
Dana eu cand ma vopsesc acasa folosesc Palette, este destul de puternica si aproape ca nu necesita decolorare in prealabil. Vezi www.envy.ro/frumusete/Ingrijirea-parului/Vopsea-de-par/Palette-Color-XXL-blond-457" target="_blank">culorile
Multumim ca v-ati uitat la pozicile noastre! Mai improspatati si voi albumele cu poze noi..
Mirandolina tu ce faci la 4 dim??
Va pupam si revenim mai tarziu, caci azi avem zi de 

Liuda spune:
fetele neata!!!
ce fac fetili? bine? noi la fel..,.
hai pe rand, deci..
am fost la vaccin, am bocit un pic dar ne-am revenit, e ultimul pana la 1 an. A fost bine, nici un efect, nu febra, nu alte chestii, oricum Diana la nici unul nu a avut reactie, vorba vine, dai un ban si stai in fata!!!
Messa m-am dat jos cu atatea retete!
Delfinuta arati super si baiatul... e un baiat mare - mare!!! Si la mare! ![]()
daconst - eu nu am atata par cata vopsea frumoasa vad, dar la mine e mai bine ca nu stiu cu ce ma vopseste, ma duc la o prietena coafeza si stia ea ce pune, ma intreaba multi ce vopsea e, ce numar... eu zic "intrebati-o pe Rodica, ea stie" !!
fetele... vad ca nu prea santeti multe cu toate astea bag azi o intrebare!!! Vreau si eu parerile altor mamici si v-o scriu si pe a mea! Deci
dumna doctor la vaccin a zis ca intre 9 si 11 luni se pune vaccinul importiva VARICELEI! e optional nu obliga nimeni! Am cerit argumente pro si contra si mi-a zis asa:
PRO -
in cazul in care face boala nu face si febra aproape deloc, o suporta mai usor, in unele cazuri parintii nici nu stiu ca a facut copilul varicela pentru ca se manifesta doar prin cateva bubite 2-3 zile si febra sau deloc sau foarte putin. Insa la analize e usor de depistat daca a facut-o fara sa stii, stiti voi alea IgG si IgM facut si in sarcina! Alta chestie, daca face boala intr-un moment nepotrivit - dupa vreo boala, raceala si altele, si organismul e slabit in majoritatea cazurilor organismul nu are puterea necesara si atunci multi fac pneumonie varicelosa. Ce inseamna pneumonia stiti! Alt argument - avand de la vaccin imunitate importiva bolii nu o transmite si la alti copilasi! Nu are mancarimi de bube, deci nu le scarpina, nu le rupe. In unele cazuri mai trece si in miningita care e foarte periculoasa. Mai zicea si altele dar sant minore.
CONTRA -
foarte multi zic ca e cel mai bine sa faca boala pe cale naturala si sa se imunizeze organismul in mod natural. Chiar daca sta cu febra mare, fara baie, e cu mult mai nasol cu cat e mai mare copilul ca atunci mai si rupe din bube care raman semne pe viata.
Acum PAREREA MEA. sant indecisa dar zic ca mai bine fara vaccin... cu tot riscul! E fata, daca o apar de boala si nu o face acum si o face cand e gravida? Daca asi fi sigura ca o face... i-i fac vaccinul ca sa treaba prin boala mai usor... dar nu se stie asta. Lumea opteaza pentru, eu sant indecisa, de asta vreau si parerea voastra, poate unele din voi sant in domeniul medicinei, altele santeti mai GOOGLE- gen Messa care stie nene ce culoare trebuie sa aiba copilul sub pleoape si prin asta isi da seama daca e anemica!!! E fenomen fata asta, daca erau toate ca ea murea medicina, nu mai exista profesia asta!!!
astept opinii, poate intrebati si la dr. vostri, mai mult la pediatrii mai tineri, ca ei sant mai in tema cu vaccinurile noi, ca babetele o tin pe al lor fara sa studieze problema, ca doar nu degeaba evoluiaza medicina...
mai am ceva sa va zic dar in alt mesaj ca pe asta si asa l-am facut de un km.