Stelute de ianuarie - februarie 2007 (42)
Raspunsuri - Pagina 19
marinar spune:
rali hai ca am comis-o. asa e, olupta cu kg reprezinta cosmarul vietii mele dar am mai scapat de 2.
lili si mie imi pare rau dar acum chiar ca stam putin si suntem si in gasca mare- cam 14 insi, si fara emmi.....deci ne facem de cap 
felicitari pt dintzishor!
vaaaaaaaai mira ce banc!!!
hai ca am si eu unul:
itzic moare si merge shtrul sa dea anunt comemorativ la ziar: "itzic mort!"
ala de la ziar ii zuce ca anuntul tre sa cuprinda 4 cuvinte, asa ca shtrul completeaza "itzuc mort! vand parchet."
delfinutza sunteri frumosi raaau! a fost apa ok?
noi nu plecam cu emma dar tot facem bagaje ca sa le duc la socrela 
cmm spune:
bine v-am regasit fetelor!
va admir .. si va invidiez cum de aveti atita vreme de postati cu regularitate...eu debea apuc sa fac cite ceva prin casa, ca asta mica imi ocupa tot timpul. Mai apuc sa citesc asa printre picatele, cind mai doarme, sau sta linistita citeva minute, in rest pe baricade tata...ofera program copilului :-)
v-am vazut pozele la toate...aveti niste bblusi f draguti. Sa va traiasca..si voi pe linga ei.
Roxana, am vazut ca cauti highchair. Eu am cumparat acum citeva saptamini unul de la toysRus Evenflo Expressions (cotat bine in reviewuri) ieftin si f bun. Arunca o privire daca ai vreme.
Anis, am vazut ca te plingeai ca scade laptele...am trecut si eu prin astea, solutia care la mine a functionat...am pus copilul la sin (zi si noapte - cu toate ca asta nu mi-o convenit f mult :-) ) ...in citeva zile a fost totul ok
Noi "diversificam" de vreo 3 saptamini, dar tot laptele este de baza. N-am inlocuit nici o masa complet, si nici nu cred ca o sa o fac curind (la noi se zice ca laptele ramine hrana de baza ptr bb pina la 1 an, solidele se dau de completare)
Meniul nostru este:
6-7 lapte
9 lapte (1 sin) apoi fructe (1-2 linguri+1lingura cereale) si apoi iar titi daca mai vrea
12.30-13 lapte
15-16 - lapte
18 - legume cu carnitza(2-3 linguri) - asta-i pe post de snack
19.30 - 20 lapte
iar noaptea...ii mai dau lapte cind se trezeste prima data (oricind intre 11 si 2) in rest apa, daca-i musai sa-i dau ceva
va pupicesc
mamica de hailey (5.01.2007)
Liuda spune:
Lili dupa admiratie de la filmul vostru am mancat si noi fara scuipaturi... de catweva zile e ceva mai bine! sper ca s-a luat de la Adam... ![]()
la noi hainele fetei sant calcate de bona... calcatul e dusmanul meu!
hai ca vrea si Diana sa scrie si nu ne impacam aici calare pe taste!
delfinuta spune:
Marina apa a fost cam rece cand am ajuns noi, dar presupun ca o data cu caldurile astea se schimba treaba..
Distractie placuta si spor la...bagajele Emmei..
Helenutza23 spune:
quote:
Originally posted by mirandolina
Helenutza, noi suntem un caz mai special, ne-am nascut slabanoage si am recuperat de arata Maya cit un baietel de 1 (un) an pe care l-am vazut alaltaieri... Voi ce dimensiuni aveti?
Lilishor, merci muuuuult de info, habar n-aveam ca si Lili e de la Ilie. Atunci,!
Ellade www.youtube.com/watch?v=deHt6udGM6k" target="_blank">Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya
la noi treaba e pe dos. am fost mari la nastere, de 3700g si acum de abia are 7 kg
asta e!
Helenutza +
Horia Constantin (18feb2007) = 

ALAPTATUL HELPLINE
cresc
ylilimic spune:
delfinuta -toata admiratia pentru pozele reusite! Acum e o apa asa calda...zic si io din auzite ca sotul abia a plecat cu Matei la plaja; bb cica trebuie sa faca nani, dar mai repede isi scoate ochii de atata frecat si mos Ene tot nu vine
Si daca tot l-am dat in gat cu sclifoseala la iaurt, acum a mancat cam juma de cremosso si ovaz cu mere; e ceva, nu?
cmm - bine ne-ai regasit! sincer, ori pe mine chiar ma lasa neuronul, ori nu te-am vazut pe aci...
nici numele lui bb nu mi-e cunoscut...e fata ori baiat, ca io nu m-am dumirit
?
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=75663790" target="_blank">colectia de stelute 2 sau www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=311b8bfd46865c52b577a6" target="_blank"> sau "large collection"
Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete cu noi / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2
ylilimic spune:
aviz tuturor!!!
Luca Matei - 05.11.2004
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2
Messa spune:
marina, simplu, de cand ai introdus in alimentatia lui bebe toate ingredientele cu succes
ralu, nush, ca din lapte de muma incerca alinuk si nu-i ieshi branzica...
rali, da, orez normal ![]()
lilimic, "calit" pentru bebe (si pentru cura mea, deci oricum eu asa "calesc" legumele de obicei) e un soi de pus ulei in tigaia incinsa si aruncat legumele acolo si amestecat de doo ori si stins repede cu ceva, apa, suc de rosii... mamaaaaa, ce haios e Adam la linguritza
si Matei chibitz prin zona...
Fi-mea face asa in zilele cand mananca bine!
mirandolina, pana pe 24 iulie nu-mi fac griji...
Acuma sa citesc ce ne avizeaza lilimicu'... revin
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
Si aici sunt www.animalutze.com/images/messa/bebe/" target="_blank">pozele si filmuletzele noastre.
ylilimic spune:
eliiiii - ti-am gasit un loc pe forum!!! De fapt, soacrei tale
dar e loc si pentru rali, adela, megbeng, io, etc 

Luca Matei - 05.11.2004
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2
Daconst spune:
Seara buna fetili si la multi ani celor care-si sarbatoresc ziua numelui!
Azi n-am avut net,asa ca am si spalat si facut curatenie.
Bai faine meniuri aveti,o sa-l scriu si eu pe al meu de azi,ca la noi variaza legumele,fructele si ce-o mai fi.
Messo,m-ai dat gata cu orezul tau,ca eu la cura si am salivat aici.pai sa manance al meu de-alea sigur m-as inghrasa la loc.
Rali,sper ca nu te-ai suparat,dar eu sucul asta nu-l cunosc si de aia m-a dus capul la Frutti Fresh.
Mirandolina,unde fata ai puis filmul a nu l-am vazut?Fain bancul.![]()
Delfinuta,ce frumosi sunteti.Si tu esti slabanoaga si arati super.Cu blondul tau m-ai inebunit.Cu ce te-ai vopsit?Hai ca iau blondele de pe forum la rand.![]()
Marina,felicitari pentru cele 2 kg si distractie placuta la mare.
Lili,pai eu sa manance al meu asa as face cu nervii.Se stramba tare Adam,ar trebui sa-l filmez pe Lucas cind haleste,poate se molipseste de la el.![]()
Liudo,la ce ai scris in meniu,as zice ca Diana e haplea.
Pitilache,ce bine ca ai de unde alege scaunul.Mie-mi plac ambele.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/707998650/" target="_blank">
Lucas Paul(18.01.07)

!