Stelute de ianuarie - februarie 2007 (42)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

Pa CATA distractie placuta ca iti trebe.
Ce as trage si eu o tura pe la munte. Dar mai pe racoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

helenutza eu storc o portocala si apoi pun apa plata pana se umple un bibe de 125 ml, dar il umplu nu las pana la 125 ml. cateodata mai pun si suc de morcov dar imi e cam lene sa mai fac.

de sapt viitoare o sa introduc si iaurtelul, asa ca sucul o sa il dau treptat, de sete. de sete oricum ii mai dau compot si apa, cavad ca pe caldurile astea bea si apa ff bine.

messa super reteta. da oerzul asta cand/cum se baga in meniul bebeilor? oricum tre sa o notez ca e bine de stiu.

catalina drum bun si distractie placuta cu baietzii tai!

si ca tot am postat orele aproximative de masa........emmi doarme d el a 9.30 si deja e 12.30. cred ca ma duc sa trezesc daca nu are de gand in urmatoarea juma de ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

bai va zic eu, stiu atea retete!!! aoleu cate stiu, dar nu am cui sa-i fac... ca nu crapa si pace! cate bune si gustoase i-as face dar cand vad ca ma chinui si ea scuipa... nu imi mai vine... asta a mea nu a mai cerut de mancare de cateva luni, eu nu stiu ce inseamna ca plange de foame, sau se screme de foame sau cum D-zeu se pronunta copiii vostri cand le e foame, cel mai bine stie Daconst cand ii foame unui copil... eu, nu stiu asa ceva! eu stiu cand vrea sa doarma, cand vrea sa bea, cand vrea sa mearga... ca nu stiu cum o mai mint sa nu o tin atat in picioare!
pa
am plecat sa mananca ca e sf. Ilie si tipa un ilie aici dupa mine ca nu vin si am nevoie de invitatie speciala sa vin sa halesc, el nu stie ca eu am treaba pe forum!
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

La multe lunite sarbatorilor zilei: bb.Ana(mirela73), bb. David (haricleea), bb. Robert (roandre).
La multi ani tuturor celor care azi isi sarbatoresc onomastica!

Multumim mamicutelor ca ne-ati vizionat si ne-ati laudat... vladutz va trimite un pupic. }{ }{ }{

Dana - nu e frutti e Timbark cum a spus miha.

Miha- da papa san...dar de la 5 luni i-am mai dat cate o lg -doua de suc de morcov ( dar nu in fiecare zi de lene si oricum nu se omoara dupa el)...dar de la 1 august nu o sa mai ma pot fofila...o sa tb. sa ii gatesc

Mirandolina- 5 mese e ok si mai si doarme toata noaptea... ce as vrea si eu...Vlad inca se mai trezeste sa pape (ieri la 24.00,3.30 si 6.30- aici trezit de-a binelea)...Pana la urma cand e nunta?

Catalina - drum bun, concediu placut si odihnitor!

Marinar- drum bun si distractie maxima ...sa nu stati calare pe telefon toata ziua...e prima oara fara emma (ce misto a adomit pe covor...hihihi), nu?

Messa- dar papa Arianna nu se incurca...si eu mai vreau retete (folosesti orez normal, nu?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

rali emmi a am ai stat acum o saptamana la bunici in we pt ca noi am fost la o nunta si apoi l-am serbat pe tati, dar acum plecam la kg distantza. dar stiu ca e pe maini bune si ea oricum e obisnuita cu bunicii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Salutare de la mare!
Sa stiti ca desi la noi sunt doar 33 de grade, simt ca ma topesc...Vorbeam ieri cu o matusa la Buc, sta la 5/7 pe vest, si zieea ca dupa-masa si clanta pe dinauntru e clada (cred ca la geamuri se referea).

rali - frumos foc, bata-l norocu'!
elena - plimbareata fata! hai ca asteptam poze cu interes...
pitilache-buna idee cu meniul. Eu pot sa va scriu, nu-i bai...doar sa nu cereti cantitati ca ma-sa ii da cam dupa ureche (adica ori am cana cilindrata in ml, ori sanul n-are gradatii) - dar pricepeti voi ca sunteti fete mari si la urma urmei, amestecul conteaza.
daca-mi permiti, eu ti-as sugera al doilea scaun, dar nici nu stiu cat de comod trebuie sa fie cel de-al 3-lea, atasabil de masa; vezi si tu...
nadia - fortoasa fie-ta de s-a aruncat cu tot cu ghips
diana - aflai ca ai ajuns deja, ma bucur ca sunteti mai bine, se pare ca Thea va avea ceva de tras din pricina dintilor
monu - chiar imi doream sa fi scapat de febra, dar vad ca se tine dupa tine, ca si caldura
alinuk - Matei nu face de-astea (adica in scutec noaptea) dar io il pun totusi...stii de ce? ca in martie cand a fost bolnav de nu se tinea pe picioare a facut si diaree, si atunci chiar era belea fara...si de curand, 2 nopti la rand l-a taiat un scaun moale si albastru ca atat de mari aveam ochii carpiti in scutec...ma gandeam ca-i martian Dar uite, te-a auzit si ca sa iti dovedeasca contrariul azi a facut kk singur de 2 ori la olita, SINGUR!
marina - iar te preumbli pe la mare (distanta de casa ) si mi-e ciuda ca nu te-am cunoscut...
romaria - eu zic sa urmaresti sa nu slabeasca, stopari e posibil sa aiba. Si primul meu baiat a avut, dar a recuperat ulterior.
messa -fata esti belea! Eu nu gatesc asa copios nici pt noi!!! Stiau fetele ce stiau cand te imbranceau sa spui schema ta Doamneee, cat mai am de invatat Si zici ca ii dai calit, ha?
ralu - stai calma, o sa pape si Serban mult, cand o avea baiatul chef! Nu incerca branza din lapte matern ca au mai dat gres si alte fete de aici.

In rest, cand ziceam si eu ca-i bine lui Matei, azi a afcut febra, de fapt cred ca are si acum L-am fortat cu 1 fiola de algocalmin si sper sa-si faca efectul. Doar ce planuise tati o iesire la mare, ca e apa ciorba de calda ce-i.

Adam a papat asa:
-intre 6:30-8:00 - san
- la intre 9-10 - 1 piersica, 1 cm de banana (il constipa rau),1 para mica, 2 biscuiti
- intre 13-14 - piure de legume (morcov, pastarnac, telina, ceapa, dovlecel, cartof, frunze de patrunjel, ardei gras, rosie) cu carnita/ou (ou nu-i prea place, dar insist)
- intre 15-17 san (ca asa il pacalesc sa doarma mai mult)
- la 18 iaurt cu cereale (dar nu vreti sa stiti ce mutra are
- doar cateva lingurite) + san
- 21 - ~200 ml cereale cu lapte
- 22:30 san
- 1-2 AM -san (depinde)
- 4-5-6 san (depinde)

oricum sanul ela dispozitia lui, asa ca variaza mesele astea (gustarile uneori)

www.youtube.com/watch?v=LIHhUhOYVlA" target="_blank">si acum dedicatie speciala pt Messa

am editat ca uitasem de ardei si rosie

www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=75663790" target="_blank">colectia de stelute 2 sau www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=311b8bfd46865c52b577a6" target="_blank"> sau "large collection"

Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete cu noi / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Rali, cica imi pun pirostriile pe 11 august

Lilimicule, kk albastru de martian???

Messa, au venit rushii au ba???

Si off topic:
Incepand de azi, vineri, 20.07.2007, ma ocup de centralizarea de date pentru inscrierea in sistemul privat de pensii al companiei ING Romania. In cazul in care doriti sa aderati la acest fond privat de pensii sau in cazul in care doriti sa aflati mai multe detalii, astept sa ma contactati!
Este vorba despre pensia obligatorie - 2% din viitoarea voastra pensie trebuie sa isi schimbe administratorul, pentru ca statul nu isi va putea permita sa ne tina pe toate in bratze cind vom iesi la pensie

Ella de www.youtube.com/watch?v=deHt6udGM6k" target="_blank">Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya

Mergi la inceput

fetele va pup si plec spre casa sa-mi scot copilul in infernul de afara!!! deci afara e mai rau ca niciodata, e insuportabil, am fost sa cumpar fructe si am inebunit 10 min in piata, ma gandesc cum fac fetele care se duc pe jos la piata? Ca eu cu masina, cu aer si tot in alea 10 minute eram sa ma sufoc... deci o scot s-o duc la vaccin si nu mergem cu masina ca e la 400 de metri de casa...
va pupacesc si mai vorbim, azi maine cand vrea dumna mea sa ma lase de obligatii, cand dosrme stau chitic ca e calculatorul la capataiul ei - asa ca nu pot profita!!!
fetele stati in casa la umbra aerului conditionat ca nu e de glumit afara! noi stam afara decat seara de la 7,8-la 10 si atunci ne sufocam... dezastru!

aa si de portocala - aud ca la voi e cu succes, noua nu prea ne place... nu stiu de ce storc doar asa de forma si apoi il beau eu, in rest de piersici, mar, mai ales morcov si alte amestecaturi bea!
am cumparat o sfecla sa vedem cada ii place sucul ca mi-a zis nenea pediatru ca e bun - bun pentru bebe mai ales pe timp de vara, a mai zis si de mamaliga cu branza dar dansul nu stie ca mamaliga nu se cumpara cu cheia de la masina si bani... aia trebuie "giugiulita" !!!

gata am plecat
multa bafta celor de la mare, de la munte, oriunde in concediu!!

Mergi la inceput

Ylilimic am vazut filmul chiar daca e dedicatie pentru messa pai daca manca Diana mea asa ... ca ea pune buza peste buza si gata cu mancarea! si mai nou stie un fel de "brrr" in timpul mesei de face stropi pe unde vrei!!! bravo la baiat... ca fetele sant mai sclifosite! Am plecat! pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

Marinar- e bine ca aveti terenul pregatit... si se vede ca ai de furca cu kg... ("dar acum plecam la kg distantza") :)))))))))

Lili- multumim... Multa sanatate lui Matei... de la ce albastru?!!!.
Am vizionat si noi (eu cu vlad) filmuletul (chiar daca era dedicat Messei, ca suntem mai curiosi asa)... e un scump Adam si eu sper sa faca si vlad asa..ca el se stramba mult mai urat la suc de morcovi

Ella- pai mai ai un pic (asta daca nu va razganditi)...spor la pregatiri! Succes cu pensiile, la cat mai multe inscrieri!

Mergi la inceput