Miresele anului 2006 (77)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Neatza!
Kitzy merci de cafea! Ce matinala esti! Cum te mai simti?

Gio normal ca nu trebuia sa incalc regulile, si culmea eu chiar nu sunt genul care incalca regulile, ba chiar ii atrageam atentia si la domnul sotz cand mai voia sa le incalce. Insa fiind prima data cand am iesit din oras, ma simteam oarecum nesigura si ma bazam pe el, sofer cu experienta (are carnet de 7 ani). Era o atmosfera destul de tensionata dupa ce el tot a insistat si eu tot am spus ca nu si nu depasesc, a abordat asa un ton, de efectiv m-am simtit ca in scoala de soferi cu instructorul langa mine, acum chiar nu pot sa-mi explic de ce am intrat totusi in depasire. Asa a fost conjunctura, pe contrasens n-a venit nimic. Oricum, probabil n-o sa aflu niciodata de ce a trebuit sa fie asa (ca doar restul drumului am fost depasiti de 'n' ori pe linie continua si in dreptul semnului 'depasirea interzisa' de alti soferi care normal ca n-au patit nimic, ca nu era politistul in zona), cine stie, poate biciclistul ala chiar urma sa cada, sau s-ar fi intamplat altceva in timpul cat politistul ne-a tinut pe loc. De prins bine a prins, pentru ca si sotzul a condus mai prudent pe urma (nu ca n-ar fi prudent de obicei, dar se mai hazardeaza, mai merge cu viteza mai mare decat trebuie) si nu mi-a mai dat sfaturi sa incalc regulile, m-a lasat sa merg asa cum stiam eu, cu viteza cu care stiam eu ca trebuie sa merg. Puncte penalizare nu am luat, m-am ales cu amenda si permisul suspendat. Oricum, nu au voie sa iti dea toate 3 sanctiunile, ori puncte amenda si puncte penalizare, ori puncte amenda si sa-ti suspende permisul.

Oana o faza asemanatoare cu semafor ascuns intre crengi am patit si eu in scoala, dar il stia instructorul si mi-a atras atentia, eu nu l-as fi vazut nicicum, mai ales ca era si pe verde. Cat despre podul respectiv, eu chiar nu aveam intentia de a depasi, nu-mi plac depasirile si aia a fost a treia depasire pe care am facut-o (nu-i culmea, ca la examen a fost a doua depasire, si daca nu o efectuam, picam examenul, iar urmatoarea m-a costat permisul pe 30 de zile). Si teoretic, eu nici nu voiam sa depasesc masina, ci biciclistul (asta era voie), culmea ironiei este ca desi el nu circula regulamentar (mergea pe mijlocul benzii, nu pe margine, cum este normal) el n-a patit nimic. Cu mine n-a fost deloc intelegator nenea politzaiul, cred ca a vrut sa ma invete minte ca m-a vazut cu semn de incepator, dar adevarul e ca nici eu n-am putut lega 2 vorbe, doar stiam foarte bine ce ma asteapta...
Ma rog, asta este, timpul inapoi nu-l pot intoarce, doar sa invat din intamplarea asta.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Niste poze de la www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600974875096/" target="_blank">marea noastra si cateva poze de la www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600964371192/" target="_blank">nunta lui frate-meu.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!!
Kitzy cum esti azi? sangerezi?
Aly a prins bine, dar nu era momentul. lasa ca trec repede zilele si il vei avea. nu ti-a dat si amenda? puncte?

am pus si eu poze la semnatura de la Moneasa. acum atasez filmuletze.

, fug la treaba.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Aly foarte frumoase pozele de la mare. arata frumos mamaia. felicitari mirilor si casa de piatra. ati fost niste frumosi toti.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Gio am mai zis, mi-a dat amenda si mi-a suspendat permisul. Nu au voie sa suspende permisul si sa dea si puncte de penalizare. Este ori una, ori alta. Iar daca ai puncte acumulate, in momentul suspendarii ti se sterg. Asa e, nu era momentul, de fapt, pentru asa ceva nu e niciodata momentul, dar asta e, o sa treaca si luna august, o sa-l iau inapoi si o s-o iau de la capat cu emotiile, de care abia scapasem cat de cat.

Mersi mult de urari pentru proaspetii insuratei, ii astept si eu cu mare curiozitate, ca azi revin din mini-luna de miere.
Am vazut si eu pozele tale, tare fainutze, si Marco tare smecherel . Moneasa imi starneste oricum nostalgii... Tot asa rece e apa la strand?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Neata si de la mine...cam tarzior, dar deh, muncile astea ma omoara...

...fetelor aici ploua mocaneste de ieri seara intr-una si azi dimineata cand am iesit din casa si m-au lovit cele 16 grade am crezut ca inghet instantaneu

sa le iau pe rand ca am multe sa va zic
- Kitzy merci de cafea! cum te mai simti?
- Gio scuze am uitat sa iti raspund data trecuta cand m-ai intrebat...noi am fost in Turcia in Kusadasi....mi-ar place foarte mult sa merg in Antalya, ne gandeam poate in septembrie 1 saptamana...dar sa vedem cum va arata bugetul nostru dupa ce terminam apartamentul
- Aly, nu fi suparici...doar stii ca din astea se intampla si la case mai mari(soferi cu experienta)...nu poti circula regulamentar tot timpul, asta e adevarul si de aici depinde de noroc daca te prinde sau nu...imagineaza-ti cum ar fi sa mergi pana la mare cu viteza legala, pai ai imbatranii pe drum.
30 de zile trec repede...deja au trecut aprox 10 daca nu ma insel
...si atata timp cat nu depinzi de carnetul ala in sensul de a-ti aduce salariul, ia-o ca pe o experienta de viata, doar oamenii din greseli invata...si cu siguranta tu greseala asta nu ai sa o mai repeti! (....ca si io ma uit prin toti copacii acum )

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.

Noi 2...
...si o clipa din viata noastra!

www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Alynutza

Niste poze de la www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600974875096/" target="_blank">marea noastra si cateva poze de la www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600964371192/" target="_blank">nunta lui frate-meu.

frumoase poze Aly...chiar frumos...ca m-au apucat nostalgiile la vremea cand eram studenta, Doamne si ce bine mai era!!!
frumosii mirii, rochia nasei frumoasa tare, de la A.T. cumva?'
Rochia ta mi-a placut mult, mai ales culoarea ca o piersicuta...si freza care a iesit misto de tot, ce sa zic...a-ti fost foarte frumosi toti!!!
...si cred ca v-ati distrat de minune!

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.

Noi 2...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Aly foarte frumoase pozele, mi-au trezit si mie nostalgii cand am vazut pozele din parc, parca mai-nainte am facut si eu poze acolo...
Altceva ce sa mai zic? Am pierdut sarcina, am facut hemoragie, aseara m-am dus la urgenta, s-a eliminat, n-au mai ramas resturi ( de asta mi-era cel mai frica ), azi ma simt mai bine fizic, psihic incerc sa gandesc optimist, natura stie ce e mai bine, daca bb n-a crescut normal, mai bine l-a eliminat decat sa iasa cine stie ce monstru sau sa ajung eu la operatie. E bine ca stiu ca pot ramane insarcinata, poate data viitoare va fi cu noroc, vreo 2 luni trebuie sa ma feresc de o eventuala sarcina pana-mi revin. Asta este, nu mai am ce face, n-a fost sa fie, toate se intampla cu un motiv intemeiat. Acum astept concediul sa merg la munte, macar mai uit. Am noroc ca Alin a fost tot timpul langa mine si m-a sustinut si m-a imbarbatat si acum incearca sa-mi ridice mie moralul chiar daca si el e suparat. Asta e viata. Dr a zis ca foarte multe sarcini se termina asa inca din primele saptamani, de obicei cauzele sunt anomalii cromozomiale. O sa mai incercam si poate o sa fie cu noroc.

Mergi la inceput

Onutz hai la noi ca te topesti.
De carnet ce sa mai zic, tocmai de aia am patit-o, ca eram cu soferul cu experienta, ca eu altfel as fi mers dupa reguli. Cat despre viteza, ai sa razi, dar noi am mers cu viteza legala pana la mare. Si asta cu atat mai mult cu cat eu n-am voie mai mult de 80 pe E si 70 pe DN (bine, eu am condus doar pe E) si 50 in localitati. Am mai ciolit pe alocuri (recunosc) si-am mai ciupit cate un 5 pana la 10 km in plus, cat sa nu aiba nimeni nimic de comentat. Mergeau destul de cuminti, pentru ca a fost multa politie pe drum. E drept ca este o experienta, ca nu traiesc de pe urma asta, dar tot e o experienta de genul 'mai bine sa nu fie'. Pe tusa o sa stau in august, deocamdata am dovada pana duminica, in cazuri de genul asta primesti dovada cu drept de circulatie 15 zile, dupa care curg cele 30 de zile de suspendare. Sper doar ca au intrat deja in vigoare modificarile la Codul rutier si nu ma pun astia sa dau iar examen.
De nunta: rochia nasei, si a miresei au fost de la White Lady. Rochita mea si mie mi-a placut, asa flu flu si piersica, freza in schimb ar fi trebuit sa fie un pic mai pleostita si mai normala, insa nu s-a indurat coafeza de dragul buclelor care mi-au iesit mai bine ca oricand.

Kitzy imi pare rau sa aud ca n-a tinut sarcina, dar vorba ta, totul se intampla cu un motiv si pt a ne fi noua mai bine. Important acum este sa-ti pastrezi optimismul, cat ar fi de greu. O sa te ajute ca plecati in concediu si o sa va relaxati impreuna.

Mergi la inceput

Aly...ai dreptateca mai bine fara experiente din astea...da vezi ca omului ii sunt date foarte multe ...io am o experienta foarte bogata la domeniul "peripetii" si cred ca de asta m-am invatat sa le iau ca pe o experienta si sa nu ma enervez
iar atunci cand altii imi spun "doamne nu stiu cum mai rezisti" eu zic doar "sunt experta in asa ceva"....si mai am inca 6 luni in care cine stie ce minunatii mai am de trait mai ales cu avioanele astea...care or imi pierd bagajele, orima ma pierd pe mine ori io le pierd pe ele...ori in cel mai misto caz imi anuleaza biletul

Kitzy imi pare foarte rau ...pur si simplu nu am cuvinte
...asa cum zicea si Aly incearca sa iti pastrezi optimismul atat cat poti...iar concediul care vine sper sa iti faca bine, sa te relaxezi si sa te intorci forte proaspete!
Apropos...esti in concediu de saptaman viitoare???

Gio...super pozele, oricum cred ca cel mai fericit, ca de obicei, a fost Marco care s-a balacit in voie toata ziua...
Ce mi-e dor si mie de iesit sambata sau duminica la padure la un gratar,mitittei si bere

si pentru ca sunt uituca ...azi dau de baut...aniversez 1 an si 1 saptamana de trait in De
si mai am 6 luni si 1 saptamana pana vin acasa...abia astept

cred ca o sa-mi fac si un AMR in ultimele 2-3 luni cand nu o sa mai am rabdare...doar sa vad io colo cum scad zilele

Noi 2...

Mergi la inceput