Miresele anului 2006 (77)
Raspunsuri - Pagina 30
kitzy spune:
Oana suntem pe aceasi mana in privinta temparaturilorsi eu prefer sa iau o hainuta usoara in plus decat sa sufar de cald.
Suport mai bine frigul decat caldura.
Si eu astept Craciunul sa pun in practica noi retete de prajituri, sa-mi fac sotzul si mai fericit decat este
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157601415318605/detail/" target="_blank">Poze Arieseni
Alynutza spune:
He he, m-am trezit eu singura friguroasa de pe-aici.
Fetelor, eu va propun sa testati retetele pana de Craciun, sa nu aveti surprize.
www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
kitzy spune:
Alina eu sigur testez cateva pana atunci, in weekend vine alta la rand
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157601415318605/detail/" target="_blank">Poze Arieseni
ooana spune:
quote:
Originally posted by kitzy
Alina eu sigur testez cateva pana atunci, in weekend vine alta la rand
care? ca pentru mine cea mai tentanta e aia cu crema de branza
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Noi 2...
...si o clipa din viata noastra!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
kitzy spune:
Cred ca o sa fac brownies cappuccino. Si urmatoarea o sa fie Krem a la Krem
Sunt tare curioasa cum o sa iasa, sper sa iasa la fel de bine dupa cum si arata in poze si sa fie foarte bune, ca alfel imi pierd tot entuziasmul.
Giova spune:
si acum sa va zic ce am facut eu azi:
am umblat dupa ghivece de flori, pamant si m-am dus in Mall sa vad de rochita. am gasit una draguta la 650 roni, pe maro, cu trena pe o parte si crapatura pe cealalata. am intrat si la A. Toma si irina Schrotter, dar nu m-a atras nimic in mod deosebit. Intru eu intr-un magazin cu haine mai ciudate si vad niste rochitze de seara bestiale. caut discret pretul...nu-l gasesc. cer 2 modele la probat...ma imbrac cu prima...nu-mi vine sa o mai dau jos, o iau pe a 2-a la fel. Imi fac curaj si o intreb pe gagica cat e, ea cica 1865 roni, sa mor nu alta. cica vin de la o firma buna din Italia, nu asta conteaza, ...ci pretul!!!!
si ce material misto in ele si ce croiala....nu se vedea nici burtica, nimic.....
Dar nu-mi permit sa dau atata pe o rochie, vorba lui Clau...mai scumpa decat cea de mireasa .
Am stiut eu de ce nu am probat la AT, Botezatu si Schrotter, ca ma indragosteam de vreo rochita si numai la ea ma gandeam....
Kitzy sar'mana de cafea. mai gata cu prajiturile, ca-mi faci .
Aly stiu eu ce zici tu, dar.....
Oana si eu oscilez intre rochitza scurta si lunga, dar parca de nasa, mai bine merge lungutza. cu toate ca erau niste ciudatenii la AT scurte..., daca nu eram nasa mergea, dar asa....
si aici e cald si doamne ce bine e. nu-mi place nici mie frigul, si nu vreau sa vina iarna .
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
Alynutza spune:
Kitzy sunt foarte bune ambele, o sa vezi ca o sa-ti placa. Kremul e foarte usoara si pufoasa. Am facut-o pentru colegele sotzului cand au venit la noi in vizita, s-au batut pe ea, nu mi-a venit sa cred. Si de-atunci tot rade sotzul ca mi-au transmis fetele salutari si ca vor sa se puna bine cu mine sa le mai fac praji .
Oana si cea cu branza e super buna (si asta o spun eu, care nu ma dau deloc in vant dupa praji cu branza, dar deloc deloc) si foarte foarte fina. Sa o faci cu blat de biscuiti, asa de bine merge de numa blatul crocant si crema fina si moale. Vezi poate iti gasesti in Germania lapte condensat indulcit la conserva si scapi de grija de a prepara de casa.
Gio intr-adevar, extrem de scumpe rochitzele respective. Tot pe-acolo am vazut si eu la AT cand imi cautam pentru nunta lui frate-meu.
www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
ooana spune:
Gio, chiar asa mai scumpa ca si rochia de mireasa...daca imi aduc aminte eu am dau in jur de 1600 pe ea
...nu mi-ai spus de unde e tipa cu rochitele alea din US?
Aly...io poate incerc sa fac una mai repede de Craciun...dupa ce ne-om muta...si cand mi-oi lua vreo 2 zile de concediu...ca daca vin vineri si ma intorc duminica, cred ca ma si bate sotul daca sambata ma apuc de praji
...chiar ma uit sambata cand ma duc la cumparaturi, dupa lapte dintr-ala! Problema stii care e, ca nu ai voie cu lichide la bord si trebuie sa dau bagajul la cala ...cred ca totusi o programez de Craciun
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Noi 2...
...si o clipa din viata noastra!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Giova spune:
Oana tipa e din Bucuresti, scrie la nasici de 2007, e serenaxxx, parca.
Rochia mea de mireasa a fost 450 euro.
Aly da, am vazut rochite la AT la 1600 roni, cele scurte erau si la 1000 roni.
fete va pupic, ma pregatesc sa merg la banca, la gradi. si pe urma la vaccin.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
Alynutza spune:
A, si tu de obicei iti iei bagajul la mana. Am inteles, e o bataie de cap in plus. Eu ziceam asa, pentru ca la noi nu se gaseste si trebuie preparat dupa metoda de care iti ziceam si care nu-i mare scofala, doar ca mai ai ceva in plus de facut (eu am facut laptele cu o zi inainte). Normal ca o faci cand stai mai mult acasa, pe mine ma cearta al meu si asa ca stau prea mult in bucatarie.
Gio cea pe care am vazut-o eu era 1800 si ceva, lunga. Nu stiu, mie si 1000 mi se pare cam mult pentru o rochie de seara.