Miresele anului 2006 (77)
Raspunsuri - Pagina 10
anaanamaria spune:
Giova pe 18 august a fost cununia civila si pe14 octombrie cea religioasa. scuze ca iti raspund asa tarziu
ANA cuwww.dropshots.com/day.php?userid=332674&cdate=20070719&ctime=184406" target="_blank">printesa MIRIAM
VARSTA PRINTESEI
Alynutza spune:
Neatza gagici!
Poftiti la . Eu sunt chiauna, ieri am fost invitati la niste prieteni la un gratar, in cinstea faptului ca s-au mutat in casa noua, evident ca am ajuns tarziu in pat, cu toate ca de la ei n-am plecat asa tarziu. Extraordinar ce s-a racit vremea, gratarul si masa au fost pe terasa, foarte frumos, dar la un moment dat imi clantaneau dintii-n gura de frig, si cand am plecat acasa, a trebuit sa stau un pic la volan si sa dau drumul la caldura, ca altfel imi tremurau picioarele pe pedale si de data asta 100% nu de emotie. Nu-mi place canicula, dar nici sa dardai in iulie.
Oana esti mare figura cu calculele Ce stii tu, o fi asa ofuscat omul incat chiar s-ar putea sa gaseasca o formula de calcul . Si da, ai dreptate, la particulari este totusi alta mentalitate, ei au acea dorinta de a atrage turisti, la multe hoteluri (ma refer la cele ramase de pe vremuri) a ramas mentalitatea comunista cum ca ei n-ar avea nimic de facut ca sa le vina si revina clientii (din pacate, pentru ca multe au potential, doar ca ar trebui renovate si angajatii sa-si revizuiasca putin atitudinea).
O zi buna!
Giova spune:
Neatza!!!
Oana esti mortala.inainte sa plecam in It, in mai, vine Clau si-mi spune: iti va veni cm vineri. eu: de unde sti? el: pai plecam la drum si tu de fiecare data esti pe stop.
am noroc ca la mine e super regulat, la 28 zile a venit.
acum m-am desteptata: nu voi fi in concediu(SPERRR), dar voi fi cand nasesc. din lac in put.
Ana am inteles.
Kateryna si eu stiam ca si Kitzy ca nu e bine sa ramai imediat , trebuie sa se refaca uterul.
Aly cica de sambata iar vine canicula, asa ca sa profitam putin. si eu sunt pt. privati.
azi vreau sa ma bag la calcat si la .
fug la treaba .
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
Alynutza spune:
Gio spor la treburi! La mine zice vineri si sambata 30-31 de grade, in rest 25-26-27, deci nici vorba de canicula la Cluj.
Cat despre CM cand nasesti, totusi nu-i chiar asa nasol ca si atunci cand te prinde in concediu. Ca pana la urma, nasitul tine o zi, concediul e mai lung.
ooana spune:
Hi
Aly, ce veste buna mi-ai dat, deci va cald...numai bine pe cand vin acasa
Gio...tot mai bine cand nasesti...ca la mare e naspa, cu tampoane, cu ob-uri...super naspa.
Kitzy, pe unde s-o fi ascuns?
planuri pentru weekend?
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Noi 2...
...si o clipa din viata noastra!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Alynutza spune:
Da, Onutz eu ti-am zis sa nu-ti faci griji, ca o sa fie vreme buna.
Eu din pacate nu pot sa-mi fac nici un plan pe weekend, ca e sotzul de serviciu. L-au bagat astia foarte bine in pita de cum ne-am intors din concediu . Asa ca singurul plan e ca o sa batzai prin casa asteptandu-l sa vina de la servici si o sa pregatesc papica (la care inca nu ma pot hotari, habar n-am ce sa gatesc).
Giova spune:
Aly, oana aveti dreptate, e mai bine asa decat in concediu. Plus ca eu nu prea sunt adepta OB-urilor,toata ma patez.....
eu mai am de calcat si nici curat nu am facut, of......
fug iar la treaba.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
ooana spune:
quote:
Originally posted by Giova
Aly, oana aveti dreptate, e mai bine asa decat in concediu. Plus ca eu nu prea sunt adepta OB-urilor,toata ma patez.....
...si io la fel
si cand am fost in concediu aveam senzatia de fiecare data cand intram in apa ca o sa ma fac de minune pe acolo
quote:
Asa ca singurul plan e ca o sa batzai prin casa asteptandu-l sa vina de la servici si o sa pregatesc papica (la care inca nu ma pot hotari, habar n-am ce sa gatesc).
ce zici de un ghiveci?!...ce as mai papa
io daca sunt aici visez la mancaruri romanesti...ca mi-e acru sufletul cateodata de mancarea lor...cand a noastra e asa de gustoasa
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Noi 2...
Alynutza spune:
Oana te cred, si eu sufeream teribil cand eram in State. In afara de ciocolata, banane si portocale, nimic nu avea gust ca si acasa. Eu pofteam la salata de vinete si carne de porc, ca astia numai pui si vita mananca.
Eu cu ghiveciul nu prea le am, pe duminica initial am zis ca fac gratar, dar el e responsabil cu gratarul, daca stau pana vine el, cine stie la cat mancam, asa ca oscilez intre pizza, ceva sos de paste, ficat de pui la tigaie cu vin, si piept de pui cu sos de smantana si ciuperci. Cred ca fac totusi pizza sambata si duminica ficat de pui. Desi cu pizza o sa ma cam coc si eu odata cu ea.
Cat despre ob-uri , eu sunt fan declarat. Nu stiu ce m-as face fara ele.
ooana spune:
..hai ca mi-ai luat vorba din gura
ca daca nu iti placea ghiveciul...iti recomandam pui cu sos de smantana si ciuperci...ce bunatate!!!
Nu ma pot plange ca e mancare rea...dar nu are acelasi gust ca la noi, de exemplu carnea de pui, nu stiu cum o fac sau ce ii fac dar nu e frate ca a noastra...
...si dupa ceva timp mi se cam ia de mancarea lor sincer...si incep sa poftesc mai rau ca o gravida...inainte sa merg acasa trimit meniul!!
...si mai imi place si fasolea scazuta(boabe) sau iahnia de fasole foarte mult, dar astea nu sunt mancaruri de vara
Noi 2...