Nou stil de viatza (147)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza! 40 de grade azi la Iasi!

Meniul:
-cafea si o felie de paine prajita
-2 mere mici (de-alea aparute anul asta)
-o pulpa cu un ardei, un castravete

Ina, 'La multi ani fericiti impreuna!'.
Cate clatite cu nuci si finetti ai mancat aseara?

Delia, faza cu Tzuni a fost o gluma. Asa, s-o provoc la povestit....dar vad ca n-a reusit ieri s-o faca.
Sper sa-ti revina dispozitia.

O zi....cum v-o doriti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

'Neatza si de la mine si va invit la o desi eu nu beau decat apa.
Dupa meniul de ieri am reusit azi dimineata sa am kg. de marti asa ca...sunt pe drumul cel bun. Problema e ca ieri tb sa imi vina rusii in vizita si nik. POate imi mai intarzie vreo 5 zile ca sa nu ma trezesc la mare cu ei pe cap. Sau...poate imi intarzie de tot...ce bine ar fi....dar...deja nu cred ca se va mai intampla. cel putin...aseara am avut asa...o mica scurgere roz..dar...asa f. mica...iar azi dimi nik. Sper sa nu se repete povestea de acum 2 luni!

si o zi racoroasa va doresc ca in Bucuresti vor fi cica 47 grade. Deci....vai de capul nostru!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Deci...nu se intampla ca acum 2 luni...asa ca...ma declar cu rusii pe cap...offf...pe caldurile astea....nasol!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Buna dimineata dragelor,ce faceti? Sunteti bine? Eu crap de ciuda cu cantarul,nu stiu ce s-a intamplat dar eu ma ingras Inca n-am trecut de 80 dar sunt pe aproape. Si eu ma gandeam ca la ziua mea o sa fiu zana-zanelor Mor de ciuda!!

Ce?Cine vrea bb de aprilie? Hop si eu ca tot pe atunci e planificat Facem club? Zuzule,parca te batea un gand si pe tine,nu?

InaC ...la cat mai multi ani fericiti de acum inainte!!

Tzuni hai zi-ne de ce bantui prin Europa

Carmen,te invidiez pentru cele 40 de grade,la noi...nici pe departe...poate or fi 22 acum...maxim.

quote:
Azi cred ca ma porcesc, ca al meu vrea ciulama de inimi de curcan si am sa fac si niste mamaliguta.

Da si mie reteta te rooooog,fii dragutza!!!! Eu ieri am facut comanda la supermarket de 3 kile de burta sa bag o ciorba de ziua mea ca n-am mai mancat de la Craciun,macar la zile mari sa o gust

Delia-esti bine?

Va pup si pe mai tarziu,am de facut curat ca am engleza la 2 si de calcat...nu mai spun

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval
Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Neta frumoaselor si multam de re-primire!

Ier mi-a picat net-ul din motive de sapaturi la linia de tramvai si n-am avut cum sa va scriu!

Mai intai, raportez: stagnare - ceea ce nu e rau.

In ceea ce priveste calatoria, am fost in Arganda Del Rey, un orasel langa Madrid, la un spectacol organizat pt comunitatea de romani de acolo. Am fost cu baietii de la Talisman si Compact. Si am filmat pt o productie de 30 de min care va fi data la tv pe 29.

Dar, sa va spun ca la intoarcere, trebuia sa vin cu cameramanul, cu o cursa France Air, Madrid-Bucuresti, cu schimb de avion la Paris, pe Charles de G. Ideea e ca intre zboruri erau doar 45 de minute. Si cursa de la Madrid a intarziat 37 de minute. Asa ca, la aterizare pe aeroportul francez am luat-o la fuga prin aeroport sa prindem avionul nostru de Buc. Dar exact la terminalul nostru se gasise un colet abandonat si politia aeroportului a blocat accesul si a chemat trupele anti-tero si am zacut acolo privind cum ne zboara avionul de sub nas.

Fireste, ne-am dus la un birou Air France, unde madama si-a cerut scuze in numele companiei, ne-a dat tichete sa papam si sa bem gratuit in aeroport si ne-a reprogramat la o cursa cu escala la Milano. Asa ca, din Spania ajunsesem in Franta si urma sa decolam spre Italia. Dar, nu oricum, ci la bussiness-class!

N-am mai calatorit nicioata in conditii atat de bune. E drept ca acolo erau numai oameni de afaceri bine imbracati, ocupati cu lap-top-ul si eu si colegul meu razand de ne dureau burtile, transpirati si prafuiti de la atata alergatura. Am fost tratati regeste. Ne-au dat pt inceput niste servete albe de panza, umede si incalzite, sa ne stergem cu ele pe maini. Cand le-au strans, ale noastre erau NEGRE. , atat eram de murdari.... AM papat lasagna, pizza, salata cu pui, prajitura si salata de fructe. Noi, "taranii", mai scapam cate-o boaba pe jos si ne faceam apoi ca ploua, sa nu-si dea seama ceilalti pasageri ca noi eram vinovatii pt boaba de strugure sau maslina care se rostogolea pe culoar...

In ceea ce priveste mancarea in deplasarea asta, am ras in Madrid o paella facuta (cred) dintr-un kil juma de orez, cu fructe de mare. N-am lasat nici un bob in farfurie!

Revin.

Zuzilici, ma duc sa caut o "piesa a zilei"

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Tzuni,faina aventura...tu esti fata glamour de pe forum!!! La mai mare!!

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval
Marc

Mergi la inceput

Tzuni suuper ai petrecut... si astept piesa zilei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

ioiii gagici, ce dor mi-a fost de voi! Nu am apucat sa va citesc in schimb am prins ultima postare a lui Tzuni si m-am distrat de minune!

Eu am fost plecata o saptamana la Frankfurt, la un seminar si azi plec iar, dar la Bucuresti. Sunt absolut prastie/varza/placinta, cum vreti. Of course ca m-am ingrasat drept pentru care sunt si foarte suparata, dar nu am timp sa ma gandesc la asta.

Nu am apucat sa vin la raport, dar va zic acum ca am 60.5 kg .

sper sa am puterea sa revin pe forum sambata dupa amiaza, de dimineata abia ce ajung acasa, cu trenul de noapte...

va pup,
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Zuzilici, deocamdata nu pot sa pun muzica...probleme in retea....

Da' e liniste aici....

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Pai...asa e de cand ai plecat tu! S-a molesit de tot subiectul!!!

Meniu de azi:
MD: o banana
P: 200 gr gratar din piept de pui si o rosie,
C: Ciorbitzaa si pepene sau doar pepene sa vad cat de foame imi e cu rusii pe cap!

Mergi la inceput