Va rog sa ma lamuriti-simptome apedincita

Va rog sa ma lamuriti-simptome apedincita | Autor: natural84

Link direct la acest mesaj

Va rog sa ma lamuriti si pe mine:
De trei luni am o problema, simpt in zona apendicelui o jena si din cand in cand se umfla si o simpt mai ales cand merg si cand palpez simpt asa ca o galma toate aceste simptome sunt insotite de gaze dupa un timp revine la normal dupa care iar o ia de la capat aceiasi jena aceaiasi umflatura cate o data mai am si greturi, si mi se usuca gura, nu mai inteleg nimic va rog sa ma ajutati ce trebuie sa fac, este necesa ecografie? este sau nu apendicita, unde pot afla simptomele exacte ale apendicitei?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

Din proprie experienta am invatat ca nu trebuie sa te bazezi pe "simptome". Mie toata lumea mi`a zis ca iti amorteste piciorul bla bla. Nici vorba, pur si simplu ma intepa locul cu pricina, nu`mi amortea nimic. Nu am fost luata in serios (aveam 13 ani),drept urmare cand intr`un final am ajuns la doctor, mi s`a spus ca daca mai stateam o zi -doua, dadeam in peritonita.

Sfatul meu - nu mai sta pe ganduri, nu cauta semne specifice. Daca ai o banuiala, du`te la un consult. Nu cred ca te costa enorm, dar poti evita alte neplaceri mai mari.

Succes!

Blog muzical Zambiti, va rog!
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!

Un clic pour la forêt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Sunt niste manevre pe care ti le face doctorul si isi da seama imediat daca ai apendicita sau nu .

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lady_in_red spune:

Cam cat timp te tine o "criza" si dupa cat timp se reia "criza"?FAci febra?Te simti mai obosita decat de obicei?Esti constipata?

Karina Iulissa-8ani-Codrin Iulian-1 an si 10 luni-Laura Andreea si Daniel Florin

Mergi la inceput