Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (16)
Raspunsuri - Pagina 27
anaanamaria spune:
LA MULTI ANI DAVID DANIEL, MAYAsi DEEA MARIA,
LA MULTI ANI MADYBULANCEA
ANA CU MIRIAM RIANA
Varsta printesei
paxela spune:

mady

sa fi sanatoasa si fericita
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
elpower spune:
Da, Mihael@, nu-i asa ca sunt simpatici?
Sherbi am vazut si eu pozele si v-am invidiat pentru curajul de a plimbari peste tot David mic. In poze e asa cumintel... Si zambaret foc! O dulceata de bondarel! Iar locurile prin care ati fost...mirifice. La munte, ma refer. Abia astept poze din Grecia! ![]()
Lili_B modificat si adaugat data nasterii in listuta.
Iuliana, nu zici si tu neshte date, ca tot ma apuca febra modificarilor, ha?
Sa va mai zic niscaiva progrese? Sa incep cu unul propriu. Azi noapte mi-am facut curaj si am dormit si eu, cap-coada, cu tati. Adica pana la sapte, cu o trezire la 5 pt papa. Ca la 7 trebuie sa ia mami puiul in pat cu ea, sa mai pape o tzaca, sa se mai alinte un pic si sa mai traga un pui de somn.
Si din "progresele" Theei -
a reusit sa se intoarca de pe burta pe spate
. Invers, inca nu. Incearca, dar ajunge doar pe o parte. Mai e muult pana pe burta...
Si cred ca mi-a simtit lipsa azi-noapte ca de la 7 incepand, papa din ora in ora
. Acum, vad ca peste ora 11 sari. Sa vedem ce-o mai fi. Macar de-ar tine-o asa, ca ieri a stat si 5 ore fara sa pape, ea care papa din 2 in 2 ore la tzaca si din 3 in 3 cand ii dau bibu. Doamne-ajuta!
Matusica mea draga, sora cea mare a mamei, se opereaza azi la fiere. Puneti si voi o vorba buna acolo sus pentru ea. Si tineti pumnii sa fie asta boala si sa nu se trezeasca taiata si baiul sa nu fie, de fapt, de acolo. Ca de vreo doua luni se tot cauta si tot nu stiau ce sa-i spuna ca are. Acu cica ar fi niste chisturi pe fiere
, cum o mai veni si asta? Ca nici sa manance nu mai putea de a ajuns saraca, la 54 kg. Si e inalta-inalta. Asa rau imi pare pentru ea! Si asa necaz imi e ca nu o pot ajuta sa stau cu ea dupa operatie, de nu va pot spune. Ea tare ne-a ajutat cat am renovat garsoniera, am stat la ea. Si tare bine mi-a fost, ca eram gravida atunci si mare grija a avut de mine.
de la Thea-Ioana - 26 martie 2007 - si mami pentru intregul 

!
anaanamaria spune:
puteti va rog sa ma treceti si pe mine in listuta cu zile de nastere![]()
1 august 1985![]()
MIRIAM RIANA
poze
sivma spune:
buna ziua dragi mamici si pupici pentru bebei!!!!
si eu sunt o mamica de aprilie ce va urmareste destul de des dar care din pacate nu prea are timp sa si scrie. Va admir pentru grija si dragostea voastra vis a vis de micile comori pe care ni le-a daruit DD. Sa va dau datele noastre- poate ca ne pune si pe noi cineva in listuta. Deci, am o fetita nascuta pe 25 aprilie 2007, 3,300kg, 52 cm, Agapar 10.Nasterea a fost prin cezariana cu anestezie totala.
Pe fetita mea o cheama Irene- Nicole. Eu snt nascuta pe 08/sept/1972, probabil ca printre cele mai ''batrane'' mamici de aici.
Daca vrea cineva sa ne puna si pe noi in lista ii multumesc.
Si pentru ca am vazut ca si voi stati si analizati fiecare miscare a copilului as vrea sa va intreb ceva ( cu speranta ca nu o sa ma credeti paranoica si ca o sa ma mai lamuriti in legatura cu temerile mele). Deci: Irene are o preferinta clara de a sta cu capsorul in partea stanga, indiferent ce priveliste are in acea parte. Mai sta si cu capsorul drept si se uita in sus dar foarte rar cu el intors spre dreapta. Asta e situatia cand sta intinsa in pat. Daca e in brate isi tine capul binisor si il intoarce in toate partile. Daca copilasii vostri fac la fel sau faceau asa pe la 12 saptamani va rog sa-mi spuneti si mie. Iar un alt motiv de ingrijorare pe care il am este acela ca...desi cand se uita la noi (ii captam atentia, stand deasupra capului ei) ea rade si gangureste,dar nu intoarce capul dupa noi prin camera daca ne aude sau daca o strigam. Mi-ati fi de mare folos sa-mi spuneti cu fac bebeii vostri. Va multumesc mult!
IoanaRadu am o rugaminte la tine: unde ai gasit razatoare de sticla? eu stau pe la salajan si nu mi-ar fi greu sa merg pana la parcul Titan.
Cu scuze ca m-am intins cam mult, va pup si va urez o zi minunata!
radcarmen spune:
Am uitat sa felicit si sarbatoritii zilei

La multe lunisoare si la multi ani cu sanatate, fericire si noroc!
David Daniel bebe de Vani
Maya bebe de Arissa
Deea Maria bebe de Dana_P
Mamicilor si taticilor sa va bucurati de copilasi si sa va creasca mari, sanatosi, destepti si frumosi!
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 07.04.2007
http://good-times.webshots.com/photo/2553199600101516663RsrlAd
Kitty spune:
Multumesc din nou pentru incurajari. Sotul meu se mira ca in conditiile in care nu am starea necesara sa vb cu prietenii la tel. totusi incerca sa-mi fac un moment sa va citesc. Imi face atat de bine sa stiu ca mai multe ganduri bune se indreapta spre noi, ma gandesc ca o sa ne ajute!
In dimineata asta Giulia a fost mult mai bine, a si ridicat capsorul cateva momente si nici nu mai plange luata in brate, desi e clar ca prefera sa stea pe spate. Am fost la neuro infantila (unde mi s-a rupt sufletul de mila copilasilor bolnaviori care asteptau pe coridoare- inca o data spun ca nu stim sa ne bucuram de ce avem). Dr a vazut progresele clare pe care le-a facut Giulia de ieri si ne-a incurajat. Totusi a dorit sa o adormim sa-i facem electrocardiograma, radiografia si fundul de ochi. A venit o asistenta care i-a bagat in fundulet un furtunel cu o solutie care ar fi trebuit sa o adoarma. La 5 min a facut kk. A adormit totusi, dar cand am mutat-o pe patul pe care ii facea EEG-ul s-a trezit. Era ora 9,30 si ii era f foame si sete, ca nu am avut voie sa-i dau nimic. Asistenta mi-a spus sa o leagan sa adoarma
. Cum sa adoarma cand ii era foame, era nemancata de seara. N-am reusit deloc. Eu cu coasta fisurata, cu piciorul praf trebuia sa o tin in brate intr-o anumita pozitie pe Giulia pe care o deranjeaza ceva in zona omoplatilor-cefei si nu suporta sa stea in brate. Si ea sa adorma adanc. Mai e si rea de foame.
Ideea e ca n-am reusit sa o adormim. A venit domnul dr. care s-a uitat la ea. Giulia a ras si a dat din toate cele. Dr ne-a spus ca ne propune ca sa o urmarim in continuare. E de garda maine si sambata si a spus sa o ducem pe inserat acolo sa o vada.
Nu stiu ce sa fac. Pare bine, dar ma cunosc. Sunt o panicoasa. Am plans si cand a adormit-o. Am plans de ce vrea sa-i faca radiografie. De cate ori o sa mi se para ceva in neregula o sa ma gandesc la momentul asta.
La multi ani la sarbatoriti si numai bine la toti copilasii!
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Slideshow http://www232.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=76030397#
Laina spune:
vezi mai KITTY ca se rezolva toate?!....si eu sunt o panicoasa din fire, dar hai sa incercam sa ne calmam, ca numai bine nu facem. stiu ca n-o sa uiti niciodata, dar o sa trebuiasca sa se mai estompeze, pentru ca altfel Giulia o sa creasca un copil temator, ferit de toate cele, si n-o sa fie bine in primul rand pentru ea.
o sa fie bine. vorbeste cu toata lumea, ca si e sunt ingrijorati pentru tine, si-o sa-ti faca bine sa vorbesti si cu ei, ai sa vezi. 
Pupici multi sarbatoritilor de astazi!
Elena si Antonia (3 mai 2007)
Varsta Antoniei
Laina spune:
fetele, mai stiti ceva de Raluca (karla32)? n-am mai vazut-o de ceva vreme pe forum...o fi avand probleme?...
Elena si Antonia (3 mai 2007)
Varsta Antoniei
iuliana_2007 spune:
Am nascut-o pe 26 martie la ora 17:40 prin cezariana(pt ca a fost asezata pelvian) la 38 de saptamani si 4 zile.La nastere a avut 3350 si 49 de cm.Scor apgar 9.
Mi s-a facut anestezie totala pt ca am probleme cu coloana.
O chiama Maya Maria.
Eu sunt nascuta pe 10.03.85
Cred ca asta este tot.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."