Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (16)
Raspunsuri - Pagina 24
sherbi spune:
absoluta, noi am fost in mamaia. mie imi place statiunea cel mai mult, bine partea de dincolo de telegondola, de la Castel spre capatul statiunii. e mai putin aglomerat si e un pic mai select sa zic asa, plaja e curata, mai organizata decat la intrare.
apoi am fost cu niste amici un week-end in neptun.mai uratzel decat in mamaia, dar ne-am simtit excelent.
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)
sherbi spune:
absoluta, vezi cu biciu ca s-ar putea sa-mi placa![]()
![]()
![]()
absoluta spune:
Ati stat la hotel? La ce hotel?
Noi vrem sa mergem pe 3 august si as vrea sa ma duc la loc sigur nu sa stau atunci sa merg din hotel in hotel ca sa vad conditiile.
Orice sugestie imi e binevenita.
sherbi spune:
apropo de plecari. tenteaza pe careva s-o taie cu bb in strainatatzuri, ca pe mine ma mananca stiti voi unde sa plec prin septembrie cand face piciu 6 luni in grecia ca-i mai la indemana.
astept raspunsuri.
sherbi spune:
noi am stat la riviera. astia fac rezervari in saptamana cu pricina, dar se tin de rezervari, sunt seriosi. ca daca suni pe la alte hoteluri iti zic si cu o luna inainte ca ei nu mai au locuri. da au, iti zic eu ca asa ma patit cu neptunu. am sunat la cocor si cica n-avem camere. peste un sfert de ceas vb sotzu cu un prieten din copilarie de lucreaza la alt hotel in neptun. si il pune sa intrebe la cocor de camere "ca intre receptioneri" asa. si normal ca erau libere.
la riviera cam mirosea baia urat, in rest ok. la cocor super frumos si foarte foarte curat. cu piscina si o groaza bblushi.
sherbi spune:
eu cred ca plec pana la urma, vreo 10 zile. la urma urmei sunt o gramada care calatoresc cu copiii peste hotare. asa cum merg aici la mare pot sa merg si 1000-2000 km mai departe. sotzu a facut 6 ore din romania pana in salonic anu trecut, cu masina.
edit: sunt off topic rau. ba nu, ca-i despre copii.
sherbi spune:
ma bag la culcush.
pup absoluta ca mi-ai tinut companie.
absoluta spune:
Sherbi asa cum am spus si eu am vrut sa plecam insa toti mi-au zis ca nu sunt sanatoasa la cap sa merg cu copilul atat de mult pentru mofturile mele (e clar ca nu merg pentru copil acum la 4 luni).
Ai dreptate ca multi calatoresc poate chiar mai multi km, dar e copilul lor ...fiecare cum considera ca e mai bine...
Eu am renuntat la gandul asta pentru acest an.
Eu stiu....daca te "arde" mergi... mai ales ca e in septembrie si mai creste...