Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (206)
Raspunsuri - Pagina 29
szaboali spune:

Ali si
IARINA (16.02.2006)
www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina (1), www.dropshots.com/ali-iarina2" target="_blank">(2)
szaboali spune:
Ana_m
Ali si
IARINA (16.02.2006)
www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina (1), www.dropshots.com/ali-iarina2" target="_blank">(2)
monica70 spune:
Nu stiu la voi cum e ,dar aici e groaznic: vant fierbinte 
Am fost pana la Kaufland pe la 20 cu sotzu,piticoata,mami si cu maica-mea
A fost ok inauntru chit ca era aglomerat,pana am iesit afara ,pe la 21,30 .Era inca fierbinteeee aerul

Asta pentru ca i-am trimis pe mami,Diana si fratelo inainte cu cumparaturile,iar eu si husbandu' am mai ramas si am facut o mica plimbare pe jos pana la statia de tramvai. Acuma poate m-am obisnuit io la birou cu AC si cand vin acasa, (3-5 minute cu masina),cobor si hop urc in bloc ,abia trag 2 guri de aer fierbinte un minut ...
Dar la ora 22 aproape sa fie aerul irespirabil ???
Tabla din statia de tramvai arata 37 grade la ora aia...
Am vrut sa ii iau Dianei niste cuburi,erau ceva de construit,dar am renuntat in favoarea unor puzzle din burete cu figurine animale.A tabarat pe ele si da-i si demonteazaaa de nu apucam sa le pun la loc,apoi de suparare ca eu am luat grosul sa il pun departe (sunt muuulte si destul de mici
) a vrut sa mototoleasca vreo 2-3
Dar sa vedeti opera
Inspirata de Daria, m-am pus sa cumpar o cutie de acuarele ,m-am gandit ca o las la balcon sa faca mizerie p-acolo,Si cum noi am mai ramas ,au plecat ai mei cu cumaparaturi;e.Cand ne intoarcem si mi-a zis mami ce s-a intamplat ...
Intai sa va zic ca Diana a stat suspect de cuminte in carucior si privea la harmalaia din jur,ea nu e obisnuita ,cred ca cel mult de doua-trei ori am fost cu ea la Selgros sau Metro.
Ei bine,cica inainte sa ajunga la casa - probabil de plictiseala deja - a luat si a dat odata cu cutia de acuarele de pamant,de s-au imprastiat toate alea
Si fratelo a adunat bucatzelele si le-a abandonat p-acolo pe undeva ![]()
,macar de imi lua alta cutie
ca aveam chef sa fac show de mazagalit in we
Mami mi-a facut iar
ca numai prostii ii cumpar,ca e prea mica pentru ce ii iau ... bla bla
Mai ce ma enerveaza,dupa ea nu i-as lua nimic
Am vazut masutza de plastic albastra asortata cu scaunelul ce il are,iar a sarit ca precis nu sta la ea ,ca e prea mare,ca ocupa loc etc. dar tot i-o iau,dupa ce ma intorc din concediu.Poate mai sta si ea locului si mazgaleste p-acolo ...
In rest ,caut pe net tren Constanta-Predeal si cu legatura cea mai buna facem cca 7 ore si pe ziua,am ajunge pe la ora 20,15 ... Nu stiu cum o sa fie cu Diana,acuma vad io cum o fi de la Bucuresti la Constanta dimineata ,ca de la Timisoara la Bucuresti o fi noapte si se presupune ca dormim...
Mai ca-mi vine sa fac escala de-o noapte la Bucuresti sau Buzau,depinde de ruta
Tre sa caut niste hoteluri in apropiere de gari in caz de ... ![]()
Si cand ma gandesc cum a stat Mark al Andei din Bucuresti la Bruxelles atatea amar de ore in masina ... cu doar o noapte intrerupere ... si cu Diana si o ora de mers cu masina e o aventura
Numai in picioare,dat peste cap,sarituri etc. 
Acuma cu trenul cale de doua ore am avut experienta super ok in Intercity aglomerat ca naiba si experienta de cosmar in acelerat gooool ca se plictisea gagica
Tare as vrea sa se fi schimbat,dar miram-as
Singura sansa sa fie ok in tren e sa fie copii sau babe in zona sa aiba cine o baga in seama.
Azi a venit o tipa cu sotul,ca le-am vandut canapeaua si dulapul ce le aveam in dormitor si sa vedeti ce s-a imprietenit Diana cu ea
i-a dus chiar si cartile si ii arata LUPU,POCU,ACLU )acru= ciresele) fara sa ii cer !!!!
MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME
www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE SI MUUUULTE FOTOGRAFII
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE
szaboali spune:
Noi azi am fost la rau la o balaceala, Iarina a tras si un somnic de 2 ore in aer liber, nu a contat ca a fost muzica pe acolo ca ea le tragea de numa' numa]
.
S-a bagat si ea in rau datorita nepoteilor mei
care au fost 4 la numar, cand i-a vazut in apa i-a trebuit si ei
.Toata ziua a fost in
gol si tare i-a mai placut , s-a si pisarit de vreo doua ori dupa ce s-a trezit si s-a udat toata
, drept urmare mi-a aratat apa ,sa o duc sa o spal
...azi a fost tare cumite si a trimis pupici la toata lumea...mai nou vad ca e mai dezghetata si nu se mai prea crizeaza cand vede persoane straine si cand vad ca se instramba la cate o persoana ii zic sa ii faca tai si sa ii trimita pupic si ii trece supararea.
.
Cam atat despre noi...![]()
Monica, Irinutza

Ali si
IARINA (16.02.2006)
monica70 spune:
LA MULTI ANI ANAAAA DE SPANIA 
Am zis ca astept pana se face ora 12 si cand ma uit la ceas ,a trecut de muuult ORA ,la cat ma labartzasem 
Ursoaica spune:
La multi ani ANA_M!!!!!!!

www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si
cu Raisa Ioana Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
szaboali spune:
quote:
Originally posted by monica70
Singura sansa sa fie ok in tren e sa fie copii sau babe in zona sa aiba cine o baga in seama.

Ali si
IARINA (16.02.2006)www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina (1), www.dropshots.com/ali-iarina2" target="_blank">(2)
szaboali spune:
Monica, masa de aia vreau si eu sa-i iau Iarinei, la noi este si in Kaufland la 140.000
.
Ali si
IARINA (16.02.2006)
monica70 spune:
ALI aci era la doar 9,4 sau 9,6 lei parca .
ANA evident ca esti prima pe lista sa fi calcata
,da' mai cujet