Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (206)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

GIO ,uitam,inainte de Moneasa pe sosea e - la Dezna - un han cu pescarie uriasa,daca vrei sa te ruinezi,ia macar odata masa acolo WE placut si sa nu te prinda taifunul p-acolo,da' las ca poate te sun sa vad ce-ati nimerit,da-mi bip ca poate uit cum sunt ingropata in declaratii
BEE

Apropo de fericirea cu "mamiiii" i-os mai "fericita" ca,pe langa mama,mami etc acu-mi zice Diana - MUNICA PUTZICA si rade de mama focului

MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME
www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE SI MUUUULTE FOTOGRAFII
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Heloo gagici
Am intrat sa va salut caci imi era dor de voi.
Aici e super, cam cald la ora asta dar ion rest e ok.
Cu unele servicii nu sunt multumita dar asta e...va zic eu mai multe.
Cred ca ati auzit ce am patit cu avionul...trebuia sa plecam la 14.05 din Cluj si am decolat la 21.55. Noroc ca |Dani a dormit vreo 2 ore in carucior si a fost fresh. Pe avion nu am avut treaba cu el, a stat cuminte in brate la Nelu si apoi a adormit. Pe autocar spre hotel s-a uitat pe geam afara. Ne=am culcat in prima seara la 2 noaptea. Prima zi a fost grea pt Dani, a avut de recuperat la somn si s-a vazut pt ca a fost marait. Dar si=a revenit si e ok acum. Are 2 somnuri pe zi, primul pe la 11 in carucior ...se cere singur la plaja, si al doilea pe la 13-14 in camera.
Si cam atat...
Am stat la soare dar nu asha de mult pt ca e cam cald. Dani acum incepe sa se innegreasca si eu la fel.
Am facut bai turcesti si spa, iar sambata mergem in Antalya la shopping.
Mi-am gasit un inel de argint care imi place mult dar ma mai gandesc caci e cam scump. In rest nu ai pe ce cheltuii banii aici ca sunt numai prostii si sunt si scumpe. Mi=a placut o pereche de sandale dar ultimul pretz era 200 E. Salariul meu pe o luna.
In fiecare seara sunt spectacole aici..e frumos.
Va las acum ca imi eprira timpul.
1 ora de net e 5 E.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Marea aici e naspha...e cu nisip si chiar in fatza cum sa intrii in apa e pietris. E rece si sincer nici mie nici la Nelu nu ne=a placut.
Stam la piscina de copii care e super si la piscina de adulti..depinde de chef.
Marea e alfel ca in Mamaia...intrii putin in apa si brusc e adanca.
Naspha, nu ne place.

Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

BIANCAS macar ptr banii care i ai dat zii si tu ca i marfa

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975

Mergi la inceput

Cosmi....nush daca merita/....e frumos dar...si la MI la Mamaia era frumos si mancarea super buna dar nu atata ca aici..nici nu poti manca ce iti dau iei...dar ciorbe nu au..numai niste chestii cremeoase portocalii si verzi cu gust oribil./
Vad ca nu va uitati la stiri...ma gandeam ca o sa ma vedeti..a fost scandal mare cu avionul, am stat in aeroport 10 ore. mi=a luat interviu de la ziarul Ziua si Monitorul de Cluj
Gata..mi s-a terminat timpul

Mergi la inceput

BIANCA HOP SI TU
Lasa mai,prefa-te ca esti la Vama veche ca acolo parca am vazut ca intri si e brusc apa adanca .. cate despre pietre,iaca faci masaj la talpi , reflexoterapie Turcia ti-a trebuit aia ai,trebuia sa iti vina ideea sa cauti pe net info de cum e apa acolo
Mancarea cum e? Cat despre shoping,vezi veneai la Mamaia la juma de pret si de restul banilor te intzoleai
Abia astept restul impresiilor

Ai dat interviu? Scandal?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Bianca, pt o clipa m-am temut ca deja v-ati intors .Macar hotelul e fain ?
Bee pupici la roscata mica . Si Clara ieri a dormit doar jumate de ora
Giova, distractie placuta
Moni macar stii si tu pt ce ai muncit in plus zilele astea
Cosmi, hai ma ca nu esti babeta

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

quote:
Originally posted by monica70

Apropo de fericirea cu "mamiiii" i-os mai "fericita" ca,pe langa mama,mami etc acu-mi zice Diana - MUNICA PUTZICA si rade de mama focului

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ana_m

quote:
Originally posted by monica70

Da mai, "la filme si poze" in 15.07 ,al treilea filmuletz,se aude acolo . Nu pot da link c anu se deschid de la birou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Moni mersi de info.
e mortala Dia cu Munica putzica si cu hutza putza.
Bianca ei na...poate nu ai nimerit tocmai hotelul misto. oricum ai platit putin, mai ales ca e plin sejur.
cat despre apa mie imi place ca e maricica, daca mai faci cativa pasi se face mai mica. apa la mamaia e misto, asa era si in Creta unde am fost. mergeam mult pana se facea mai adanca.
Cat despre avion...imi pare rau. uite ca te-am pierdut la stiri, ce pacat.....
Cosmi ma bucur ca a plecat Bianca la bunici si insotita.

eu am fost plecata la o prietena intr-un bloc vecin si am stat cam multisor. acum ma pun pe facut bagajul pty. noi, ca imediat se face ora 17 si ma omoara Clau.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput