Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (206)
Raspunsuri - Pagina 23
Giova spune:
Cosmi eu sunt mai prapastioasa si nu as lasa-o. dar tu faci cum crezi. cred ca-l bag si eu in cada pe Marco.
irina trebuia sa-i bagi fetii putina apa, ai lasat-o sa se scalde pe uscat ca si gainile?![]()
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
cosmi1975 spune:
credeam
ca nu mai eu sunt prapastioasa
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975
Ana_m spune:
salutare gagicile,
Imi pregateste acum seful de barbatu-miu sa imi dea de lucru cu duiumul
, si asa ca m-am pus sa va scriu rapid .Azi si trebuie sa plecam mai repede cu o ora ca trebuie sa mearga cu masina noua la verificare ca am facut deja 20.000 km
.
Eu aseara m-am pus sa fac praji , ca sa pot duce maine la l ucru la colegi. Cand sa ma pun ma trezesc ca nu am zahar suficient (eu vazusem ca am dar era faina
), fuga pana la alimentara dar era deja inchis noroc cu marocanii
, am luat de la ei , de la mag lor. Bun , cand sa ma pun sa fac a 2- apraji , niste bilute tavalite in cocos , ma trezesc ca nu am cocos. 
Asa cev anumai in filmele cu prosti
, asa ca va trebui sa o fac azi pe aia. Inca mai oscilez in a duce si ceva aperitive sau numai prajii si suc
. Ma gandesc ca daca nu o sa le placa , o sa imi fie ciuda pe mine (ca astia sunt destul de reticenti la a proba ceva ), daca nu duc .......... nu stiu ma mai gandesc pana deseara.
Clara morocanista , nu papa
, o invat sa danseze acum sa ridice picioarele , ca piruete deja face
Cosmi , sincer si mie mi-ar fii frica sa o las singura , si daca as lasa-o cred ca in orele cat ajung ela destinatie as incaruntii de griji
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m
monica70 spune:
ANA mai cunosc io una care nu stie ce are in casa,noroc ca trimit repede jos husbandu' sau sun la ai mei sa treaca drumul cu ce-mi trebuie 
Eu sunt
ca am vorbit la telefon aproape juma de ora cu ANDA
Poate reuseste si ea sa intre ,daca nu va zic eu : sunt ok toti,tocmai s-au intors din Grecia unde au stat vreo 3 saptamani - i-a facut George o surpriza
Au fost cu masina ,evident cu Marc si ... inclusiv cu cei trei motani 

Abia astept sa vina luna septembrie sa ne intalnim iar 
Va las ca fug acasa,azi mai repede ca am treaba acolo acum , vine unu' sa imi actualizeze programul de conta ...
MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME
www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 1
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 2
pisoi3 spune:
Buna fetele,
Mai apar si eu pe aici, printre picaturi.
Am vorbit cu Moni si am aflat ca au nascut Denisa si Daniela.
Denisa si Daniela, sa va traiasca flacaii, sa fie sanatosi, sa va aduca numai bucurii si numai bine sa va dea Dumnezeu!
Eu de net nu prea mai am timp, la servici ma iau cu diverse si tot imi zic ca intru pe forum dar nu mai am timp deloc.
Acum mi-am zis ca trebuie neaparat sa intru, sa le felicit pe fete!
Noi suntem bine, tocmai ne-am intors din vacanta, mi-a facut sotiorul o surpriza, ca tot nu am avut luna de miere, dupa cum spune el. A planuit totul si nu a zis nimic, m-am trezit ca imi zice cu o seara inainte sa plecam ca a doua zi plecam. Cand l-am auzit am zis ca glumeste! Si uite asa am plecat si in vacanta.
Azi e prima zi la lucru si din seara asta ma reintorc la invatat!
Bebe e bine, la cresa, creste si se joaca toata ziua.
Motanii sunt si ei bine, cresc si se joaca toata ziua cu bebe.
Noi doi la servici si cu invatatul pentru concursuri.
Nu mai sunt deloc la curent cu ce se intampla pe forum, ma apuc sa mai uit si eu putin in urma.
pup fetele
monica70 spune:
ANDAAAAA
TE-AM LUAT CU O SECUNDAAAA
MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME
www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 1
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 2
Giova spune:
am venbit si noi de la gradi.
marco nu a papat felul 2, asa ca...sper sa pape macar piureul cu ceva carnita de mai tarziu. dar la ce clduri sunt ma mir ca papa si atat.
Anda ma bucur ca sunteti ok si ca ati fost in Grecia. cred ca v-ati relaxat 3 sapt. acolo
.
Ana_m e nasol la voi, cred ca e ca si la italieni, acolo inchideau mag. la ora 19.30, duminica era inchis. asa ca sa fereasca sf. sa fi uitat ceva, ca nu aveam de unde lua. si italienii sunt reticienti in a gusta ceva romanesc. daca ne cunosteau bine mancau si chiar le placea, dar altfel....
Moni spor la munci.
eu cred ca pun piscinutza, dar in partea cealalta a balconului, ca sa nu mai arunce apa pe unitatea de AC
.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
pisoi3 spune:
Gio
, da, a fost super frumos, nici nu imi imaginam ca ma pot relaxa atat de bine, sunt super odihnita si ma bucur! A fost frumos de tot! Ne-am odihnit si ne-am simtit foarte bine. Eu cu bebe eram mai tot timpul in apa, striga taica-su de pe mal la noi si noi nimic!
Cu papatul la cresa nu te stresa pentru tizu'
, probabil nu papa de cald, asa a facut si al nostru in Grecia, nu prea papa la pranz, doar dimineata si cateodata seara papa bine.
Giova spune:
Anda oricum ne esti datoare cu niste poze. si te asteptam mai des pe aici
.
piscina nu am mai pus-o, se joaca frumos prin casa si balcon. sper sa o tina tot asa pana pe la ora 20 cand iesim la o plimbare cu tricicleta.
i-am dat jos pampersul, e doar in pantalon scurt.
inchid calculatorul ca a inceput sa sune ciudat. cred ca de la caldura face zgomotul asta.
pe mai tarziu sau pe maine, depinde cat chef am sa-l deschid din nou.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
nunta noastra