Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (206)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Mai eu credeam ca doar fica-mea s-a facut puturoasa. merge cativa pasi , vine se pune in fata mea ridica mainle in sus , da capul pe spate , deschide gur atare si scoate un sunet hhhhhhhhhhhhhhh . Asta e semn ca vrea hopa in brate . Si cam des in ultima vreme

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Ana_m nu s-a facut puturoasa, s-a smecherit, vede ca ii merge .

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Da mai, chiar acum cateva luni vedeam pe strada copii de cca 3 ani plangand ca vor in bratze si parintii o dadeau exemplu pe Diana ca uite ce mica e si cum merge / alearga singura - nu stiu de cate ori am paztit faza asta cu diversi!!! Cred ca asa se smecheresc ei,ca in bratze e mai "la etaj" ,au vizibilitate si e mai comod
Cred ca au mers asa voios la inceput ca era ceva nou si in sfarsit puteau explora singuri ,acum s-au mai calmat
ACINA ar fi fain sa vina mai multe,mai vorbim!

MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME
www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE

Mergi la inceput

Diana striga "BATZE BATZE " si mami o ia imediat,in schimb Ghitza nu prea o ia. La Moneasa cand i-a zis mami sa mearga ca o ia Ghitza in bratze ,a zis "TATI NU BATZE" Eu iar sint ko ,chit ca are numai 9 kg jumate,dar si io am doar 51 Dupa 5 pasi nu mai pot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Moni eu inca astept raspuns de la celilalti 2 prieteni. parca vad ca nu vin si am asteptat degeaba.
ce fain ca va vedeti toate la munte. eu in cea de-a 2-a sapt. cred, merg in Alba cu sora-mea si marco. daca era in perioada aia veneam si noi, ca e mai aproape de Alba decat de Tm, dar asa....
Ana_m si Marco se cere in brate, el ne prinde de picior, sa ne oprim si pe urma ridica mainile. Ieri am mers pe jos pana in parc, dar imediat s-a cerut in brate. il mai prosteam eu, dar iar insista. azi iar cred ca mergem pe jos, daca toarna astia beton, nu pot trece nici cu carucior, nici trici.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

BEE mi-am amintit - pai si Diana mai mult cand e cu noi vorbeste asa mult si din proprie initiativa (e mortala cand vorbeste singura sau cu jucariile ),cand e in public nu intotdeauna,depinde ce chef are si daca ii plac mutrele spectatorilor Se intampla si sa vorbeasca de numa' cu public dar si cand nu vrea sa zica mai nimic din ce stie ... nu o poti convinge nicicum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Haloooooo ....

NEGRESIT trebuie sa ne vedem la munte !!!!!!!!!!!

Unde? Cand ? Cum veniti ?

Mergi la inceput

DEEA noi venim cu trenul de la mare si ne cazam in Predeal sau Busteni din 22 aug seara si stam pana ne tin paralele 26-27 ... Restul fetelor incearca sa vina in WE ala" eu m-am inteles cu Ursulina si ANASEBE initial dar s-au mai anuntzat ... vor sa vina si BEE, JANINA si acum ACINA !
Pe tine oricum nu te ratam Ca noi oricum ne plimbam o zi si prin Brasov1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Ei ... abia astept !!!!!

Oricum ... Brasov - Predeal .... un-doi se face, asa ca nu e nici o problema. Ne putem vedea in fiecare zi daca vrem :) Noi oricum .. mai nou ... mancam pe afara.. ca in casa nu mai suport eu :D Iau oala cu mancare ... si hop la poalele muntelui. Asa ca ... o sa ne facem obiceiul sa luam pranzul la Predeal :))))

....doar ca ... perioada e cam nasoala ... dar .. o sa vedem noi cum rezolvam. Poate o sa fim in plin santier .. sau in plina perioada de mutare in alt apartament (in chirie) ... oricum ... mai vorbim ;)

Mergi la inceput

DEEA hai ca ii punem pe strumfi in sir indian si ii punem sa cante AII HOOOOO AIII HOOOOO Nu de alta dar deja ar fi 7 si daca apare si Dav de Anasol, putem sa alegem din ei si o ADABADA - cre' ca Daria ar fi perfecta

Mergi la inceput