Coacerea vinetelor
Raspunsuri - Pagina 2
conchita spune:
Brenda, la cuptor se mai pot coace, eu chiar nu am sesizat nici o diferenta de gust. n-am flacara la aragaz, deci cand ploua afara si nu pot sa le coc la gratar, folosesc cuptorul.
Ajutati-o pe Diana
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Alaptatul Help-Line
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)
adita spune:
eu le coc in tava,in cuptor, pt ca e mult mai usor. poate nu au chiar acelasi gust cu cele facute la flacara, dar n-as avea atata timp sa le sucesc mereu, sa curat aragazul jumatate de zi dupa asta. le bag frumos in tava, cand sunt gata le tai in doua si le curat cu o lingura de pe coaja si am terminat repede
mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)
marius spune:
Daca sunt pt consum, pe aragaz, daca sunt pentru iarna en gross, fac foc cu lemne si am o tabla maaaare dar atunci coc atat pt mine cat si pt ai mei 25-30 de kg odata + ardei copti. In 4-5 ore gata tot.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Anul 2006 /Anul 2007 /Serbarea Ioanei
Pagina legislativa
Adela99 spune:
cum reusiti sa le coaceti la cuptor? la cate grade? io am aragaz electric. mie nu-mi ies. se crapa, explodeaza si am mai mult de curatzat decat daca le-as face pe plita.
philip spune:
pai cred ca trebuie intepate cu furculita daca le bagi la cuptor, altfel explodeaza.
philip&andreea
adita spune:
la mine nu explodeaza, dar am cuptor clasic, cu gaze
mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)
conchita spune:
quote:
Originally posted by Adela99
cum reusiti sa le coaceti la cuptor? la cate grade? io am aragaz electric. mie nu-mi ies. se crapa, explodeaza si am mai mult de curatzat decat daca le-as face pe plita.
le intepi mai intai. io setez temperatura la 325 F si se coc ok.
Ajutati-o pe Diana
Alaptatul Help-Line
Adela99 spune:
philip, conchita nush cum nu m-am gandit, acum cand ziceti ma intreb cum de nu ma gandii la asta
conchita ce-mi facusi cu gradele alea F noroc cu google :-) ca gasii din prima un site de transformare din una-n alta si-mi dadu 325 F = 162 C, cuptoru' meu nu-i asa exact, da' le pun pe 170 C (care-i 338 F) si cred ca voi reusi
mai trebe sa ma gandesc si la altceva? spuneti acu' daca mai sunt ceva secrete, nebanuite mie, dar evidente - ca asta cu furculitza ca azi ma apuc de copt vinete la cuptor
conchita spune:
Adela :-)), alt tric e sa alegi pentru copt vinete cu coada, ca sa ai de unde sa le apuci cand le cureti de coaja dupa ce se coc. :-) restul cred ca il stii, le cureti sub apa rece sa nu-ti arzi degetele, le scoti semintele, le lasi la scurs, apoi in apa sa le iasa iuteala...
Ajutati-o pe Diana
Alaptatul Help-Line