Stelute de ianuarie - februarie 2007 (41)
Raspunsuri - Pagina 23
eli1977 spune:
fete, multumesc mult de aprecieri!
Marina, pai treaba e cam asa:am plecat de la 62-63, inainte cu trei sapt de a naste am avut fetita un soc : cantaream 98de kg!nu e gluma, asa am crezut, m-am cantarit de z3ci de ori, vreo 2 zile, pana am inteles.asa ca i-am dat un maare sut cantarului si direct in fundul patului a zburat.
am iesit din spital si la vreo luna m-am cantarit, aveam 86 de kg
de atunci, de la 6 saptamani, trag la sala de 4 ori pe sapt -dar tras, nu..gadileala, adica storc tricourile la sfarsit, folie pe dedesubt, crema anticelulita, banda o ora , steper, mult ex cardio, ca asta slabeste.si mancare..nu gatit, nu ciorbe, nu painici, gogosici, praji, doar ce trebuie.cred ca m-am setat ca nu-mi trebuie altceva, pt ca n-am nici cea mai mica pofta, nu ma frustreaza.
mai am 5, sper sa le dau gata pe luna august.
Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
taina botezului
eli1977 spune:
Steli, distlactie la maaare!!!pupici lui Alexandru!
sa ma gandesc daca stiu ceva in domeniu..
si atat ma rog, sa-mi dea DD sanatate, sa pot sa mai ajut!
noapte buna, va pup
pisoiul meu drag
taina botezului
alinuk spune:
Catalina parerea mea este ca nu are rost sa te justifici vis a vis de conferinte... pana la urma fiecare e liber sa aleaga ce si cum face..ca dealtfel in toate situatiile (de la diversificare pana la amaratele cele de conferinte..sau bisericutze sau cum li s-o spune intr-un context sau altul)
iar a fi sau nu prezent pe acest forum e deasemenea alegerea fiecareia!!
Nici o lista din lume nu o adauga sau scoate pe Aelita spre ex, din povestea mea de burtici si bebici.
Si fata de intoarcerea ta la birou..sau in general vis a vis de felul in care te percepi, ma gandesc ca n-ar fi rau sa te proiectezi ca fiind cea mai buna si mai grijulie mamica... te vei simti asa, vei trai asa, iar Mateiutzu va fi mandru de mamica lui!!
In ce priveste bona si detaliile despre ea, spune-i si tu ceva de genul...doamna uitati-va la noi, va primim cu drag aici, veti fi parte din familia noastra, vom avea mare incredere in dvs... vrem sa nu avem discutii sau neplaceri asa ca uitati care sunt dorintele noastre: si ii insiri "atributiile de serviciu" + la final cateva (ca asa se face) hartii - sa fie toata lumea linistita...
Messa fatou astept tratatu' ala... si apropos da-ne aici reteta cu ierburile de le putem baga la gupii in papica.
io subsriu la ce ziseshi mata relaxati-va doamnelor, ca facetz ulcer sau atac de corazon si nu-i bine ashe... dupa aia va vad ca datz vina pe diversificare shi va loatz de pept cu mumele propretate personala
Shi atata va trebe sa va urzicatz, bashicatz, nevrozatz de ce am scris, ca va ubeshte io pe toate, tzacanite si surori de odisee ce suntem!
da despre diversificarea aia cu bere rece... facushi pofta!!
Care intreba de baitza, noi facem dus
dupa acest model - foto 3 - de vreo doua ori pe zi (dupa masa diversificata a lui Teo se impune!!!) si seara facem in cada mare...si pe cap (am impresia ca transpira la par)
Eli blondo (ca bine-ti sta!!...e drept ca face mult in poza aia si frumusete de pisoi)...explica-i fetei care a luat notite unde ne gaseste ... isi poate cauta singurica informatiile. Un ab la erdeesh si tel e piece of cake!!
Kate ce se mai aude cu norul ala... fata sa ne spui sa ne ferim!!! un' puii mei sa ne bagam, care stie fo pestera ceva?
acu, lasand gluma la o parte, e caz de ingrijorare???
Ivona readaptare usoara la job... cred ca dupa o zi doua, zici ca nici n-ai lipsit asa mult...
felicitari pt cercelushi...vrem pozuci cu fata frumoasa
Messa
Rectific. Certati-va, fetelor! E clar ca va merge bineee! fata tu stii ca ai dreptate... inseamna ca avem timp si ca ne merge bine ha?? pai clar...
Dia fata m-am bagat si io la
Tu pe unde te preumbli?? Vacanta placuta! Si poate ai fun drum prin canicula din bucuresti... ca stim noi un loc de berica 
Shine vacanta placuta si voo... sa-i priasca aerosulu lui ALexutzu!!
oileu spune-mi unde stai sa nui trec pe acolo... io tot ma gandesc la balconu ala cu oroare...
Eli sa ne tzii la curent cu ce se mai petrece cu Alina!!
poop fete cucuiete
hihih mi-am amintit sa va aratam (imi insusesc critica lui Daconst)
Margica inscaunatul
sunt si io om mare
io pap tooot
Alinuk si
bb Teo 10 /01/2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=56926702" target="_blank">poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
mihacarm2002 spune:
Eli, f. frumoasa culoarea si te prinde bine. Felicitari si pt kg date jos. Mamaaaa, da' am obosit doar citind cat sport faci!
Marina, inca ii fac baie Evei in fiecare seara. Nu prea imi arde sa renunt la ea pt ca ma tem ca mi-ar da bataie de cap mandra pana ar adormi. Asa dupa ce venim de la plimbare, face baie, mananca si in patut cu ea. Daca da semne ca nu poate adormi, ii fac 100 ml ceai si dupa ei adoarme garantat.
As vrea sa ii fac baie pana la 1 an, acum nu stiu cum vor evolua lucrurile si cat chef voi avea.
De ce nu iti place scaunul pt baie? Costin tot vrea sa ii cumpere dar pe mine m-au apucat economiile ![]()
Massa, astept diversificarea aplicata pe Arianna.
Ce multa dreptate ai putut sa ai! Fiecare face cu propriul copil cum crede ca e mai bine.
Diana, se pare ca nu va prieste aerul dulcei Romanii?
Cred ca si Evei i-a iesit un dintisor. I se vede un punct alb pe gingia de sus. La pipait nu se simte nimic sau am eu bataturi la degete. O cam suspectez de cateva zile ca incep sa ii iasa dintii pt ca prea isi baga manutele in gurita. Ieri i-am dat o jucarie de dinti si spre surprinderea mea o lingea de ziceai ca-i acadea.
Costin cand a vazut-o cum facea si-a luat cartile de pediatrie (mr. Spock si Anne Bacus) sa se documenteze. Noutatea pe care am aflat-o e ca atunci cand le ies dintii copiii sporovaie si Evei de 'trei zile-ncoace gura nu-i mai tace'.
alinuk spune:
Shine da un ochi pe aici
Alinuk si
bb Teo 10 /01/2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=56926702" target="_blank">poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
Nimic nu-i intamplator!
Catalina spune:
Inainte sa mi se blocheze janghina asta de calc de la munca va dau si eu repejor buna dimineata.
Eli esti o frumoasa. Ca de obicei, ba chiar parca mai mult.
Alinuk, multumesc de sugestie pt bona si vorbele frumoase.
Messa, no comment la mesajul tau, ca de obicei se vede calitatea.
Scuze ca va raspunz asa fix la obect dar ... am treaba gramada pe langa mine. Sanatate multa tuturor si aveti grija cu caldura si cu rushii. :) Poate mai intru mai incolo.
Lore, eu am o singura reteta - perseverenta. Uite, mama a avut mai multa rabdare cu el si acum papa baiatul cu lingurita, fructe, legume si iaurt si bea si apita. Nu te lasa, e singurul sfat pe care pot sa ti-l dau eu, si mai lasa-l as se si joace cu lingurita.
Pupici
Helenutza23 spune:
alinuk ce super e poza cu Teo in chiuveta!
mi-ai dat idei sa il bag si pe al meu ![]()
Shine vacanta placuta! stati destul de putin.
Helenutza +
Horia Constantin (18feb2007) = 

laura-popy spune:
lore
io sunt dintre alea care doar spionez si nu intru sa scriu nimic despre evolutia bbului din dotare
.....
am vazut ca intrebai de lingurita;la cora si carrefour sunt niste dispozitive ca un biberon cu lingurita in capat in loc de tetina,ca un fel de injectie; incearca asta; ii deschizi gurita si bagi varful linguritei apesi, papa ce e in lingurita, dupa, apesi din nou si se umple din nou lingurita si tot asa....katerina e mai experta- are dispozitivul in dotare.poate merge
multa bafta ca si noi suntem fffff mofturosi.....
ps. ti-am trimis si pe messenger( nu in conferinta
)
salut fetele...
Laura si
David Andrei ( 27ian2007)
Poze David
Ivona1977 spune:
Si cum v-am promis, pozici noi: www.dropshots.com/day.php?userid=309787&cdate=20070716&ctime=162719" target="_blank">aici avem cercei!
la fete, sa aveti o zi buna.
Ivona si Ella 12 ianuarie 2007
www.dropshots.com/new.php?userid=309787&cdate=20070701&cimg=11" target="_blank">Poze noi
Poze botez
eli1977 spune:
neata la fete
LA MULTE LUNITE MINUNATE
Rihana Nicole, bebe de Romaria
Lucas Paul, zis si Super..bebe
Dienuca de Liuda
Horica de Helenutza
Ana de Tzuchi
maaai fete, multumesc de complimenturi, nu ma mai laudati asa, ca io nu-s invatata si ma jenez..![]()
Alinuk, sa fie cu noroc scaunul si sa-i fac lui Teo pofta de papa!..ma gandeam eu ca pana la urma Chicco ii iei, chiar eram curioasa..
fata Ivona,, ce-ii dai, fata de mancare Ellei, ca mor cat de frumoasa e!si cu palaria aia pe cap..moori
sa va mai zic una..o data pe luna, dupa salariu de obicei, fac cumparaturile si il asigur pe Pisoi pt toata luna-pampers 150, lapte 10 cutii, servetele umede, prosoape, sapun, etc..buun.mai aveam 4 cutii de nan1, mi-am facut eu un calcul, trebuia sa mai iau 5 cutii de nan2, sa am asigurat lapticul.ma duc cu Alina in Cora pantelimon sambata, nici urma de nan 2, doar 1.
imi bag picioarele si alte membre in cora lor si ma duc eu aseara plina de speranta in cora lujerului, langa mine...hehei, surpriza e in plic!raftul de lapte GOOOOL!!!nici urma de nan, nici 1 nici 2!
asa ca daca luati laptele din cora..zilele astea..problem!orientati-va la farmacii, cel putin cele care dati NAN.astept sa termine nan1 si ii iau din farmacie, asta daca n-oi avea alta surpriza..!
pisoiul meu drag
taina botezului