Colectia de toamna iarna 2005(142)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Pe principiul tara arde si baba se piaptana am pus si eu poze cu fi-miu tuns.in contul comun.
si ca tot mi-a deschis Noki cutia Pandorei pun si o poza cu mine slaba si gravida.

Miri si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Leea off...fii tare ca trebuie pt T si pt tine. Intr-adevar este cumplit singura...dar nu ai alta solutie asa ca...fi barbata zzoe!!! Fetele te-au sfatuit f. bine...iar daca vezi ca tot apatic e...fugi cu el la spital. E mai sigur asa. Te si suntem alaturi de tine...macar virtual si cu cate un sfat...

CAmelia ,..sanatate muulta...oare...sa fie de la caldura?? Am auzit ca se poate face febra mare si de la caldura...cine stie. Bafta la dr. si sanatate multa Vorbaretei!!!

Nici eu nu l-am uns la fundic zilnic niciodata pe Stef...decat cand se irita. La noi trece instant...de seara pana dimi...cu Neopreol.

Hilde uite ce mai mananca fi'miu: fasolica verde, spanac cu orez, ciorbitza de iedutz, ciorbitza de legume, Piureuri cu diverse, etc.

Negara fi'miu e de o saptamana la BV la sora mea...cu toti nepoteii...adica cei 2 ai lu' sor'mea(Matei-5 ani, Bianca-13 ani) si o alta nepoata Adriana 14 ani. Deci...kindergarden. VAi de ai mei parinti... Mama gateste non-stop...Tata sta cu ei si merge la cumparaturi ca sor'mea si sotul vin numai la 20.00-21.00 acasa...asa ca....vai de capul lor. Bine ca au o curte mare unde se joaca, stau la plaja, etc.
Sambata vin in Bucu si abia astept!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica noiembrie-decembri spune:

Colectie noua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Fetelor, idee e ca eu am fost de i-am facut radiologia aia (care n-a iesit ) si am vorbit si cu un si acesta zicea sa o urmarim. Intre timp am intrebat si un neurolog si mi-a zis ca n-are nicio legatura, atata timp cat copilul e ok!

Treaba e ca a avut un scaun jumatate aproape-constipat si jumatate mai moale, dar nu diareic... acum o tinem sub observatie... -ici tuturor pentru gandurile buuune!

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

am intrat un pic sa vad ce face TUDOR si nu raspund decat leei, draga mea mergi la spital...nu mai sta acasa.Sanatate multa

o zi buna fetelor, revin diseara cu raspunsuri...asta daca nu opresc astia lumina ca in ultimele seri!

cristina, maxime felicitari! Fa ce iti dicteaza inima si o sa fie bine.
Si yo sunt cu multe kg peste ce am fost inainte de sarina, unele din voi ma stiti ...poate o sa pun poze, sa vedeti depresie ce ma apuca again

cami, multa santate dariucii.Eu zic sa mergi neaparat la doctor.

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput