Colectia de toamna iarna 2005(142)
Raspunsuri - Pagina 29
Noki_Lara spune:
Cami, of..ce vesti triste.
Io as zice sa dai o fuga la doctor, sa-ti dea o parere avizata. Ai idee ce ar putea fi? Canini mai aveti de evacuat?
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
leea_cv spune:
Buna dimineata! Adica dimineata, buna e pe dracu.
Multumesc pentru sustinere,sinteti toate niste dragutze.Eu in schimb sint pe pragul depresiei.M-ati avertizat voi ca dureaza, ca parca nu ma asteptam sa fie asa.Aseara dupa ce s-a mai racorit am iesit o juma de ora in parc.Dupa ce ne-am intors a urlaaaat intr-una.Asa ca din pomelnicul ala cu medicamente n-am reusit sa-i dau decit stodlul.Zinat,metoclopramid,calciu carbonic,ambroxol,paracetamol ..nimic.Si n-a mincat NIMIC.La prrinz doar vreo 5 linguritze de orez cu morcov.Azi dim i-am dat iar orez cu morcov, vreo 6 linguritze si a vomitat.Si am intrat brusc in anul mortii.Credeam ca a trecut.Da nuuuuu.Se scapa pe el din 30 in 30 de min.Diaree zic,asa cite putin.
Am reusit sa-i dau ca carbonic,metoclopramid si zinat.Saracutzul asa rau se strimba.Altceva nu cred ca-i mai dau ca mi-e mila.Febra vad ca nu are.Da e o cirpa.Sta latzit pe covor.Lapte fara lactoza am gasit Nan.Da nici nu pune gura pe el.O fi altul mai bun?Adica o fi,da nu p-aici.Pregatesc actiunea brutala de a-i administa hidrasec fortat.
N-am dormit deloc,niciunul.Si nu stiu ce si cum sa mai fac.Ma imbolnavesc de nervi singura aci.
Si inca ceva.Cind a vomitat am vazut asa o chestie ca o bucata lunguiatza de singe inchegat de un maroniu ori caramiziu.Nu stiu de era singe.Da parca asta e impresia mea.
Nu va suparati ca nu va raspund punctual fiecareia.
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
leea_cv spune:
Daca i-am dat zinat sa-i dau si ercefuryl? Numa ca in stomacelul lui gol,toate pmedicamentele alea...A mincat doar vreo 10 pufuleti.
Offf mai Cami sa dea dracu in toate bolile astea.Sanatate vorbicioasei!
iubire…in imagini
camelia_daniela spune:
Stiti care e treaba, eu ma gandesc la lovitura aia la cap ... Doamne fereste! Ca trebuie sa o urmaresc 10 zile (cazatura a fost duminica pe 15) sa nu vomite, sa nu faca temperatura .... uf, mi-e frica de mor! ![]()
Leea ce rau imi pare ca sufera atat Tudor!!!
Da el nu rontaie covrigei, paine prajita , asa cate putin? Daria asa papa atunci cand aveam problemute !
Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
maria_alexia spune:
Offf, Leea
.
Insista neaparat cu hidratarea !!!
Si cu medicamentele, in ordinea importantei:
- metroclopramidul pentru voma
- hidrasec-ul pentru diaree
- daca nu mai are febra mare mai poti sari paracetamolul
- iarasi tratarea tusei o mai poti lasa si pe maine, daca nu-l supara prea tare...
- nu ma pricep la el, dar din cate au spus fetele despre Zinat... eu l-as sari, poate ii face mai rau.
Incearca in toate felurile cu lichidele, schimba-le gustul, culoarea, paharul... pana vrea el sa bea! Probabil asta n-o sa se intample insa decat dupa ce-i trece starea de voma, incearca la cateva minute dupa metroclopramid.
Cu Cristi stiu ca era mai usor sa-i dau sa bea cand era ametit de somn, noaptea in general ne faceam planul la lichide. Ziua era tare incapatanat, nu vroia nimic-nimic.
Si imediat dupa ce se trezea ii mai puteam da sa bea cate ceva. Mancarea a fost acceptata de-abia in faza a doua...
Sanatate multa, putere pentru amandoi si sa vii cu vesti bune cat mai curand! 
camelia_daniela spune:
Fetelor, iar are febraaaa ... 38.4 pe frunte, deci in fundic are mai mult !!!![]()
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
maria_alexia spune:
Camelia, dr a spus ca poate avea legatura febra cu cazatura?
Mie mi s-ar parea cam ciudat...
Suna macar medicul si intreaba, eventual chiar s-o vada pe Daria azi, sa nu va prinda weekend-ul. Sanatate multa! 
camelia_daniela spune:
Maria_alexia iti multumesc!
O sa merg cu ea la dr astazi siguuur! 
Madutza10 spune:
Neata!!
Off Doamne iar probleme cu copilasii:(((
Leea ,ti-au zis fetele destule despre diaree ,hidratare ,sper sa-si revina cat mai repede!De ce nu incerci sa-i dai stiksuri ,paine prajita ,asa cum a zis si Cami ?
Camelia ,eu n-am auzit sa aiba legatura febra cu cazatura dar ca sa stai linistita mergeti la dr. ,sanatate multa!
Noki ,eu zic ca Sarah nu mai vrea in patut ,asa pateam si noi dupa citeva nopti dormite cu noi ,se tot trezea si nu adormea pina nu-l luam in patul mare ,de atunci numai cu noi face nani si tare's fericita :) ,stiu ca nu e bine dar nu mai pot dormi fara el
Madau ,nici eu nu-i mai dau cu crema zilnic la fundic ,decat daca este un pic iritat.
Miri si la noi a dat cele mai bune rezultate uleiul fiert la bain marie ,tre' sa-l fierbi cat mai mult ,mai mult de o ora.
Noi suportam caldura cu greu ,am inceput sa las aerul mergind chiar daca-i baiatu' prin preajma ca altfel nu putem supravietui ,sper sa nu raceasca ,de dormit doarme ca ursu' de la 22:00 pina la 9:30-10:00 ,mincal-ar mama pe el ,ne putem odihni si noi in sfirsit cat trebuie .
Pentru cine n-a vazut pozele de la intilnire sint la semnatura ,12 iulie IOR
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si
Mada
NISIPURILE DE AUR 2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))
leea_cv spune:
Ii dau mai fetelor,stcksuri,pufuleti,paine prajita, covrigei.Le are pe toate la indemina.Da nu vrea nimic.
E mort de somn toata ziua.Acu a adormit.Nemincat desigur.
Maria nu-i mai dau paracetamol sau stodal.Zinatul i l-am dat doar dimineata.Sa vad cum evolueaza.Ma intreb defapt pt ce e bun.Ca pe prospect scrie ca trateaza o gama larg de infectii bacteriene.Si atit.Moooor de mila lui.Cum se tiraste saracul pe jos,pe toate covoarele si prin toate paturile.
Cami nu cred nici eu ca-i de la cazatura.Poate va pindeste si pe voi vreo raceala ori vreo enterocolita.Sint la moda.
iubire…in imagini