fericitaaaa....logodita

fericitaaaa....logodita | Autor: gabrielle_24

Link direct la acest mesaj

Buna seara,

Hmm...ieri am avut parte de o surpriza minunata...am primit inelul de logodna...Este un inelus superb,dar problema este ca are pietricele si imi e teama sa il tin in permanenta la mana ...in special noaptea sau cand spal...O prietena mi-a spus ca nu e bine sa il dau vreodata jos de pe deget...nici macar noaptea ca aduce ghininEste adevarat? Imi este un pic teama...nu plec fara el,dar seara as vrea sa il dau jos...

Multumesc mult

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moira spune:

Gabrielle_24, eu nu am auzit de chestia asta. Si inelul meu de logodna are o piatra si il dau jos de pe mana in fiecare seara sau cand spal vasele sau rufe. Nu cred ca este ghinion.

Auzisem ceva de scosul verighetei in prima saptamana de la casatorie sau ceva de genul acesta.

Stai linistita si nu mai sa atentie la toate superstitiile astea, ca la un moment dat, nu o sa mai stii ce sa faci, mai ales la pregatitul nuntii.

Felicitari!!!

Moira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Gabrielle, felicitari!

Nu cred ca aduce ghinion sa-l dai jos de pe deget. Mie-mi place sa-l port tot timpul pentru ca mi-e drag de el. Dar am reusit deja ´performanta´ sa ma tai cu pietricica. L-am mutat pe inelarul de la cealalta mana si, cand s-a vindecat taietura, l-am pus la loc. Logodnicul meu m-a rugat sa-l scot noaptea cand dorm cu el ca i-e frica sa-l ranesc Dar in momentul de fata, cum suntem departe unul de altul si dorm singura, nu il scot. Ma face sa simt cumva ca el e aici cu mine.

Lai

Mergi la inceput