Am nevoie pentru tata de PIVALAT DE FLUMETAZON N

Am nevoie pentru tata de PIVALAT DE FLUMETAZON N | Autor: biluta28

Link direct la acest mesaj

Am nenoie pentru tatal meu de PIVALAT DE FLUMETAZON N unguient (nu crema) de la Antibiotice S.A. Iasi.

Am inteles ca nu mai se gaseste de vreo 2-3 luni. Mi s-a recomandat sa intreb la farmaciile care poate mai au pe stoc, deci

Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani juma - Edi 2 ani si 8 luni

http://community.webshots.com/user/biluta28

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Biluta, uite 2 farmacii din Bucuresti care mai au in stoc (la Dona reactualizarea este facuta pe 12.07):

www.farmaciiledona.ro/lista_farmacii.php?prod=P01281" target="_blank">Farmacia Dona

www.centrofarm.ro/disponibilitateprodus.php?produs=PIVALAT%20DE%20FLUMETAZON%20N-UNGUENT%20x%201%20UNGUENT%20%20ANTIBIOTICE%20SA" target="_blank">Centrofarm

Poti suna si ii rogi sa-ti opreasca daca mai au .

Edit. Am mai gasit si la www.sensiblu.com/prodfarm.asp?id=2154676" target="_blank">Sensiblu, dar nu in Bucuresti.

Sanatate tatalui tau!

Diana si Iulia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

quote:
Originally posted by Diana Mirela

Biluta, uite 2 farmacii din Bucuresti care mai au in stoc (la Dona reactualizarea este facuta pe 12.07):

www.farmaciiledona.ro/lista_farmacii.php?prod=P01281" target="_blank">Farmacia Dona

www.centrofarm.ro/disponibilitateprodus.php?produs=PIVALAT%20DE%20FLUMETAZON%20N-UNGUENT%20x%201%20UNGUENT%20%20ANTIBIOTICE%20SA" target="_blank">Centrofarm

Poti suna si ii rogi sa-ti opreasca daca mai au .

Edit. Am mai gasit si la www.sensiblu.com/prodfarm.asp?id=2154676" target="_blank">Sensiblu, dar nu in Bucuresti.

Sanatate tatalui tau!

Mirela multumesc mult de raspuns. La sensiblu nu mai au deloc in reteaua lor m-am interesat. urma sa verific telefonic si la Dona iar la centrofarm am intrebat la cateva din ele dar nu mai au, mai caut incontinuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Incearca si la Dona, cred ca stii ca-i poti ruga sa se uite in reteaua lor si, daca mai au disponibil undeva, sa te anunte. Spui ca e urgent.

In caz ca nu gasesti, incerc si eu prin zona la mine, am vreo 2 farmacii de stat la care am gasit mai mereu medicamente care nu se mai produc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana11 spune:

Biluta, eu am acasa un tub cu unguent dar este inceput, daca vrei ti-l trimit. Nu mai am prospectul la el si expira in septembrie 2007.Am consumat cam un sfert de tub.
Anunta-ma daca il vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

quote:
Originally posted by diana11

Biluta, eu am acasa un tub cu unguent dar este inceput, daca vrei ti-l trimit. Nu mai am prospectul la el si expira in septembrie 2007.Am consumat cam un sfert de tub.
Anunta-ma daca il vrei.

l-as vrea dar tu esti la Arad si cum e canicula acest medicament nu trebuie sa stea la caldura deci nu cred ca v-a ajunge in bune conditii; multumesc mult de ajutor..

Mergi la inceput