*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (3)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Fetele, in special cele cu 2 copii, daca aveti posibilitatea urmariti pe Romantica (cred ca L-V) de la ora 15:30 emisiunea Micii Teroristi. E f instructiva. Amanunte aici: http://tv.kappa.ro/locdetalii/id2284602

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007) -poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Liviana, ce frumos e pe insula! Imi inchipui ce bine te-ai simtit, cu cei doi baieti frumosi ai tai! Eu aici n-am unde sa ma duc, asa ceva...

Ella, asa face cam cu 15 minute inainte de a se trezi, ca deja ii e foame si probabil isi inchipuie ca suge deja De cand il aud stiu ca e gata cu somnul meu.

Parca o idee de par i-a aparut, numai pe varful capului, cam inchis la culoare (macar atat sa ia de la mine), insa in poze pare blond Am inteles ca pe la 4 luni oricum la majoritatea copiilor "li se schimba parul" (pica si apare altul... Sa stii ca i l-am aratat lu' sotulache pe David, ca atat am povestit de el incat a trebuit sa-l arat. Da' a zis ca e extraordinar de dulce, are o privire asa, gales-strengara in majoritatea pozelor, si ca el nu crede ca urla asa rau. Na! (Eu te cred ca urla, insa cred ca e din cauza ca tu n-ai nici o poza in care e prost dispus, dimpotriva, in toate e extraordinar de dulce, de-a dreptul ii place sa pozeze, asta e adevarul!)

De ce zici tu ca nu te dai cu crema? Eu ma dau de la vreo 2 saptamani dupa operatie cu Biotherm gama Body resculpt (vad ca scrie pe ele cu siliciu si cofeina), am una special de abdomen si una de slabit in general, plus cea de celulita. Cred ca toate au cafeina si le folosesc aproape zilnic...Cata cofeina poate fi in ele, apai pana trece in tesuturi, ce ma ajunge in sange si de acolo in lapte..e infim. Sau tu ai ceva concentrat tare? Da' si daca punem comprese cu zat cred ca e ok... Al meu urlator cand vrea sa doarma, doarme, in special noaptea nu am treaba cu el. Se culca pe la 7-8-9, doarme pana la 12-1, se mai trezeste o data la 4 si la 8-9.

Acu' ce-i drept ca de cateva zile ma nauceste, de la 4 la 8 doarme scremandu-se, de nu pun geana pe geana. La 9 face un pampers care de fiecare data e record...pana unde??? ...si apoi il iau langa mine in pat si motaim pana la 12-13-14. Pe urma nu mai doarme pana seara, ma capiaza ca vrea numai in brate si se plictiseste imediat. Am incercat azi sa ma duc cu caruciorul pana la magazin, dormea iepureste, dar s-a trezit imediat si a inceput sa urle. Da' acu' n-a mai vrut nici nasul nici suzeta..eu sunt de poveste pe strada mea...

In fine, ce voiam eu sa zic e ca ma dau cu cremele astea intodeauna dupa ce adoarme el la 20-21, atunci (adica acum ca scriu) am si eu eu liber. Dar vad ca tot doarme pana nu mai poate...

Abia astept sa vad o poza cu dintele!!!

Sobi, tu erai inca la spital cand am fost eu la controlul de o luna (un pic mai repede) si exact de asta m-am plans si eu, sughitul. Mi-a zis ca e imatur tractul digestiv si ca e normal sa sughita dupa ragait sau vomitat, din cauza miscarii. Cica sa am rabdare pana pe la vreo 3 luni (eu am, dar el incepe sa se enerveze mai nou, de cand are vointa tot mai multa...). Parerea mea e sa-i dai lapte daca vrea dar nu alte remedii gen lamaie, asa mi-a zis si pediatrul de aici.

Sa stii ca eu schimb aprox 12 pampersi pe zi, full de pipi, stau sa explodeze! Pana acum vreo saptamana facea Dolofanel vreo 6 kk pe zi, toti galbeni si sanatosi! Acu' a coborat la 1 cat 3 + inca aprox 2 peste zi Asa ca-l inscriu si eu al concursul "cel mai PP si KK" , langa Vladut

Asa creste bebe
Elias, sau DOLOFANEL, Fat Frumos cel Chel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu26 spune:

Nu face nimeni capitol nou???

Lulu si Alessia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Venus2007 spune:

Cap 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

angela, e normal sa ai sinii moi, e semn ca productia s-a reglat in functie de bebe, acuma asa o sa-i ai pina vei alapta, nu vor mai fi tari! e bine ca nu-i dai formula, e normal sa nu doarma tot timpul la fel, dar daca face bine pipi, caca, ia in greutate e semn ca totul merge bine! ma bucur f mult ptr voi!nu stiu cum ii zice in engleza, am sa ma uit pe cutie, in franceza ii zice levure la drojdia de bere!o iau de la magazinele mari alimentare, e produsul care se pune sa creasca piinea!da, am port-bebe, dar merge mai bine cind bebe isi tine cit de cit capul (1-2 luni) cel ptr nou nascuti este acela din cirpa, in care bebe sta pe spate si-l infasori de tine!sint f multumita de marsupiu, l-am avut si la dominic. este cel de la snugli, l-am luat la walmart!

andrada, ca bine zici, uite traduc retelete! deci retete de marit productia lapte, sau Pep-up!
1. lapte fortificat Pep-up
500 ml lapte 2%, 125ml poudre lapte, 1 lingura supa drojdie de bere, 1 lingurita vanilie, 1 lingura supa ulei vegetal, 125 ml fructe(capsuni sau zmeura, conform a ce se crede nu sint alergice DELOC se pot consuma cind alaptezi, restul sint mituri...), 1 lingura supa lecitina, 1 linguri supa zahar brun.se pune totul in blender, beti acompaniat de un ou, sau alta sursa de proteina!

2. energie dintr-o data
2 iaurturi simple sau de fructe, 1 cana lapte, 1 lingurita vanilie, 3-4 cuburi gheata, fructe dupa gust
se amesteca totul la mixer

3. lapte batut cu portocale
250 ml suc portocale, 1 lingurita dulceata de portocale, 1 lingurita miere, 250 ml lapte, 1 bula inghetata, 2 linguri lapte praf
se amesteca mai intii primele trei ingrediente si apoi se baga celelalte.

4. bautura iaurt banane
250 ml iaurt fructe, 250 ml lapte, 1 banana
se amesteca totul la mixer

5. lapte frapat cu piersici
1-2 piersici curatate, 2 linguri miere, 250 ml lapte, 1 virf sare, 250 ml inghetata, 1 virf nucsoara, se amesteca primele 5 ingrediente si apoi ultimele 2

pofta buna la toata lumea, lasati curele de slabit ca aveti timp, si alaptatul ajuta la slabit! la prima sarcina am pus 21 kg, am ramas cu 5 kg, dar am inceput sa slabesc bine abia dupa ce nu am mai alaptat(18 luni), acuma, am dat imediat 10 kg jos, am pus 15 in toata sarcina. cind am venit in canada aveam 60 kg la 1.70m, aveam 65 kg c ind am ramas cu primul, acuma am 80, dar cel mai important este bebe, de slabit este timp, sanatate lui bebe e cea mai importanta, si a noastra, dulciurile nu sint necesare in sarcina, nici grasimile, etc....doar nu ne duce nimeni la concurs de MIss

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Elteka,
David cand ii e foame si doarme, de regula incepe sa se frichineasca si isi ridica picioarele pana la cer si le da drumul cu putere fix in gratarul de la pat de mi-e frica ca si le fractureaza, ca copchilul asta al meu doarme in diagonala.

Poza cu dintisor nu avem, ca sunt amandoi in gingie, unul din ei e mijit dar e la nivelul gingiei; si azi l-am observat si pe al 3-lea tot jos(in gingie), desi io stiam ca urmatorii tre sa iasa sus.

da, cu cremele anticelulitice nu ma dau fiindca am intrebat pediatra si mi-a zis sa astept pana termin cu alaptatul; crema pe care o folosesc e profesionala, speciala pentru masaj, din aia care inroseste si pishca;

Acuma , referitor la potolirea lui bebe la 3 luni, nu stiu , ca mai are mai putin de o saptamana pana atunci si nu da semne ca ar vrea sa se cuminteasca, tot naravsh e , dar macar acum, ca a mai crescut, rade si el cu gua pana la urechi cum ii zambesti si daca ii vorbesc gangureste si el.

, mamica de David (24.04.2007)
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

quote:
Originally posted by ancamari

Am si eu o intrebare legata de botez. Panza alba in care e scos bebe din cristelnita trebuie sa aiba o anumita dimensiune? Si cine o cumpara? Eu sau nasa?
Tot nu prea-mi merge internetul dar mai incerc sa intru azi ca de maine dimineta plec la mare pana joia viitoare.

Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)

Surorii mele i-a zis preotul sa fie panza de fix 2 m si fasa tot 2 m.Panza s fie doar calcata si spalata insa netivuita.Asa ca ne-am conformat.

Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput