Mamici de septembrie-octombrie 2007 (45)

Raspunsuri - Pagina 32

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Valentina, si eu stau deocamdata in zona desi sper sa reusim sa ne mutam cat mai repede, nu de alta ci fiindca nu mai avem loc. Altfel n-as pleca niciodata de aici, asa de mult imi place. Si as vrea o "intalneala" in parc, cu toate fetele din Dristor si Titan. Tu nu poti ajunge diseara?

Edit: si Tudor are o asemenea casetuta cu amintiri. Am pastrat si o marturie de la botez in ea. Bun sfat le-ai dat fetelor!

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
28s fixMaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Ana, sa stii ca si mie cea mai echilibrata familie mi se pare cea cu trei copii. Noi am hotarat sa ne oprim la doi, dar nu am ajuns usor la aceasta decizie. Cred ca vei avea o familie super vesela si frumoasa cu trei copii .

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
28s fixMaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Slippersule, trebuie sa ne apucam de cautat retete de facut fete... Ma tem ca nu scapam... De parca noua nu ne place... Eu abia astept sa fac o dulcica lipicioasa... Aoleuuuu, numai sa o tin in brate si sa o mananc toata ziua. Cred ca o sa ma bat cu tatutzu pe ea, care sa o dragaleasca mai cu foc....

Bebe Yannis in evolutie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Asa si in cazul nostru! Daca l-a inceput dorea omu' baiat care sa-i duca neamul mai departe, dupa ce a aflat ca are fata (la prima sarcina), a stat omul meu stramb si a judecat drept ca,fetele sunt mai dragastoase decat baietii si s.a.
Concluzie: Alexandra este leita taica-sau, da seamana ca doua picaturi de apa (noroc sa am zic eu , barbat cu trasaturi frumoase, ca altfel)),iar daca tata este acasa, mama nu mai exista....
Da spre ciuda lui , acum avem baiat si toata lumea care se uita pe eco 4D facuta cu o luna in urma spune ca seamana cu mine. Pai daca este baiatu' lu' mama!!!

Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Devylla, nu am aparatul la mine si dupe telefon nu poci sa le descarc. I-am facut cateva poze, desigur... Ce fatoaca de mormoloc areeee... Next time vine fata pregatita. Chiar ma gandeam ca nuici cu MIsha nu am facut pozici...
Unde mai pui ca nici pana acum nu m-am apucat de cautat pozele cu mine cand eram manechin... Pai daca dorm toata ziua si apoi vine domnul casei si imi mananca tot timpul...unde sa mai am loc de intors? Spune si mataluta!

Bebe Yannis in evolutie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Din pacate, desi tineam enorm de mult sa vad pe majoritatea la fata, am programare cu Alexandra la ofta, cred ca iar s-a pricopsit cu o conjuctivita, ca are toare simptonele: mancarimi, lacrimat. Si prefer sa merg mai pe seara, ca sa nu mai prind aglomeratia.
Sper din toata inima sa se mai tina o intalnire sau daca nu macar cum spuneam, noi fetele din zona sa ne vedem.

Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Nu ma uitati si pe mine ca oi ajunge cumva la intalneala.
Am avut eu o zi mai proasta azi, dar trece repede.
Nana, sper ca esti mai bine cu raul tau.
Alice, capul sus si nu te lua tu dupa gura doctorului, desi daca e doctor.......iti vine greu sa-l ignori.
Annisia, bafta la sanatate fotbalistului din familie.
Ana, dar tu cu diagnosticul asta (suspiciunea) de preeclampsie, trebuie sa stai cuminte cuminte in casa?
Atat momentan, ca si asa se lungi capitolul nesfarsit.
Cred ca diseara sunt pe-aici pe baricade, ca dorm prost, asa ca mai bine nici nu ma mai bag in pat.
Bee 26+

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput