Mamici de septembrie-octombrie 2007 (45)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

Cand voi o sa fiti astazi la intalnire, eu o sa fiu la eco, sper sa fie totul bine. Nu am mai gasit programare la herghelegiu, la el am fost tot timpul, acum ma duc la pop, sunt asa curioasa sa vad ce spune, sincer mi-e frica, ca stiu ca s-a mai intamplat sa o ia pe "aratura" si mi-e frica sa nu-mi psune nu stiuce. Mai am o programare si la iosup saptaman viitoare, dar nici in el nu prea am incredere. Asta e o sa vad ce imi spune....astazi intru in saptamana 32, se apropie momentul....

Vreau si eu sa va intreb, mai ales pe fetele care mai au un bb, voi dupa nastere ati intrat in depresie, cica asa se spune, ca ne apuca nebunia o perioada.....eu va intreb, ptr. ca eu am impresia ca ma apuca de acum, pe fondul unor discutii destul de apinse cu sotul meu, pe niste motive mai vechi....care tot nu s-a stins conflictul, am impresia ca intru in depresie. Cred ca e de vina si faptul ca stau acasa, eu inainte eram foarte activa si acum dintr-o data stau...e ciudat, problema este ca tot timpul sunt pusa pe plans, si am impresi aca nu e nimeni alaturi de mine.

31+ Alex
http://bd.lilypie.com/qZ8Fp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Annisia bafta azi cu copilu' mare la doctor!REfacere cat mai rapida va doresc!
Nana vad ca ieri te-ai simtit cam rau.Sper ca azi sa nu se repete.
Eu...in ultima perioada sunt cam obosita.Cred ca deja burtica atarna grea...si la munca nu stau doar pe scaun,mai si umblu.
bebelina mea e si ea activa,in ultima perioada nu pot zice ca misca sa ma inne4buneasca.E mai cumintica.Cand tati se joaca cu ea cand vine de la munca,o apuca zbenguiala...si vorba Annisiei,cand nu mai are mana pe burtica se linisteste.
Citeam pe undeva,ca fac diferenta intre parinti...nush ce studii fusera facute,si cand auzeau vocea taticilor,bebei deveneau brusc activi.

Sabina Y. 30+
japonia prin ochii unui amator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

buna dragele, am facut si eu ochi pe forum.

Tomasa, am vazut PM de la tine, da era 2 noaptea si n-aveam putere:)
la 2 ani jumate e mic micut baiatu, lasa-l sa se joace, ia-i dventual un xilofon de lemn, mici instrumente de percutie sa va zangane la cap :) si cam atata. Fi-mea la 2 ani jumate facea ritmuri bine, dar de cantat, ziceai ca-i fata de fotbalisti :))

Ana, sanatate la maxim, stai calma si linistita, va fi bine!

multumesc tuturor de reprimire, eu sunt cam ametita inca, si am vesti asa si-asa de la eco, bb Gheo a inceput sa se joace cu nervii mei, e deja cu 5 zile mai mic decat trebe :(, si colul il am 3.2 (la ultima aveam 3.9)
revin.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Devylla, Japan Lady, gasisi prenume pentru bebelina? NU ne divulgi si noua marea taina?
Eu mai mangai un pisoi, mai bag un mesaj... Am unul mic, de trei saptamani si are fratica niste ochi mari albastri, de belea. NU stiu cu cine seamana, ca parintii au ochii portocalii. Basca, la asta mic, ca nu prea stie pe ce lume e. Sta asa si se uita hipnotizat la tine, de iti vine sa il manaci cu fulgi cu tot. Poate ma gasesc astia cu o coada de mata care imi iese din gura....

Bebe Yannis in evolutie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Eu am revenit din plimbari, dar plec iar pana la Mall sa cumpar ceva, of course .
Mi-a venit comanda de la bebelusultau, sunt f incantata. Diseara probez si interfonul cu tati. Unul din noi trebuie sa planga .
Cecilia, ne vedem la 5 unde am stabilit.
Mandarinutza, daca plecam pe la 5 din Dristor, probabil facem cam 15 minute pana la tine.
Luy, la metrou probabil pe la 17.45, ok?
Va mai povestesc eu diseara ce am mesterit azi.

Sim 32+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Gagici, va intalniti? as veni si eu. la 17.45 la metrou la aviatorilor?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Hazul, multumim de sfaturi!
Sabina, bine ai revenit! Sper ca nu iti faci ganduri negre cu bebe Gheo. Ce a zis dr?
Alice, ce-i cu gandurile astea? Du-te pe instinctual tau, eu stiu multe femei peste 35 de ani care au nascut natural bine mersi! O sa fie bine si o sa fii cea mai implinita mamica cand iti vei tine comoara in brate! F dragute lucrurile lui Sasha!
Nana draga, sper ca te-au mai lasat greturile.
Ana, sigur vei confirma statisticile!
Cecilia, vorbeste-le deschis, da-le de inteles ca niste prieteni buni s-au oferit deja si isi doresc mult sa boteze copilul, iar voi nu ati vrea sa ii refuzati. Gaseste o scuza eleganta si gata!
Myral, brrrrrrrr, m-am speriat si eu cand a spus Roxana ca a cazut fata….Mai cercetam.
Annisia, bafta la operatie. Poate se invata minte, desi ma indoiesc!

Ma inscriu si eu la capitolul insomnii si piciare umflate!
Va doresc o seara frumoasa, burticilor! Distractie maxima! Si sa stiti ca de departe sintem si noi alaturi de voi!

Gabriela 30+ Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by sim_stoian
Mi-a venit comanda de la bebelusultau, sunt f incantata. Diseara probez si interfonul cu tati. Unul din noi trebuie sa planga .
[
Sim 32+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Nana, 30+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Nu se invata, Gabitza, ca deja ofteaza dupa fotbalul lui... Cateodata mi-as dori sa ii placa bautura sau femeile, decat porcaria asta de sport... As sti si eu pentru ce trag...
Deja suna baietii dupa el, ca le-a stricat echipa si manaca aia bataie fara el, mentorul... La dracu!
Parca eu nu m-as fi bagat la intalneala, dar tac malc si nu zic nimic, ca stiu ca azi o sa fie legat de fusta mea.. El cica e barbat, dar fara o vorba buna si incurajarile mele e fleasca in pampersi...

Bebe Yannis in evolutie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Gabriela, Amar, Devylla, Dani multi pupici.

Haideti ca se ingroasa randurile la intalneala. Bunnn asa. Asteptam fotografii cu burtici, cu interes!
Distractie placuta!

Nana, 30+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput