Mamici de iulie-august 2007 (77)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Andicu imi permit un sfat, eu la caldurile din Romania as trece la maneca scurta. Dupa 21 grade in carte la mine scrie clar maneca scurta.

Luna 35 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Is the final countdown!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Multumesc Luna! Nu mai fi suparata ca nu-i face bine la bebelina.
Maine e ultima mea zi de lucru pe anul asta si tot imi amenint sotul ca toata ziulica o sa fac NIMIC si nu ma crede.... Sper sa imi dea bebe timp o saptamana jumate-doua de odihna ca am nevoie.

Si totusi insist: Dupa ce nastem avem aceleasi restrictii la mancare, adica nimic crud ce e de origine animala(sunca,mezeluri, branza), nu ficatei, pateu si alte bunatati?

Timi
36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Timi, cat alaptezi trebuie sa ai grija doar la alimentele care baloneaza si produc colici, gen varza sau fasole boabe, desi si in acest sens parerile sunt impartite.

Cristina, 36+ si bebe scump

www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Timi restrictiile la mancare devin altele, e un subiect ciudat. Adica in tara se zice sa nu mananci fructe care fermenteaza, cruditati, etc din motive de colici, aici iti zice sa mananci tot ce vrei (mai ales fructe si legume pt vitamine) insa unele alimente precum fasolea, mazarea, mai moderat. Asta daca alaptezi normal.

Oricum eu voi primi o lista cu ce e voie si trebuie mai moderat si o voi urma pe aceea. Insa mi se pare logic sa mananc fructe si legume pe vitamine.

Luna 35 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Is the final countdown!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulaug2007 spune:

Schimb capitolul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Felicitari proaspetelor mamici, le doresc recuperare super-rapida si bebei sanatosi, voiosi care sa le umple viata de bucurii.

Am vazut toate pozele cu copilasii de iulie-august (inclusiv de pe mailul comun)sunt superbi, absolut superbi. Si eu si sotul ne-am topit de drag la fiecare set de poze.

Timi
36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulaug2007 spune:

Capitol nou aici

Mergi la inceput