Mamici de iulie-august 2007 (77)
Raspunsuri - Pagina 19
ilenutza spune:
Neata!
Otilia, unde e cafeaua?
Anya bine ati venit acasa!Sa dea DD sa fiti de acum incolo fara probleme!
Karli ma uitai la DPN-ul tau si abia de azi intri in 40 de sapt deci esti peste termen.Eu cred ca o sapt poti sta fara probl. sa vezi ce si cum.
Noi aseara am zugravit bucataria- o treaba muuult amanata - dar daca bb vrea sa stea in burtica, ne facem si noi de lucru..Azi o sa ii montez si patutul si o sa imi pun in geanta bagajul mare!
Sotul ma tot trimitea in pat, ii e frica sa nu nasc.L-am intrebat cand e pregatit sa "nastem" si se pare ca nu prea este!
Ile 38 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 02 sapt.
oaana spune:
BUNA TUTUROR.
AM UITAT SA FELICIT PE MAMI DE LORINAE FRUMOASA SI SCUMPA TARE.
SIMO,CE MAI FACI,CUM TE MAI SIMTI,NU PREA TE MAI VEDEM?
KARLIGUTZA
ANTO
oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) +bb AARON
poze Iosua
MAI SUNT 12 ZILE(TEORETIC)
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
oaana spune:
quote:
Originally posted by oaana
BUNA TUTUROR.
AM UITAT SA FELICIT PE MAMI DE LORINAE FRUMOASA SI SCUMPA TARE.
SCUZATI E DIMINEATA,ADICA LORINA,SI MAMI E LA FEL.
SIMO,CE MAI FACI,CUM TE MAI SIMTI,NU PREA TE MAI VEDEM?
KARLIGUTZA
ANTO
oana
poze Iosua
oana
poze Iosua
mamii spune:
Ce faceti fetelor?!
Noi tot 2 in 1 e un total esec (relativ) incercatu cu inducerea
Ma tot apasa niste contractii dar bebe se pare ca tot un vrea sa iasa!Azi mergem iar la gine sa ne mai stimuleze putin poate poate..se hotarashte si iese.Sunt dilatata 3 cm sau cel putin asa eram!Mi.ar place sa cred ca dupa toate contractiile pe care le am sa ma mai fi dilatat puttttiiiiinnn!Vedem ce zice azi doamna doftor!
Vad ca si karligutza e in aceeasi situatie Cam incapatanati noshtrii !
In rest...CINE MAI NASHTE AZI?!:D
Ioana75 spune:
Buna dimineata!
nico. Tu ce faci, ti-ai luat prenatal? Casa de piatra fratelui si petrecere frumoasa la nunta!
Anto, sarumina ca ma intelegi cu zodiile. Am vrut 2 copii leu, una e fecioara, una e posibil sa iasa rac - sa nu ma las de meserie in cazul asta?!?
paticut, ce noroc!!! Vreau si eu sa nasc acolo! Am fost azi la dozare de anticorpi la marele institut, mi-au dat 2 gauri in loc de una, si mi-a gresit numarul de pe fiola; am rugat-o sa nu uite sa corecteze, cica nu uita; cine stie ce rezultat iau miine.
fianna, si eu conduc; problema apare doar cind bag cheia in contact, ca mi-e cam greu sa ma aplec asa mult.
iulia, daca tu crezi ca eu acasa pot sta in pat ... uite te invit la mine, sa vezi cum o sa te ia fata mea de mina, chit ca e prima oara cind te vede, si te tiriie dupa ea sa ii citesti, sa te joci cu ea, sa o sui in leaga sa o dai 'uta', etc. Pariu ca o sa preferi sa mergi la serviciu?
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
Irinusha spune:
'Neata burticutze si mamici! Pupici la pitici!!!
Anya, bine ai revenit acasa si printre noi!!! Felicitari ptr. Arina ... uita ce-a fost, bucura-te ca totul s-a terminat cu bine, asta-i important! Multa sanatate in continuare ptr. fetite si mamica!
Andicu si Jadi, nu speriati mai fetelor pe viitoarele mamici!!! Ts, ts, ts ... va pomenita ca nu mai vor sa nasca ;)
Asa ca hai sa ma laud eu aici: sunt singurica acasa cu doi nazdravani ... e adevarat ca-s cuminti amandoi, dar totusi ... de ajutat ma ajuta sotul cu cel mare seara cand vine de la servici, in rest tin casa, fac mancare, ingrijesc copiii, am rezolvat actele ptr. fatuca, dorm la pranz cu amandoi (ce-i cel mai super, o am pe Amélie in dreapta, pe Cris in stanga si ma simt ca in cer :)) ... si mai stau si pe net. Asa ca, viitoare mamici, nici o grija, o sa va descurcati de minuni, chiar de nu aveti ajutor!!! Curaj!
Ah, si iesiti mai fetelor cu copiii afara ... mai ales ca in tara e cald si bine ... aici e un frig, ploua, bate vantul ... si asa "printre picaturi" iesim la aer, ca ne plictisim toata ziua in casa.
Nikole, cauta pe DC ca cica exista exercitii, care ajuta sa se intoarca copilul. Era aici o moasa, "Douna" parca era nick-ul, care descria ce si cum. Da un search ... o sa incerc si eu.
Cat despre taiat, n-am cuvinte ...
Jeni, cred ca pe nicaieri nu-i sistemul asigurarilor de sanatate perfect ... nici macar bun. Asta e, suntem prea mici ca sa schimbam ceva. Am doar o remarca: fii fericita ca esti sanatoasa. Eu una as prefera sa-mi cumpar medicamentele (ptr. raceli sau vit.), dar in schimb sa nu am o boala cronica! Fara suparare, e doar "of-ul" meu!
Karligutza, hai ca mult nu mai e! STiu, e grea asteptarea ... Multa rabdare iti doresc! Si cand o sa fie, uite aici:
Pupici fetelor! I-a trecut domnisoarei mele ochisorul ... ii mai pun picaturi, asa preventiv. Numai bine, pupici pe burtici ... si pe pitici!!!
Ptr. cine urmeaza azi: .... si bafta multa!
_
Mandra mamica de
Cristian (3 Mai 04)-alias: Cris, Leul, Misu & Amélie (26 Iunie 07)-alias Bb, "Fomista", "Frumusete mica"
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">Albumul lui Crisulica
liadorian spune:
Ile, daca i-am astepta pe ei, pe soti, sa fie pregatiti, cred ca nu mai nastem veci. De fapt, daca as naste io cand as fi pregatita cu adevarat, cam tot atunci ar fi! Noroc ca stiu copiii astia mai bine cand e momentul sa apara!
mamii, bafta multa cu stimularea! Mult a fost, putin mai este...
Ioana, ma gandesc totusi ca a treia oara va fi exaaact cum vrei tu - bebe leutz! De-aum exercitiu ai, experienta ... cat sa imparti cu altii... Hai, ca numai te necajesc!
LIA si domnita Miruna Demetra
Inca 3 saptamani si apoi...
mamii spune:
sarna lia asa este dar cand iti iei inima in dinti si te duci gaina sa te taie.. si vezi ca ou tau nu vrea as iasa..!Te apuca mai rau emotiile
anya bun venit acasa Totul e bine cand se termina cu bine!Sa.ti traiasca bebelina !
Eu de ieri de pe la pranz o tot tin in contractii nusu daca e normal sau nu dar la 12 ma duc la gine ...Ma asteptam sa fie dureroasa stimularea cu mana dar se pare ca nu .In schimb acum chiar pot spune ca stiu ce e o contractie!Ma cam indoaie uneori
incurajez bebicii sa iasa la lumina!Poate asta asteapta
Ioana75 spune:
Lia. Vezi ca in septembrie merg la Botosani, si vin la tine la geam sa-ti cint o serenada 'de dulce'. Eu vroiam 3 copii de dinainte de a ma casatori, dar sarcina asta m-a cam enervat, asa ca momentan zic 'pas' la al 3-lea bb.
Anya, bine ai revenit acasa! Eu te rog sa ne povestesti acum, poate ne vor ajuta pe unele dintre noi sa stim cum ati rezolvat problemele.
Bafta mamicilor care nasc azi.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
roxanadum spune:
Neata fetele!
Mai fetele mai, sa dau banii pe sterilizator de biberoane sau nu? Nu prea ma vad sa le fierb in oala ca nu ma pricep, poate le stric. Sotu zice ca arunc banii pe fereastra. Mama Jadi tu ce zici ca ai experienta?
nikole iti tin pumnii sa se intoarca bebelina. Am avut aceeasi problema, Bulinutza al meu nu s-a intors si de 2 saptamani ma chinui sa ma obisnuiesc cu ideea. Nu prea ai ce sa faci sa se intoarca. Cica sunt niste metode - cam babesti mi s-au parut mie dar mi se pare periculos. Pana la urma daca nu vrea sa se intoarca inseamna ca are BB un motiv serios. Poate e bine sa incerci sa te impaci cu ideea. La mine a fost grea faza asta ca mai sant si tare incapatanata. L-am inebunit si pe medicul meu.
Si apropo de asta - este ok Euroclinicul pt situatii de urgenta. In sfarsit m-am lamurit - eu sunt nebuna. Cum am spus si mai sus: prea incapatanata. Doctorul meu chiar a incercat sa imi spuna ca am o situatie speciala. Pentru ca e cu capul in sus si are dubla circulara, daca intru in travaliu exista riscul sa se sugrume pana cand ajung la spital pe masa de operatie. Doctorul incerca sa imi transmita aceasta temere, riscul mi-l asum singura pana la urma. Nu prea am ce sa ii reprosez pana la coada decat poate ca nu a fost mai ferm. Dar, vorba sefului meu, cine poate sa fie ferm cu mine in afara sefului meu (a sesizat sotul ca e singurul care se poate impune in fata mea). Asa ca ... mea culpa. O sa caut sa imi reconsider atitudinea.
Maine seara stabilesc data cezarienei cu dl doctor. Abia astept sa va spun sa ma treceti si pe mine acolo la listuta.
Stiti cine cred ca a nascut? Stelut/Carmen. Ultima oara cand a scris avea toate simptomele de nascare. Oare ce mai face?
Roxana 38+ cu Robert