Bucurii de sept - oct 2006 (72)
Raspunsuri - Pagina 22
GETY spune:
Anangel, cand am ramas insarcinata eu cu Maria aveam 32 de ani si 6 luni. Mai greu a fost pana s-a prins, dar dupa aia am avut o sarcina fara probleme si daca nu era sa insist sa fac eu vreo 7-8 ecografii, per total, dr. nu ma chema.
35 de ani, din cate am inteles eu, ar fi o varsta de la care se cere precautie.
Asa ca...
Si la mine e vorba de rabdare si de lipsa spatiului. Noi avem doar 2 camere si ma gandesc ca daca fac un baiat, unde sta, avand in vedere ca ei vor creste, nu raman copii.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
AdinaF spune:
Fetele, pls, cele care au trecut prin asa ceva, ce fac contra diareei? Am introdus de curand fructe nefierte si pepene galben, si de atunci numa' belele.
Oare daca le dau fulgi de orez amestecati cu banana, e bine? Pls raspundeti-mi repde daca se poate.
Pupici!
Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)
Botez
anangel_lexi spune:
Adina, poti incerca si banana cu orez dar poti sa le dai si putin Smecta. Noi cand a facut Maria diaree de la dinti i-am pus cam 1/3 pliculet de Smecta intr-un biberon de ceai si a doua zi n-a mai avut nimic.
Gety si la noi e problema cu spatiul dar sper ca pana peste 4 ani o rezolvam![]()

de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
gonghy spune:
quote:
eloise
Fetelor am si eu o problema: Vladut e ragusitde vreo 2 zile...destul de tare, are o voce ca mi se rupe inima cand il aud. Ati avut bebei ragusiti? E grav? Cum a trecut? Sa fac programare la dr? El in rest e perfect ok, nu are nici un alt simptom, mananca bine...
Nici macar nu stiu de la ce s-a pricopsit cu raguseala... a plans el cu anumite ocazii zilele astea dar nu mai mult ca de obicei.
Va mai povestesc imediat ceva...revin...ca nu ma lasa acum...
Eloise am uitat sa spun azi dimineata ca si Maya mea e ragusita saracutza....dar la ora 17 mergem la tanti
sa vada ce e. Nu are febra,nu-i curge nasucul in schimb are scaunul de azi de dimineatza foarte moale,spre diareic.Dar las treaba asta pe fondul iesirii dintzucilor deocamdata.
Fetelor care va incumetati mai repede la a ramane
si a mai face inca un
aveti de la mine 

Am o mare intrebare care pe mine ma roade de 2 zile din cauza Mayei:
COPILASII VOSTRII MANANCA SAU FAC MUTRE CA SI MAYA MEA???
De 2 zile Maya abia daca ia cateva gurite de ceva papica si gata,sa-i dau ceai.Ieri nu a vrut nimic de mancare.
La 8 dimineata a baut 180 ml lapte,la 12 i-am facut o sticla de 150 ml cereale,la 17 nu a vrut nici budinca,nici pireut de legume asa ca i-am facut cereale de la Hipp pe care le-a papat cu linguritza,au iesit ca un gris,la 22 a baut 300 ml lapte si dupa aia nani.
Oare sa saturat ieri cu ce i-am dat,o fii de la zapuseala asta???

Azi de dimineata la 8 sa trezit si a baut 170 ml de laptic,la 12 i-a facut mar cu biscuite pe care nu la mancat,nu a vrut deloc
la 12.30 si-a luat sticla de ceiuc si sa culcat pana acum la 15.I-am facut piept de puiutz cu legume si cartofi,a luat c-am 8-9 linguritze si gata,nu a mai vrut deloc.
Deja ma doare capul de nervi cand o vad ca nu vrea sa pape.
Va las ca miroase toata casa trebuie sa o schimb,ca a venit la picioarele mele si trage de mine
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya
GETY spune:
Gonghy, trebuie sa nu-i convina ceva mititicai. A mea papa, ce sa zic, ca a papat tot timpul foarte bine.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
pufymic spune:
Adina pentru diaree: Smecta, Hidrasec, regim alimentar(orez fiert, supa de morcovi, orez cu morcovi-vezi ce poti sa-i faci sa pape din astea, banana-la unii are efect antidiareic, la altii nu.....depinde de organism, apoi cand scaunele incep sa-si revina la normal poti introduce: supa de pui cu morcov, branza de vaci-cu banana de ex....)
Sanatate multa!
Ro-Ana FELICITARI!!!!!!!!!Sarcina usoara sa ai si un bb sanatos!!!!Si ma da cate un semn de viata si pe la bucurii!
Nu mai stiu ce vroiam sa zic(deci nu era nimik important
)...mor de cald.....
Sambata viitoare plecam in concediu, asa ca va "scapati" de mine
vreo 2 sapt.
!Abia astept!!!!
Eu
www.pufymic.info/thumbnails-37.html" target="_blank">Gandacii
Chestii
lakioana spune:
Avem si noi www.flickr.com/photos/10238351@N07/collections/72157600895769976/" target="_blank">POZE noi (spun noi pentru ca nu le-ati vazut...chiar daca sunt si de la 9 luni...si de la 10 luni). Mergeti deci in albumele 9 luni si 10 luni.
Daca doriti...puteti sa vizionati ![]()
_
Lakioana mami lui
Reby, o minune de fetitza
(16.09.2006)
RO ANA spune:
Multumesc pentru felicitari si pentru ca nu m-ati uitat.
Intr-adevar il asteptam pe bb2 prin ianuarie-februarie, dar e o sarcina total diferita fata de cea anterioara in sensul ca mi-e tot timpul rau, iar acum ma chinuie si o durere de masea.
In rest l-am vazut pe samburel la eco; acum are 9 saptamani si sper sa fie bine pana la final.
Cata, felicitari si o sarcina asa cum ti-o doresti.
Mamica de bebe Andrei (16.08.2006)
floricel79 spune:
Adina, noi am incercat cu supa de morcov, orez fiert cu mere coapte, banane, fulgi de orez si Biotics Baby, ca luam si antibiotic pe-atunci. A functionat ceva din toate astea sau toate la un loc!
Scoate pepenele galben pt o vreme ca si ala e foarte diareic, ca sa zic asa.
poze cu noi
Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006) 
anangel_lexi spune:
Lakioana, foarte frumoase pozele. Ai tuns-o pe Reby?
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)