Gravidute&mamici de Timisoara (2)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

happyclau tu te plangi ca nu te ingrasi si eu am luat in jur de 10 kilo pana acum nici nu mai imi vine sa ma urc pe cantar... dar maine nu mai scap ca ma urca Iuhas vreau nu vreau

Ank 26+

Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remaliss spune:

Iti multumesc Ank pentru incurajare.Da, Dr. Zahner asa mi s-a parut si mie...La prima sarcina, nu stia cum sa faca sa ma linisteasca, ce sa mai spuna...Am imceput sa plang in momentul cand am fost la ea si cand stiam deja ca sarcina mea e compromisa rau. Sa stii ca am vazut tristete pe chipul ei din cauza mea...Chiar m-a impresionat placut, asta dupa ce toata tevatura a trecut, ca in acel moment vedeam parca prin ea...Mai sunt si medici umani!! De fapt, sa fiu sincera pana la capat...Sotul meu e medic (pediatru), iar el mi-a recomandat-o...Din pacate am ajuns si pe Munteanu, dar asta e o alta poveste...A fost extirpat un polip endometrial, iar cauza pentru care nu am reusit sa raman insarcinata pana acum, a fost acest "paduche"...Dar ma bucur ca am reusit sa descoperim la timp...
Aoleu, m-am intins cu vorba...Va pup pe toate!!!

Remaliss

Mergi la inceput

Doamne, ce am scris "am ajuns si pe Munteanu,... " Am ajuns si pe la Munteanu...Asa suna mai bine... :) Oboseala e de vina.

Remaliss

Mergi la inceput

stai linistita remaliss ca am inteles....treaba cu munteanu

Ank 27

Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freya spune:

Remaliss, stai linistita, eu am uterul retrovers si uite ca mai am 2 zile si sunt in saptamana 37. Si am avut o sarcina relativ usoara. Si am si 34 ani !

Happyclau, mie mi-a spus dr. ca imi trebuie vreo 5 costumase pt. bebe. Eu am luat 6, unul cu maneca lunga (eu tot sper ca se va racori) si restul cu maneca scurta.
Promit ca maine pun si lista cu acte.

Freya 36+ Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyclau spune:

Ank83, da , sunt disperata caci eu am deja aproape 34 de saptamani si doar 9 kg in plus!!! Oare a pus bebe cat trebuie? imi vine sa ma duc maine la doctor, dar cum v-am zis am abia in 1 august programare, o sa-mi zica dr ca sunt paranoia, caci si asa am urlat la el ca mie imi trebuie vitamine ca nu ma ingras...
Freya, costumase (adica body si pantalonasi? sau?), scuze ca te bazai si multumim pt listutza de maine!

33+ Patrick

Mergi la inceput

Freya, e primul copilas?? Imi pare rau ca nu stiu... Pai, suntem cam de-o seama...Eu de curand am facut 33!!
Ank, esti o scumpa!!!

Remaliss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyclau spune:

remaliss, stai linistita si fii optimista!!!
Si eu am pierdut o sarcina, tot oprita in evolutie la 10 saptamani, acum doi ani(dar n-am vrut sa stric atmosfera pe aici, ca la mine a fost cu complicatii dupa chiuretaj, am stat vreo 2-3 luni prin spital), si uite-ma acum am aproape 34 de saptamani, acusi aducem bebele acasa!
Dureri si teama... cred ca ne suna cunoscut la toate la inceputul sarcinii. Roaga-te la Doamne Doamne si fi foarte optimista ca te ajuta foarte mult. Da-le incolo de experiente anterioare, mai ai opt luni si o sa tii bebele in brate!!! Curaj !

33+ Patrick

Mergi la inceput

remaliss ...am si eu nevoie de un pediatru care nu sare imediat la o banala raceala cu antibiotice... eu sunt adepta farmaciei naturiste mai mult... nu vreau ca puiul meu sa ia antibiotice cum luam eu in copilarie pt fiecare rosu in gat si dupa pe la 18 ani nu ma mai puteam scapa de candida si raceam la cea mai mica adiere. daca ne p[oti ajuta ... suntem mai multe aici care cautam pediatri

Ank 27

Raul

Mergi la inceput

fetelor ... cele care au probleme cu sarcina si sunteti speriate de complicatii ... va recomand sa o intaliniti pe happyclau macar o data... debordeaza de optimism si voie buna

Ank 27

Raul

Mergi la inceput