Gravidute&mamici de Timisoara (2)
Raspunsuri - Pagina 15
remaliss spune:
Dragele mele, vreau sa va intreb ceva...Sarcina mea e micuta, avem aproape 3 saptamanai, iar problema mea e ca simt intepaturi jos, la ovare cred...Voi ati patit asa? Orice durere, intepatura ce o simt ma duc cu gandul la sarcina mea pierduta, tot anul acesta. Asa a inceput, cu mici dureri, apoi...Nu vreau sa-mi mai amintesc!! Oare daca din cauza ovarelor ma doare, afecteaza in vreun fel sarcina??????
Remaliss
Ashera spune:
Pupici fetele . Pussi, felicitari ptr bebelinele nazdravane. Ma bucur ca sunt grasunele si sanatoase. . Deci v-ati simtit bine la mall . Ati facut si ceva poze ? Data viitoare sper sa ajung si eu.
36+
Christian
Ashera spune:
Alexi, si eu am dureri din ce in ce mai mari. Si incerc sa mai rezist macar pana in 23, ca sa fie 37 saptamani pline si sa fie si leut . Tu ai si alte simptome ? Ti s-a lasat burtica sau ai eliminat dopul ? La mine burta e la fel si nici dopul nu am remarcat sa-l fi pierdut. Dar de luni stau numai in pat si iau no spa, am dureri mari de bazin si de burta, contractii dureroase si nedureroase, dar nu regulate, tot felul de intepaturi ciudate.. Eu sunt putin speriata, mai ales ca nu am mai fost la control din 04.07 si dr meu e in concediu pana in 30.07.
36+
Christian
alexi22 spune:
ASHERA tot prin asa cevatrec si eu nu mai pot de dureri si am contractii dureroase si nedureroase dar nu sunt ritmice si asta e bine.cate grame are bb tau sau cat avea cand ai fost la dr ?
35+giulia rebeca
alexi22 spune:
ashera nu am eliminat dopul sau nu stiu dar am niste scurgeri galbui de se uda chilotul dar dr a zis ca nu e nici o problema.
35+giulia rebeca
remaliss spune:
dragelor, poate ma ajutati sa-mi explic fenomenul....Am pus si eu o intrebare.Sunt cam speriata.Daca deranjez, ma retrag...
Remaliss
Violeta_m_tm spune:
si eu sunt la inceput, si ma doare burta, m-a durut chiar inainte sa descopar ca sunt insarcinata. Cum am aflat ca sunt insarcinata am mers la medicul meu ginecolog pt ca ma durea destul de tare, si vreau foarte mult sa pastrez sarcina, si mi-a spus sa iau no-spa si mi-a dat Utrogestan pe cale vaginala (pt ca si eu sunt predispusa la avort). Cel mai bine este sa mergi la un medic ginecolog bun si sa-i pove simptomele pe care le ai si experienta neplacuta din trecut pentru ati da tratament pentru mentinerea sarcinii.
vio , 5+
Ashera spune:
Remaliss, nu stiu sa-ti raspund la intrebare. Eu pana acum, la 36 saptamani, nu am avut nici un fel de dureri sau intepaturi. Singurele probleme in primul trimestru, au fost greturile. O sa iti raspunda cu siguranta fetele care au trecut prin asa ceva.
36+
Christian
Ashera spune:
Alexi, si eu am aceleasi scurgeri care ma stresteaza. Acum mai iau si ceva ovule, pe care nu le suport . Durerile si la mine sunt destul de mari, cele mai multe sunt ca durerile de menstruatie, dar parca mult mai puternice. La mine bb e mare si dezvoltat, avea 2,900 kg in 04.07, deci acuma are clar peste 3 kg. Dar vreau sa nasc dupa 37 saptamani, sa fiu eu linistita ca e ok. De luni, de vrea sa vina, il astept . Tu cand mergi la control ? Bb cat are ?
36+
Christian