Gravidute&mamici de Timisoara (2)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by pussi
eu sunt supa... sper sa-mi revin pana la intalnire: mi-a iesit rezultatul la TT risc 1/100
. L-am facut la BIOCLINICA ...intamplator rezultatul a ajuns in ODOBESCU si cina nu-i ok! Dar nici caz de amniocenteza... O sa mai fac niste ecografi .. vad eu: Grigoras, Budau si Ciota, poate si Crisan...
Ideea e ca rezultatul de la BIOCLINICA a venit in franceza, ca in RO nu fac TT pt. gemeni! si valoarea BHCG e 78... cand ar trebui sa fie 500.000... ori difera unitatea de masura, ori e gresala ...fiindca placentele sunt super ok ecografic!
Nu s-a luat deloc in calcul translucenta nucala si varsta gestionala a bebelinelor! asa ca nu-mi ramane decat sa cred ca e rezultatul eronat! Voi ati avut probleme cu BIOCLINICA??
PUSSI18+
MARA ELENA &
ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
multa lume a avut probl cu TT la bioclinica... ei nu au dreptul sa de interpretare, pt ca nu au rezultate ecografice... interpreterea TT se face numai de genetician sau obstetrician cu corelarea datelor ecografice.. altfel n-are nci o valoare
si eu am avut probleme, in sensul ca au zis ca e o valoare mica fata de normala si cand colo valorile lor erau mediile , iar rezultatul se interpreteaza pe o plaja , deci ar trebui sa-ti zica ca e normal de ex. in sapt. x intre 9 si 50 , nu media de 20... ai inteles ceva? valorile pe cere le-am scris eu sunt din burta exemplificative... deci ai au valori medii trecute acolo in loc sa aiba un interval.. la mine asta era problema, ca era sub medie, dar in cadrul intervalului... si totul a fost ok
si mai stiu persoane care si-au facut la bioclinica si nu erau ok si au facut in alta parte si le-au iesit ok... si chiar dc nu ies super ok, asta du inseamna ca bb nu e ok, ci doar ac exista un risc... si numai amniocenteza te poate lamuri
![](pupic.gif)
Dia
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
poze OANA
luna a-7-a
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Dia1609 spune:
pussi, iti recomand sa mai mergi la un eco la Olaru si la Cioata ... daca amandoi zic ca e ok, stai linsitita
Dia de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna a-7-a
Ashera spune:
Intreba cineva de sutiene ptr alaptat. Eu nu am cumparat inca, dar am vazut la Jolidon in Real. Aveau 2 modele : unul cu 22 ron si unul cu 37 ron. Dia, asa de mult o sa mai creasca sanii cand alaptam ? Credeam ca pot deja sa iau sutien la marimea de acuma, care e oricum de 3 ori mai mare decat inainte de a fi gravida. 36+
Christian
Ank83 spune:
pussi eu nu am facut nici o analiza la bioclinica... dar stiu 3 persoane care au facut acolo diferite analize si au fost eronate.
Ank 26+
Raul
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by Ashera
Intreba cineva de sutiene ptr alaptat. Eu nu am cumparat inca, dar am vazut la Jolidon in Real. Aveau 2 modele : unul cu 22 ron si unul cu 37 ron. Dia, asa de mult o sa mai creasca sanii cand alaptam ? Credeam ca pot deja sa iau sutien la marimea de acuma, care e oricum de 3 ori mai mare decat inainte de a fi gravida.36+
Christian
da, cresc f mult... in decurs de 4 ore (atata aveam noi intre alaptari) isi triplau volumul, pe masura ce se umpleau cu lapte... si cand alaptam cate un san la o masa, aveam in permanenta unul mic si unul imeeens, care ma tragea pe o parte
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile.gif)
Dia
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
poze OANA
luna a-7-a
pussi spune:
cine stie sa-mi transforme val BHCG-ului de 78.5 ng/ml in .. mUI/ml??
multumesc frumos
PUSSI
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](fetita.gif)
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
alexi22 spune:
PUSSI NU STIU SA TRASFORM DAR VAD PE TESTUL MEU ACUM CA IN SAPT 13 FREE BETA-HCG E 41,1ng/ml sper sa iti fie de ajutor ca mai mult nu stiu eu acu am cautat testul si am vazut.la cate sapt l-ai facut?35+
giulia rebeca
Ashera spune:
"Buna dimineata. Ma numesc Laurentiu si am venit pe lume azi 18.07.07 la ora 6, 2,450 kg si nota 9." Semneaza : Otim
.
36+
Christian