Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (204)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Anasol, sper sa fie bine DAvid!DAca se hidrateaza asa de bine cum zici, nu cred sa fie probleme.
Giova, eu cred ca kk mai des e de la antibiotic, nu de la Biotics. Biotics se da tocmai ca sa previna diareea de la antibiotice. Bine ca nu face mai des. EU ash zice sa-i dai 7 zile antibioticul, daca-ti ajunge flaconul atat (mie mi-a ajuns 6 zile), mai ales ca primele 2 zile parca i-ai dat doza pe jumate.
Iar eu fixurile mele cu antibiotice le am fiindca am vazut ce inseaman rezistenta la ele. TE internezi in spital pentru cine stie ce si dai peste vreo infectie intraspitaliceasca cu vreun germen din asta rezistent de nu te ma scapa nimic de el! DAca toata lumea ar respecta numai prescriptiile medicale (bine nu vorbesc aici de medici care recomanda antibiotic pentru orice rosu in gat si-ti fac praf imunitatea), n-ar mai fi atatea probleme. Dar la noi in tara automedicatia e inca de baza.
fetele si spiridusii.
Bee 26+

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

OACHI fain ca ati umblat atat! Alte amanunte de la mare?
ANASOl bine ca e mai ok DAv,pacat ca n-am timp acu' sa vad ultimele filmuletze sa il ascult
IRINA pusi Sabinei sai treaca!
MIRELA,BEE nu mai ziceti nimic de spiridusi?
Si la restul pupici!
Eu am vorbit acum cu mami,e cam inorat acolo,de fapt si in Arad,asa ca nu iesisera inca si Diana tzopaia in pat si palavragea aiurea.Mami ii tot zice poezii si Diana in loc sa repete, blamajeste ceva imitatie de poezii p-acolo, dupa care finalizeaza victorioasa iar cu HUTZA PUTZA HUTZA PUTZA si rade de mama focului
Si ea repeta,cica la motocicleta zice MOCHETA Ca noutati mai zice PADULE,precis si altele,chiar sunt curioasa pe cand vine acasa ce mai scoate din ea.
Am si vorbit la telefon,mi-a zis CEAU MAMI si cand am intrebat-o daca vine acasa a zis rapid: "CASA NU MAIAAAAU !!!!!" dupa care a inceput sa "se certe" p-acolo ,asta nu mai vrea acasa
De mancat a zis mami ca e ok,adica ciuguleste din toate,nu exagerat de mult ieri si azi.
Uitam ... io ma delectez cu imaginea Mamaiei pe satelit pe GOOGLE EARTH si ma bucur ca vad ca hotelul Caraiman e inconjurat de verdeatza Si piscina e in nordul hotelului,deci va fi la umbra lui - pot sta la balaceala si intre 12 si 16 fara sa ma ard

MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME
www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Eu sunt cobza de racita.asta mai lipsea.sper sa nu-i dau lui marco, probabil de la el am luat.
Bianca, Bee am socotit si eu si 60 ml ajunge exact pt. 6 zile, dar imi ajunge, sper, pt. 7.multumesc de sfat.
Anasol ce mortal trebuie sa fie David!!!Marco imi raspunde la intrebari pe limba lui, prin da sau nu, sau ma trage de mana si ma duce sa-mi arate.

aici e urat, ploua, in Alba cica a fost furtuna, inca nu am sunat acasa.

o zi buna tuturor.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

http://maps.google.com/maps?ll=44.2333,28.6167&spn=0.2,0.2&t=k&hl=en
Aci e Mamaia daca va intereseaza.Mariti cat vreti si o luati spre sud/est/vest cu sagetile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oachi_79 spune:

Despre mare: am stat la hotel Dunarea, chiar linga aqua magic; curat in hote,. aer conditionat, termopane, gresie, frigider, hotel de 2 stele. De mincat am avut bonuri valorice la o autoservire aproape de hotel, chiar pe plaja. Am mincat de n-am mai avut ce face cu banii, ca trebuiau terminate bonurile. Plus ca era foarte cautata autoservirea, in permanenta se gatea. Bonurile le puteam folosi si la restaurant, bar si pizzerie. Intr-o singura zi a fost innourat si am mers la cetatea Istria si la delfinariu. Cam atit imi aduc aminte.

Oana si Razvan-Stefan (13.02.2006)

Mergi la inceput

OACHI fain ca ati avut vreme buna,ati fost si la AQUA LAND? Cred ca era super aglomerat acolo unde ati stat,sau poate in iunie nu e chiar asa ?
Am citit prognoza pe august pe litoral,prima parte cald bine de tot,in a doua parte se racoreste treptat si vor fi si averse de ploaie,deci cum mergem din 12 august ... poate prind si vreme mai umeda,dar fiind cu Diana,chiar ma bucur,ca poate sta mai mult pe afara ... ca pe canicula cuciu! Eu de cate ori am fost la mare,cred ca de cel putin 20 de ori la viata mea de babeta ,am prins vreme buna,cel mult o zi de ploaie cateva ore,sau o zi-doua zile de vant.Pentru plimbari cum ne plac noua e chiar super ok sa nu fie asa cald!
GIO stiu faza cu luatul de mana si aratatul,ia fa-te ca nu pricepi ce vrea, sa vezi,nu se chinuie atunci sa si zica ce vrea? Cica asta ar fi metoda sa ii fortzezi sa vorbeasca.Sau se enerveaza si el ca Diana ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Salutare,
Giova sanatate fa-te bine repede.
Ali apuca-te de treaba pt bb 2 ca ai toate conditiile prielnice...
Moni eu stiam ca afinele fac purgatie nu constipa .Eu chiar i-am dat lui Andrei de mai multe ori cand era constipat ca sa poata iesi .
Fimiu m-a trezit la 4 dimineata ca el vrea ape(lapte) , nu a fost chip sa-l culc pana nu i-am dat .

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Oachi ma bucurt ca a fost misto la m,are, cazare si mancare buna. asteptam poze.
Moni pai m-am prefacut, dar se enerveaza repede (ai ghicit), nu-ti spun cum face, mai ca incepe sa planga de nervi.
Oricum zilele trecute l-a zis pe nu, pana acum dadea doar din cap. Aseara a repetat dupa mine:tanti. asa ca am fost super fericiti. a zis de 2x. cum ii aratam eu la tv pe tanti. Tudor e mai mare cu 2 luni, dar nu zice nimic, adica zice apa si papa. atat. marco are vocabular pe langa el, nu gluma!!Daca l-as pune pe langa dia sau david ar fi la coada .
Acina dar matinal baiat mai ai. dupa ce a baut lapticul a adormit la loc?

Marco bea de vreo 5 zile foarte bine laptele: 500 ml/zi, cel de seara cu 3 masuri de cereale de la nestle. Numai alea le prefera.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

AFINE
Actiune farmaceutica: astrigent, bacteriostatic, hipoglicemiant, antidiareic, diuretic, creste acuitatea vizuala, antihelmintic.
ACINA mi-am amintit ,Diana zice si ea de ceva vreme "APTE" la lapte deci acum zice in ordine TUC,APA si APTE ... ea care acum 3-4 luni zicea la toate APA
GIO pai astia care nu prea vorbesc repede isi vor da durmul deodata si precis vor vorbi direct mai corect,nu asa mai pocit ca cei grabiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Moni f ciudat, cu afinele.SI la mine au acelasi efect ca si la Andrei.Om fi noi mai altfel.
Giova daa, el a adormit imediat dupa ce a baut lapticul si eu la fel ca eram varza de obosita.Mai , nu stiu ce l-a apucat ca de mult nu a mai cerut lapte noaptea.
Andrei face diferenta clara intre apa (apa) si ape(lapte).
De fiecare data cand mergeam sau venim de afara el se opreste la Andreea la usa si ciocane, chiar daca fetele sunt cu noi iar acasa nu este nimeni.E musai sa treaca pe la ea inainte de am merge acasa ...
El are obiceiul sa-i bage diverse lucruri in masina de spalat, deschide usita hubloului si gata.De multe ori a spalat Andreea rufe impreuna cu cubulete, castronele bagate de el acolo.Dupa aia s-a prins si verifica mereu sa fie gol cand baga ceva la spalat.
Ieri ii bagase papucii de strada , cand a vrut sa plece afara nu-si mai gasea femeia incaltarile

poze noi
http://www.dropshots.com/day.php?userid=226850&cdate=20070709&ctime=134327

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput