Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (204)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

ANAS-super fain ca ii palce lui Tibi in cort si bafta cu vaccinurile is noi mergem martzi pe 17 la vaccin si eu vreau sa vad dc Emma a trecut de 90 sau nu, avea 89-cred ca ea e cea mai inalta dintre fete:)
ANAM-bafta la curatenie si sa ai fun cu musafirii- si eu am facut azi cam 1h si jumate curat parterul-aspirat, dat cu mopul si praf, atata am reusit ca Alex papa la 2h ziua dar noaptea la 4-4,5 maxim, ca nu imi vine sa il las inca mai mult ca e micutz.
Am hotarat ca facem botezul pe 25 august, treb sa vb la biserica azi, mereu e ceva de facut.
Gata fug la datorie ca apoi treb sa merg sa fac niste cumparaturi, sper sa fiu ok cu masina.

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Valeu Deniso, dar harnica mai esti. Si nu a trecut o sapt de cand ai nascut!!!! Cum ti se pare la al doilea copil? esti mai relaxata? banuiesc ca experienta isi spune cuvantul! mama ta ce mai face?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Ano- dc nu ies azi din casa o iau razna, itzi dai seama ca fac saptamian de cand nu am iesit si e enorm pt mine.
Is si nu sunt mai relaxata- in sensul ca da, ai experientza, si desi Alex e ok, e inca mic is nu trage ca lumea-el papa bine, dar nua re putere ca un copil trecut de 3kg, poate cand va ajunge la 3kg nu va mai treb sa ma mulg- dar a venit si laptele si sper sa fim ok.
Mama e ok, cu emma mai mereu si cu gatitul, restul sunt in seama mea.
Pup pe toata lumea si sanatate la pitici.

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

recunosc ca nu sunt la curent cu toate, dar spuneti-mi si mie de march si de bumbita, va rog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Anasebe ma bucur ca ati terminat cu zugravitul. alt vaccin ii faci lui Tibi?asta pt. ce e? caci nu e obligatoriu.
Denisa chiar ca esti super harnica. mai stai cuminte, nu mai fa pe viteaza, lasa ca se descurca mama ta si Dragos. Odihneste-te cand poti.
Ana_m cred ca i-ai l;uat Lego, te cred ca le imprastie prin toata casa. eu as innebuni sa vad 100 bucati pe jos, o inteleg pe mama ta.
Anasol ma bucur ca e ok Davidutzu, acum ma uit la filmulete. ma distreaza tare cum vorbeste.

Eu ma simt naspa de la raceala, afara e urat si ploua. marco e tot la usa de la intrare sau la balcon. M-a tampit...si Clau numai dupa ora 20 ajunge.
I-am cedat TV-ul sa se uite la un DVD, dar nu a stat mai mult de 5 minute.

Cine e urmatoarea care trebuie sa nasca?

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Denisa, spor la treburi! N-ai stare niciodata.
Giova, MArch ar trebui sa nasca, luna asta cred.
HAi DAniela fie-ti mila de noi si zi-ne cum mai esti.
Ano, te cred ca e Tibi mare.DAca s-a mai si lungit.....EU n-am mai masurat-o pe Anutza cred ca de 4 luni. O sa fac si asta ca-s curioasa. Dar decat Tibi e clar mai micuta.

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bee ne-a zis Acina despre March, ca sunt bine amandoi, ca nu si-a montat compu ca mai au muncitorii treaba si ca vine Robert sapt. asta.
sper sa ne anunte cineva cand e fericitul eveniment.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

GIOVA sper ca nu te ai suparat ca am zis ca mi placea mai mult tabeluldate BIANCA: 12 12 1997

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Seara...
Eu am venit rupta de la servici si m-am dus la cumparaturi in Selgros ca sa nu ma apuce somnul. Mi-am mai facut din cumparaturile pt Turcia, mi-am luat crema de plaja si dupa plaja, scutece,si nu mai stiu.
Giova, Sandra Ioana- 08.07.1997.
Revin mai tarziu...

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Am sosit si eu de la dentist cu doua masele in minus. Una langa alt.Erau Ca norocul ca a mers super rapid si nu m-a durut nimic ,vad ca nici nu sangerez cine stie ce.Acu' am luat un nurofen forte sa fiu pregatita pe cand dispare efectul anesteziei.Astea eru jos in stanga si imi va face punte sau cum se zice,numa' din aia n-am mai avut.In partea de sus unde aveam puroi mi-a aerisit si a zis ca va fi ok ,mai curatza ea de cateva ori ca am o gaurica mica in dinte pe unde mi-a scos nervul.Si daca merg de doua ori pe saptamana imi termina pana plec la mare si lucrarea de sus cu indreptatul si fatzetele de portzelan si puntea de jos.Din pacate e taman acum cand sunt mai ocupata si cca 6 h pe saptamana am pierdut din start,daca incep iar plimbarile la dentist
Ma intind sa citesc ceva ...

MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME
www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE

Mergi la inceput