Nicolit, tratament impotriva cancerului sau....
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dana_sp_d/dana_sp_d.jpg)
Socrul meu a primit un diagnostic groaznic: neopancreas, in urma unor dureri de stomac si varsaturi. Initial s-a internat in spital pt o toxiinfectie alimentara, la endoscopie s-a vazut stomacul afectat grav, la tomografie s-a vazut ca este afectat si plamanul. A fost operat pentru un bypass gastric si diagnosticul confirmat. Shanse de viata cateva luni, poate chiar ani daca organismul este puternic si cancerul mai putin agresiv. Nu i-au mai prescris chimioterapie pt ca nu-i dau sanse de vindecare si nu are rost.
Noi nu putem sta cu bratele incrucishate si astepta.... asa ca am aflat de Nicolit.
Se zice ca face minuni, e chiar incredibil cum un medicamant asa miraculos nu este omologat si folosit in mod curent in tratarea cancerului. Cum au lasat 50 de ani sa moara atata lume netratata cand exista acest medicament? Asta imi pune mari semne de intrebare asupra veridicitatii acestui tratament. Nu cumva este o alta sharlatanie si doar o modalitate de a castiga bani? Ca de obicei sunt multe voci care il sustin si jura ca s-au vindecat de cancer cu ajutorul lui, stiu ca nu sunt de incredere, vad mereu in reviste "miracole" de genul asta.
Totusi, cand esti la necaz parca ai vrea sa fie reale, ai vrea sa crezi ca aceste remedii, mai mult sau mai putin naturiste au intradevar efect.
Nicolitul asta nu este un remediu naturist, este chiar un medicament, in cazul asta (si nu numai) nu cumva pecientul poate fi in pericol de a i se agrava starea prin atacarea altor organe?
A auzit cineva de medicamentul asta? Stiti pe cineva care s-a vindecat cu el sau macar i-a facut bine?
Am postat si la Clinica virtuala dar e urgent sa adun cateva impresii asa ca va rog sa lasati si aici subiectul macar cateva zile.
Fetele mele
Raspunsuri
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roxanaz/roxanaz.jpg)
roxanaz spune:
nu e medicament ca nu e inregistrat de Agentia Nationala a Medicamentului. pe pagina lor nu vad nici macar unde e inregistrat....si unde se vinde.
imi pare extrem de rau de socrul tau.
Roxana
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Sheannamp spune:
Bunica mea a urmat acest tratament.
In urma cu 7 ani.
Nu a avut nici un beneficiu, desi a urmat cu strictete cura respectiva a decedat dupa nici un an de la inceperea tratamentului prin metastaze multiple (pulmonare si, probabil, si cerebrale).
Nu vreau sa spun ca evolutia rapid nefavorabila (metastazarea cancerului mamar) a fost favorizata de NICOLIT ci doar ca acest "remediu" nu a avut nici un rezultat in cazul ei.
Dana, imi pare rau pentru socrul tau. Neoplasmul de pancreas este o boala necrutatoare.
Dumnezeul sa il ocroteasca!
dana d spune:
Din studiile efectuate pina in prezent in institute de cercetari medicale de prestigiu din Romania (Institutul Oncologic Bucuresti, Centrul de Cercetari Stiintifice Medico-Militare) rezulta ca preparatul NICOLIT are efect citotoxic mortal asupra unor celule tumorale la doze mai mici decit alte medicamente anticanceroase si reduce semnificativ p0otentialul cancerigen al acestor celule.
Asta am copiat de pe site-ul lor- Fundatia Nicomed.
E pacat ca socrul meu pana acum 3 saptamani era un om activ, in putere, inca lucra. Nu este prea in varsta (65 de ani) si in rest un om sanatos. Ar mai fi avut ani buni ce trait. Cum e posibil ca o asemenea boala sa te loveasca asa din senin? Cum e posibil sa fii ros de cancer si sa nu stii, sa te crezi sanatos cu viata inainte?
In cazul asta nici eu nu ma mai simt in siguranta din punctul asta de vedere. Ce curaj mai avem sa ne bazam pe aparenta noastra sanatate si tinerete, pe multi ani de viata de acum inainte?
Fetele mele
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ramonika/Ramonika.jpg)
Ramonika spune:
eu i-as impusca pe astia care scot tot felul de leacuri contra cancerului si a altor boli incurabile. dupa ce ca omul e vai de capul lui, cu boala asta, mai jupoi pielea de pe el si ii iei multi bani pe ceva care ii ofera si sperante desarte.
Ramonika
![](amoras.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Stefana/Stefana.jpg)
Stefana spune:
Tatal meu a inceput tratamentul cu Nicolit, in paralel cu citostaticele. Nu are nimic de pierdut, decat banii, insa poate macar efect placebo sa aiba, ca el are incredere in acest tratament. Cand am citit prima data despre el, si eu am avut incredere, mai ales ca a fost produs de un medic, insa dupa ce am auzit despre mai multe persoane care l-au luat conform indicatiilor dar asupra carora nu a avut nici un efect, mi-am pierdut increderea. Acum il las sa termine, ca a luat doza pt 3 luni si sper sa incepem tratamentul cu petrol distilat, daca reusim sa gasim.
Oricum, in cazul cancerului, orice e mai bun decat nimic.
Poze
It's nice to be important, but it's more important to be nice
dana d spune:
La noi nu se pune problema efectului Placebo pentru ca el nu stie si nu vrem sa afle de ce boala sufera si ce tratament face. Cred ca asta l-ar darama cu adevarat. Se spune ca in boala asta moralul e foarte important si chiar daca n-ar fi, vrem sa-l lasam sa se mai bucure de viata cat se mai poate, stiu ca la un mom dat va trebui sa afle sau va deveni evident.
Stefana, ce e cu petrolul distilat?
Fetele mele
dana d spune:
Ramonica, speranta e tot ce-ti ramane, probabil ce te mai tine in viata si iti da putere sa mai lupti cu boala. ia inchipuie-ti ca ti se pune un asemenea diagnostic si medicina traditionala nu-ti mai da nici o sansa. Atunci ai vrea sa crezi in toate babele si sharlatanii care promit marea cu sarea si uneori speranta asta te face bine, asa probabil ca se explica cum de unii s-au vindecat. Am vazut odata un documentar despre un pacient care cu puterea mintii si-a "dizolvat" o tumoare pe creier neoperabila. Parca era vorba de un copil si explica el cum se concentra asupra tumorii si pana la urma medicii au constatat disparitia ei. Nici lor nu le-a venit sa creada.
Fetele mele
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Crinutz/Crinutz.jpg)
Crinutz spune:
Ti_am raspuns la subiectul inchis de la clinica virtuala.
"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"
![](images/user_woman.png)
CrisaS spune:
Am citit de Nicolit , si de multe alte leacuri pentru tratarea cancerului. Parerea mea este ca nu exista asa ceva. Daca exista o salvam pe mama. Am cumparat si un medicament din Anglia vreo 200 de euro flaconul , se luau 4 pe zi , NIMIC!! E trist si crunt de acceptat adevarul dar din pacate foarte rar se mai poate face ceva. A fost o experienta pentru mine prin care nu as vrea sa mai treaca nimeni , desi e imposibil dar macar sa treaca cit mai tirziu. Mi-am pierdut mama si asta pentru mine a fost este si va fi ceva cumplit.Pot insa sa va dau un sfat celor cu rude cunostinte, parinti care au metastaze...nu-i mai chinuiti..cu citostatice. Totul e in zadar. Chimioterapia este cea mai cumplita, mai cumplita chiar decit momentul aflarii bolii sau operatia.
Oricum le dorec numai sanatate si numai bine celor ce trec prin acest chin.
dana d spune:
quote:
Originally posted by CrisaS
Am citit de Nicolit , si de multe alte leacuri pentru tratarea cancerului. Parerea mea este ca nu exista asa ceva. Daca exista o salvam pe mama. Am cumparat si un medicament din Anglia vreo 200 de euro flaconul , se luau 4 pe zi , NIMIC!! E trist si crunt de acceptat adevarul dar din pacate foarte rar se mai poate face ceva. A fost o experienta pentru mine prin care nu as vrea sa mai treaca nimeni , desi e imposibil dar macar sa treaca cit mai tirziu. Mi-am pierdut mama si asta pentru mine a fost este si va fi ceva cumplit.Pot insa sa va dau un sfat celor cu rude cunostinte, parinti care au metastaze...nu-i mai chinuiti..cu citostatice. Totul e in zadar. Chimioterapia este cea mai cumplita, mai cumplita chiar decit momentul aflarii bolii sau operatia.
Oricum le dorec numai sanatate si numai bine celor ce trec prin acest chin.
Din pacate si noi am ajuns la concluzia asta: nu exista nimic care sa vindece cancerul. Totusi e foarte greu de acceptat ca nu mai e nimic de facut.
Nici socrului meu nu i-a mai prescris citostatice. A spus ca n-are rost sa-l chinuie. Chirurgul care l-a operat ne-a spus sa-l lasam si sa-l ajutam sa-si traiasca viata care i-a mai ramas dim plin si cat mai bine, de asta am hotarat si sa nu-l mai chinuim cu tratamente traumatizante.
Azi ii da drumul acasa, a inceput sa manance, se simte binisor... sa vedem cat va tine faza asta, sa speram ca mult.
Fetele mele