Mamici de septembrie-octombrie 2007 (44)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Buna mai, fetelor, din nou!
Pentru ca am vazut ca e concurs de masurat la burti , ma bag si eu in lista,am doar 6 1/2 luni, iar circumferinta burticii mele este de 102 cm. O fi mult, o fi putin nu stiu, toti cunoscutii ma fac mai mare (in luni) decat am in realitate. Poate vrea putica mea sa atinga performanta surorii mai mari care s-a nascut cu 4.050 g si 51 cm! Iar legat de sani, de o luna de zile tot murdaresc tricourile, mai ales noaptea. Acum sa vad intru si eu in primele zece?
Va las , ca-mi cer copii de mancare- si fetita si belelusul!
Ne revedem pe seara, ca am program de parc si castele de nisip! Va doresc la toate cat mai multa racoare,racoare, racoare!!!!!!!!

Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Sim, nu stiu unde este, dar daca ma "salta" si pe mine cineva de la metrou de la Aviatorilor... asta nu mai e o problema. Cum iti mai e piciorul ? Sper sa-ti treaca de-acuma, am patit-o si eu tot cu 2 carcei, dar i-am tratat cu indiferenta si pana seara mi-a trecut. Uite aici :

Luy 32+ cu

Mergi la inceput

Bee, felicitari pentru bebelina maricica !

Luy 32+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Luy, ai fost mai harnica decat mine la citit. EU mai am de recuperat. CAt despre bebelina maricica, ea e deja acasa si are un an jumate. Asta din burtik e bebelush. Si stai ca vin eu sa-ti scot ideile din cap. Nici eu nu-mi imaginam ca fetita mea va fi atat de mica pe cat erau costumasele marimea 0 (new born) si totusi.....Se poate. Tot ce aveam impresia ca va fi mic, era uriash! Inota in toate lucrusoarele. Dar a crecut enorm in prima luna si am trecut rapid la hainute de 3 luni.
Alice, daca vei dungute vinetii sub sani e posibil sa fie vergeturi. LAsa-le a se mai estompeaza in timp. EU am facut vergeturi dupa ce-am nascut si s-a mai retras burtica. DAr nu multe, nu vizibile.
Nana eu tocmai experimentam niste cutite nu chiar in capul pieptului ci mai degraba in zona ficatului. LA mine placenta e posterioara, fundica. SI cum durerea de cutit era cu iradiere in spate (ca durerea de rinichi ca intensitate) sa cred ca s-a proptit bebe in placenta mea!
Bee 26+

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Bee, habar n-am unde s-o fi proptit, dar e cumplit cand face treaba asta. Felicitari ptr grasunica!
Sim, imi pare tare rau de piciorul tau ca nu te lasa durerea. Fir-ar sa fie de treaba. Uite un sa te mai lase!

Nana, 30+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Fetelor, am sunat sa fac rezervarea - 12 persoane pe terasa si mi-au zis ca ne pot oferi masa pana la 20.30. E OK? Eu le-am zis ca rezervam asa ca sa nu pierdem si locurile alea, dar daca e ceva, sun sa anulez.

Sim 31+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Multumesc de incurajari. Sper sa imi treaca si mie pana maine ca as vrea sa mai elimin niste articole de pe lista de cumparaturi.

Sim 31+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

hi, hi, hi, Tomasa, sa speram ca se lasa cu lapte
na si tie SIM sa-ti mai treaca carcelu' ala

Tomitza 31+ Natalia Ioana

Poze cu mine gravidutza
Lucruri pt Natty
Nunta-11 iunie 2005

Mergi la inceput

Ha, ha, ha, Sim, pai cred ca asta e tratamentul ideal pentru tine : cumparaturileeeee ! Si da, e OK cu rezervarea pana la 20.30 cred, ca pe mine n-are cine sa vina sa ma ia de acolo, sotu' va fi la servici pana la ora 23. Si n-as vrea sa umblu creanga prin oras pana tarziu
Bee, scuze de confuzie, m-ai derutat de tot cand ai scris "am ajuns acasa pe la 2 numai bine sa ma culc cot la cot cu "bebelusha" mea care e deja ditamai fetita", m-am gandit ca e vorba de BB din burtica. Uite ca si Nana a luat tzeapa

Luy 32+ cu

Mergi la inceput

M-am gandit si eu ca e OK pana la 20.30 pt ca servesc repede din cate stiu eu, dar astept parerile voastre.
Luy, sunt detronata la capitolul cumparaturi de Danielle, da? Da' ma duc sa recuperez daca ma lasa carcelul . Mai bag maine dimineata un magneziu de ala si sper sa simt imbunatatiri.
As vrea sa ma duc pana la Carrefour sa iau cadita si inca vreo cateva chestii. Trebuie sa ma duc cu masina ca e destul de grea cadita. Vad eu cum ma descurc acolo, iar acasa o las in masina pana vine sotul de la servici sa o care pana sus.

Edit: de la metrou cred ca te pot lua eu. Oricum, o sa ma intalnesc cu Cecilia prin Dristor si cu Mandarinutza, daca mai are nevoie de serviciile mele de sofer.

Sim 31+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput