Mamici de septembrie-octombrie 2007 (44)
Raspunsuri - Pagina 10
amar spune:
super Andries ...baga....am facultate ..nu am doctorat,masterat..etc,etc,etc
carmen 30s 70% fetita
Roxana_G spune:
Andries, eu zic sa nu te bagi la concursul cu marimea burtii, premiul e al meu. La doctorate si masterate nu ma bag, dar daca am 2 facultati se pune?
Una peste alta trebuie sa recunosc ca la modul evaziv la care am postat mesajul (datorat faptului ca am realizat si eu ca nu am calitatea necesara pentru a comenta, nefiind nici moderator si nici implicata direct in discutie) mi se potrivea la fix calificarea "sarit de fund in sus". Eram un biet observator si m-a ros pe mine sa fiu lupul moralist.
Pe deasupra, sunt convinsa ca nici nu am exprimat intocmai ceea ce am vrut. Mai exact pledam pentru exprimarea clara si sincera a unei opinii, dar nu sub forma de atac. Sezisarea greselii a fost corecta si rolul ei era de a evita greseala pe viitor. Insa cat timp ortografia si gramatica tin de scoala generala si nu de doctorate/masterate/altele (exceptand cazul unei facultati sau unui doctorat in limba romana pentru care o astfel de eroare sa zicem ca ar fi putut fi mai aspru sanctionata), simpla sesizare a ei era suficienta. Referirea la doctorat, fiind irelevanta asadar, a trecut in planul atacului la persoana, si aici spiritul meu justitiar de Balanta m-a facut sa ma bag unde nu ma privea. Mea culpa.
Hai ca am incheiat chestiunea, sincer ma rodea si la ora asta, dupa cum se vede.
Revenind la problemele sarcinii, voi cum stati cu respiratia? Adica aveti momente in care simtiti ca nu puteti respira, ca va sufocati? Mai ales in somn? Eu ma chinui rau cu problema asta, si de aceea nici nu dorm.
Rox 32+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
Alice_ spune:
Roxana, vad ca esti chiar mai matinala decat mine, si te-ai culcat si mai tarziu aseara...cand mai dormi?
Andries, ai ridicat mingea
eu nu am nici macar facultate, "pe vremea mea" nu facea oricine facultate, iar eu eram un oricine; cu toate astea cred ca am citit de 3x mai multe carti decat media studentilor de azi.
Un subiect mai practic: cu suzeta sa ma pregatesc oare inca de pe acuma? E voie sa-i pun in guritza asa ceva in primele saptamani?
29+ Sasha Gabriel
Alice_ spune:
Cu respiratia nu am probleme, chiar dorm binishor mai nou, insa cand mi-e plin capul de intrebari-planuri-bucurii-ingrijorari astea toate deodata, cum a fost si azinoapte, dorm ceva-ceva dar treaza intr-un fel.
Roxana, ai incercat sa-ti pui o perna mai cu gabarit? Pe mine ma ajuta daca dorm macar o ora doua in sezut (aproape).
Cred ca respiratia ar fi mai usoara
29+ Sasha Gabriel
mihailescu teodora spune:
quote:
Originally posted by moldoveanca
Teodora si eu tot la acelasi carut m-am oprit.E un picutz cam scump,dar eu sunt de parere ca merita.Am gasit chiar si alta culoare .e superb.Te superi daca te intreb la ce pret l-ai gasit tu?Eu l-am vazut la 20 mil.Multumesc un pupic de la mine
teo
Teo,l-am gasit doar on-line,pe bebelusultau.ro la 2258 RON,vad ca tu l-ai gasit mai avantajos!!!!Unde?
Stiu ca de curind are si INGLESINA show-room!Voi merge si acolo sa vad!
www.inglesina.ro
Teodora 25 + Mihnea Andrei
http://bd.lilypie.com/cr1Qp3.png
http://community.webshots.com/user/teodora_mihailescu
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
mihailescu teodora spune:
Si n-am spus:,,buna diminearza!''Penalizati-ma!
Glumesc!Dupa 2 nopti de cosmar,in sfarsit m-am odihnit si eu cum trebuie!Ce-i drept a mers aerul toata noaptea,dar nu se mai putea altfel!
La capitolul doctorate nu ma bag ca nu am,dar vb.Roxanei,2 facult. se pun?
Hai ma,ca sunt pretioase!!!!!
O zi minunata,va doresc!
Teodora 25 + Mihnea Andrei
http://bd.lilypie.com/cr1Qp3.png
http://community.webshots.com/user/teodora_mihailescu
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
kriss79 spune:
`neata! v-am luat: am 2 fac. si un master!
Teodora, ma bucur ca ai reusit sa te odihnesti!
eu nu am probleme inca, dorm neintoarsa..
o zi racoroasa burtici!
Burtik
Cristina 24+ cu Alessia Stefana
prisi spune:
'neata si pofta mare la ceai, cafea ....
sa aveti o zi buna si racoroasa,
incerc si eu sa ajung la intalneala daca ma primiti
plec la serviciu, sper sa am o zi mai libera ca nu mai am chef de munca
pupici
poze
32+ Miruna
alehiam spune:
neatza! eu cred ca bat la marimea burtii azi dimineata atingea 110 cm... ala micu' si-a facut o garsionera cat un apartament cu 2 camere
La celelaltconcurs nu prea cu ce sa ma laud (doar 1 facultate si un master). Cristina vad ca a preluat conducerea... cine da mai mult
Cristina sa te vad mai incolo cum te descurci cu burtica .
Mad cu Robert
kriss79 spune:
Alehiam, sper ca ma voi descurca..nu cred sa fac cine stie ce burtoi, ca-s deja plinuta eu:) Din ce am mai observat eu, grasutele nu prea fac burtica mare..o fi si exceptii acum
Burtik
Cristina 24+ cu Alessia Stefana