Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (61)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

LAURA la fel face si Alessia cu mingea. Mai mult ma joc eu cu nicu.Se uita putin la ea, ii da o palma, se inerveaza si da cu piciorul. Si cat m/am stresat sa o iau !

RUXANDRA bine ai revenit! ma uit si la poze....mintenas
BAMBO vorbareata lu mama. te topesti nu alta cand le auzi...
MIKI04 bine/ai revenit. Mai cand aud: mananca orice, innebunesc Este "orice" si la borcanas? Sa cumpar si eu, poate/i place si Alessiei.
Spunea cineva, , ca bebe papa pe burta cu fundu/n sus. Asa papa si Alessia, incepe culcata pe spate, si dupa cateva secunde se intoarce pe burta si ma prinde de tzitzi si trage catre ea, si papa. nu mult, ca o intorc eu , dar si eu ma intrebam daca/i bine...

FLORE ALESSIA LIANE 16-12-2006)
LUNA 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Buna fetelor....!
Aseara cand am avut si eu timp de scris nu mi-a mers netul...asa ca am mers la nani...foarte devreme...si nu sunt obisnuita cu asta...
Ruxandra_sb...bine ati revenit...si mie imi era dor de voi...am vazut si pozele si sunteti tare frumosi in frunte cu Conu Grigore...multi si te asteptam cu poze de la mare!
Dayanara...bine ai venit in gasca noastra...sper sa iti placa....am vazuzt poze cu tine si sincer nu-mi vine sa cred cat de slaba esti...mamica frumoasa cu BB Ivan tare frumos!Tu esti din Romania de loc?
Andaramona...bun venit si tie si bebelinei Karinne...si vad ca deja i-ati luat masina...nu ati asteptat majoratul......
Sunt in urma rau...sper sa apuca sa scriu pana deseara!
Mark deja sustinut umbla bine...face niste pasi mari si e asa de grabit...nu se ridica inca singur dar face progrese!
Dandusa...am ras cu lacrimi...mai ales cand am vazut filmuletul...bai nene si aia e o munca cinstita...nu?...

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Am revenit,
Ruxandra, ce ma bucur ca te-ai intors; abia astept sa ne cunoastem face to face......
Bambo, nu te panica inca.... poate nu e nimic.... tinem pumnii sa fie totul ok
Dayanara, eu am fost tare ghinionista... exista un procent super mic (1%) de bolnavi care se INGRASA la hipertirodie.... si eu am fost in acel procent ; deci, eram plina prin conformatie si am pus inca 20 de kile... ; dupa operatie am mai slabit un pic cu efort fizic si regim chiar inainte de a ramane insarcinata... iar acum sint tot un balon mareeeeeeeeeee
Madaluta, nici eu nu am vrut sa ma operez, dar la mine toti doctorii au zis ca e cancer.. asa ca am decis sa ma operez... biopsia a iesit negativa .... si asta a fost...(sa stii ca si mie mi s-a spus in noiembrie 2005 ca nu pot avea bebe - de aceea Luca e minunea mea.... )
Danutz, ne vedem duminica in botanica? Ai mei stau in Cotroceni si Luchitza va sta acolo...
Dandusa, eu nu vad filmuletzul.. (serverul nostru.. sta la panda)
Miro, imi place in Transilvania... mi-e groaza de Bucuresti, dar peste vreun an doi ma voi intoarce acolo (cel tarziu)
Am o groaza de fete de pupat... trec cateva in revista, desi stiu ca voi rata multe: Teutz, DeeA, Flore, Raluca, Adina, Danita, A_deju, Kokorina, Asiza, Bebinuta, Dia...

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Yagmur..pe mine m-ai uitat......
Dianocicaaaaaaa,A_dejuuuuuuuu....unde sunteti?haideti ca mi-e dor de postarile voastre si de motanel si de Dmare...
Bamboletta...felicitari pentru ma-ma...si imi pare rau sa aud de problemele Antoniei....poate e doar o alarma falsa!
Am pus si noi poze noi....cine doreste sa le vizioneze o poate face aici

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by asiza

quote:
Originally posted by dandusa
na www.youtube.com/watch?v=XNX9hFTN_oc" target="_blank"> aici ,da sa stii ca-i de pe vremuri...,intre timp m-am mai perfectionat si eu...

...beeey, tu nu esti normala...mama, mi-am inceput bine ziua!

Si eu!!!

asiza, sunt bizi, bizi, bizi, ca ne pregatim de plecare si avem de facut o mie de cumparaturi, plus activitatile obisnuite, inot, castroane, etc.
Poze proaspete n-am ca mi s-a stricat aparatul si l-am dus la reparat, dar mai dureaza... Cred ca n-o sa-l am in Romania, si tare rau imi pare, probabil vom cumpara altul mai ieftinut...

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Miki, bine ai revenit, chiar zbieram pe aici daca mai stie cineva ceva de tine. Iar bebe face parte din categoria grea...ceva poze?!
Io voiam sa revin la capitolul soacre. Soacra mea vine in fiecare dimineata sa stea cu Rares,la ora 7.30, inainte sa ies eu pe usa si pleaca la 18.30, cand intra Cata pe usa.
Nu am avut nici un meci cu ea pana azi dimineata. Deci, acu ceva vreme a apucat-o sa faca ea ordine prin dulapuri...laudabil da' eu nu am gasit nimik dupa aia.Cauta lejeria, i-a schimbat locul, cauta chilotii, le-a schimbat locul, cauta niste haine, a calcat unele pe care nu le-am mai imbracat de vreo 2 ani si le-a pus pe umerase, iar pe alea pe care le port zi de zi le-a pus in fundul dulapului. M-am abtinut sa comentez ceva fiindca stiam ca o sa se imbufneze!
Azi dimineata dai si cauta o fusta, si cauta si cauta...in dulap, in debara, in masina de spalat (asta fiindca are fata pantofi noi care se asortau perfect cu ACEA fusta)! Si gasesc in fundul debaralei, o punga plina ochi cu haine si lenjerie...perfect functionabile si pe care le cautasem in alte dati prin casa. In fine...fusta cu pricina nu era nici acolo. De nervi ca pierdusem o juma de ora cu cautarile si tot nu gasisem nimik, scot hainele din punga si la vars in mijlocul patului. Vine soacra si face ochii mari cand vede dezastrul...io, 'Am cautat fusta cea neagra pe care am purtat-o joi si pe care mi-am pus-o pe umeras in dulap. Nu am gasit-o!' Ea" aaaaa, pai a venit Alina (fii-sa cea mica, sora lui Catalin) pe aici intr-o dupaamiaza si a imprumutat-o pentru ca avea o ocazie si a uitat sa-ti zica!!!'
In acel unic moment...am explodat...pai bine ca nu i-a 'imprumutat' si lenjeria si bluzele si ...de ce nu...tampoanele din baie...ca doar eu nu le mai folosesc ca oricum nu mai gasesc nimik in propria casa!
...si de vorbit nu mai vorbeste cu mine, am sunat azi acasa de vreo 3 ori sa vad ce face Rares, vorbeste cu da/nu si atat...pthiu...cred ca am deschis cutia Pandorei!!!
Ceva idei de remediere a situatiei?!!!

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auras_v spune:

cred ca ancutei ii iese un dintisor ...sper sa se intimple cit mai repede ca nu mai pot ...nu-mi era de ajuns ca misuna ,se catara toata ziulica ,nu sta o clipa locului ,de trei nopti urla in somn...da urla si urla toata noaptea ....cred ca a facut o pauza fara nici un racnet intre 5 si 7,30...aseara i-am dat nurofen si a facut mai rau ca inainte ...sunt zombi ....ziua ,oricit as incerca , nu pot sa dorm ....tot sper ca ca se va linisti si se va intoarce la vramurile bune cind se culca la 10 si se trezea la 7-8 dim ...
dandusa ca m-ai facut sa rid ...si multi ani fericiti in continuare
ruxandra bine ai venit acasica
bambopt mama ...dr de la scoala ia spus lui kiki ca are suflu sistolic dar nici vorba de asa ceva ...sper sa nu se confirme
desiree si eu duc dorul noptilor linistite si al zilelor in care copilul minca si dormea ...pina pe la cinci luni si jumatate n-am stiut ca am bb...
laura presupun ca e totul ok ...ai trimis rusii pe capul meu ?...nu-mi ajungeau noptile albe , acum am si dureri de burtica

aveam pt cei care sunt deja : durerile de dintisori la ce vi s-a parut ca au cedat mai bine ?....am folosit nurofen , calgel fara succese notabile....dentinoxul face minuni ?...parca la un moment dat se discuta si de remedii homeopate ....daca mai am doua nopti cum au fost ultimele ma ...-ici tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Buna fetelor,

Eu nu am mai intrat pe forum de luni de zile, nu am mai deschis calculatorul...Oricum, mi-a fost dor de voi.

Am si eu o intrebare: ce sa fac, Rares (care are 8 luni si jumatate), nu prea doarme noaptea. Asta de cand l-am nascut. Si suntem terminati. Nu i-am dat nimic, ca medicament. Seara, mananca pe la ora 20:30 - 21:00, laptele (245 ml), adoarme numai leganat, intr-un leagan suspendat din tavan, si de pe la ora 12:30, 1 noaptea incepe vanzoleala. Se intoarce de pe-o parte pe alta de o mie de ori, pe la ora 1 ii dau iarasi lapte (210 ml), pe la ora 4:30, din nou lapte (145 ml). Nu i-am putut scoate masa de noapte, si asta e o problema. Daca-l las mult sa se fataie, se trezeste de tot, si trebuie dus din nou in leagan. Eu nu ajung sa dorm aproape deloc. Dimineata sunt rupta. Ce sa fac? La noi in casa e si foarte cald, 26-27*C. Ziua, Rares dorme de 3-4 ori, cate o ora si ceva, altfel nu rezista. Va rog, dati-mi ceva sfaturi, in privinta somnului de noapte la Rares, ca simt ca cedez psihic.
Va pup cu drag pe toate,

Zina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Alex, si pe Donia, Desiree, Laura, Roxanica si multe altele...
Ce ma fac? Eu ma topesc de cald aici.. mi-e groaza de momentul capitala... chiar mi-e groaza.. nu mai suport caldura....
Ma duc sa mai sap dupa o sticla de apa RECEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

dayanara:ma bucur mult k anaizele au iesit bine. probabil a fost o dereglare de la sarcina si atat.Analize nucleare am facut si eu, dar nu stiam k se numeste asa.
yagmur: bine k nu a fost cancer si mai bine k l-ai facut pe Luca: doua lucruri exceptionale din viata ta.partea cu ingrasatul e " nimic" pe langa ele.

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius-luna a VI-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput