Gravidutze si mamici de CLUJ - 7
Raspunsuri - Pagina 9
Gabriela77 spune:
Kitzy, te cred ac esti emotionata! Ce frumos....Stai sa mergi al orima eco si sa vezi punctuletul! ma bucur mult!
Oana, daca e un medic bun, responsabil si profi, nu are de ce sa iti fie frica!
Va las o seara frumoasa, mie mi-e tot umflat piciorul drept. Asa nasol arata!
Gabriela 30+ Sara
dpop spune:
anca_a - la Synevo au gresit rezultatele de multe ori - asa umbla zvonurile, ca dau fals pozitive, sau fals negative (adica ma rog, marjele respective). si tu te sperii ca doamne-fereste ai copil cu down's, si de fapt n-are nimic.
gabriela, si eu am progr urmatoare in 1 august! poate ne intalnim la asteptare, eu m-am programat sa fiu ultima, ca asa sigur nu stau la cozi, vin cu o juma de ora - 45 min intarziere, la fix.
nu stiam ca trebe masurat colul, oare din ce saptamana e mai problematic? oare daca nu mi-a zis nimic la eco inseamna ca o fi vazut ca-i bine, sau nici nu s-o fi uitat?
eu merg sapt viitoare la concert julio iglesias in timisoara, sper sa nu ma omoare drumul ala lung.
meli cred ca sughitza non-stop. a promis ca-si trimite sotul sa ne anunte, daca nu apuca ea.
Gabriela77 spune:
Dpop, pai sigur ne intalnim in 1 aug, ca si eu sint programata pe la 18.45. Eu cred ca ne-ar fi spus dr daca erau probleme cu colul, se vede la eco! daca nu a zis nimik, inseamna ca e ok!
Draga de Meli...cred ca in astfel de momente nu te mai gandesti la forum sau altceva..doar bebe conteza! Oricum sintem alaturi de ea!
Gabriela 30+ Sara
ALEX29 spune:
Ana Bella ,frumos nume :)mersi mult pt recomandari ,sa speram ca o sa avem un week end fara ploaie
Raluca eu zic ca nu are rost sa mergi la iso x ,mai bine du te unde a fost si Ramonella ,mai ales ca din ce a zis ea reiese ca a e f multzumita
Bex imi pare tare rau pt ce ti s a intamplat cu masina ,sper sa o putetzi recupera curand si sper ca ai avut asigurare
Oana draga nu are de ce sa ti fie frica ,chiar azi am fost si eu la stomatologie ,mai bine du te acum decat dupa ce o sa se nasca bebele ,o sa ti fie mai greu
eu merg la un cabinet in Zorilor ,tipa e super,sunt multzumita de ea
va pup
ma duc sa fac un dus
ALEX29
Raluca spune:
Ce liniste e seara prin Cluj.....si ce frig brrrrr!
Am incercat sa stau putin prin curte da' am inghetat, mi se pare tare frig!
Dpop, si eu vreau la concert (aveam si bilete cumparate de niste prieteni din Tm)...da' mi-e frica de o calatorie lunga. Ramane pe data viitoare...
Sa aveti o noapte placuta!
Raluca , mami de Ilinca si...
http://bd.lilypie.com/nrPOp3.png
Gabriela77 spune:
Da, Raluca e chiar frig afara! Desi, sincer, mie imi prieste mai degraba frigul asta decat canicula. Am iesit un pik a aer, dar picioarele mele sunt dezastru!
Ce mi-ar fi placut si mie la concert. Pacat ca nu a venit si la Cluj! Nici eu nu ma risc la drum lung! De altfel, pana nasc nu cred ca mai merg nicaieri! Asta e!
O seara frumoasa, doamnelor!
Gabriela 30+ Sara
Morgano spune:
Seara buna fetelor!
Io sunt iar ocupata la greu, mi-am luat gramada pe luni si acum imi dau pumni in cap, insa recunosc ca si banii ma inspira, munca deloc in schimb
Ramo, odihna multa si repaos la pat pe cat posibil pana isi revine colul. Altceva nu ai ce face, pericol mare nu e, dar e bine sa previi o si mai mare scurtare.
Am citit tot ce-ati scris mai dimineata, insa sunt fte obosita si nu mai stiu exact ce si cui aveam de zis.
Kitzy, felicitari, sarcina usoara!
Carrie, in continuare tin pumnii sa se faca bine bebelusa frumusica si sa nu va mai sperie!
Natalia, eu zic sa faci linistita la Medicover Rombel sau Synevo cum se cheama acum, sincer nu cred ca pot gresi de fiecare data. E o mare tampenie ca la gine1 iau pauza o luna intreaga, asta e lipsa de omenie fata de pacientele din tot ardealul care au trimitere acolo. Ce sunteti voi de vina ca-s sapt. 16-18 in luna iulie? Ma indigneaza faza asta la culme.
Eco la ISO X, eu am fost multumita, poate si datorita lui Diculescu si a tipei care sta cu el acolo cand il face, insa asa cum am zis, un aparat mult mai performant este la Halmasan unde chiar am vazut extraordinar de bine si am stat si peste 30 de minute. De aceea mai merg 1 data peste 2 sapt, desi in 19 merg la Iso X.
Dra mea e in concediu toata luna iulie, insa cum nu am avut si sper sa nu am probleme, nu ma stresez.
Asa: o alta chestie care ma revolta Mi se pare inadmisibil ca intr-o clinica universitara, adik Gine 1, sa aiba acces la aparatul cel mai performant doar pilele sau pacientii lui Stamatian. Ca doar nu e tarlaua si aparatu' lu' tac'so, ci aparatul e al clinicii, asa ca ar trebui sa beneficieze de el orice pacienta a oricarui doctor din clinica respectiva. Nu vi se pare aberanta situatia asta? Eu nu pricep de ce tac toti ceilalti.
Cine a facut TT acolo, ati vazut la ce eco de kkt au facut masuratorile? Si mai au un eco mult mai bun 2 camere mai incolo (am fost io la urgenta si stiu), iar aparatul lui stamatian troneaza dupa usi inchise la etajul 1.
Ripley 26+ Iris Maria si Ana Ecaterina(10.11.2005)
Morgano spune:
Inca ceva: orice stomatolog ar trebui sa lucreze cu manusi, si sa aiba instrumentele sterilizate. E drept ca unii inca lucreaza fara, dar instrumente sterile nu cred ca risca nimeni sa foloseasca. Tatal meu, care e stomatolog (desi nu mai sunt pacienta lui din motive de familie), steriliza absolut tot, facea curat in fiecare seara, etc... dar nu lucra (acum nu stiu) cu manusi, zicea ca nu simte asa bine cu ele.
Dra la care merg acum e super din punctul asta de vedere, adik manusi, sterilizat absolut tot dupa ce iese pacientul anterior din cabinet cu substanta dezinfectanta, am vazut ca sterilizator nou si performant avea, asa ca as merge cu incredere daca ar arde. Daca nu, totusi m-as abtine. Eu am mari pb cu dintii, dar mi-a zis clar ca amanam estetica dupa nastere si acum doar dc apar urgente.
Ripley 26+ Iris Maria si Ana Ecaterina(10.11.2005)
Raluca spune:
Mare dreptate ai Ripley, referitor la echo de la gine I.Eu i-am zis d-nei Puscas ca e jaf la drumu' mare si TT-ul (cica fac 3D in banii ce-i platesti-cui oare?) si ca primii revoltati ar trebui sa fie ei, mediciii...da' cred ca nimanui nu-i pasa pana la urma de pacient! Hai ca m-am amabalat ....si tot degeaba!
O noapte linistita!
Raluca , mami de Ilinca si...
http://bd.lilypie.com/nrPOp3.png