Gravidutze si mamici de CLUJ - 7
Raspunsuri - Pagina 13
dpop spune:
hihi, stiti cum e, pe vremea asta se numara bani si se fac copii. acuma noi partea a doua am rezolvat-o, mai ramane partea 1 .
oare cat se sta in spital dupa o nastere? sigur o sa ne zica meli ceva cand se intoarce acasa.
acuma m-ati ingrijorat toate, ca e prea departe timisoara. si atata am tot socotit, daca sa merem au ba. acu mi-e jele, ca am luat deja biletele scumpe, ce sa fac cu ele, nu mai pot renunta.
o sa facem pauza pe drum la 2-3 ore ...
NataliaS spune:
Alex - eu am nascut la Stanca acum 2,5 ani si am fost foarte multumita! Am nascut cu cezariana, am stat intr-un salon cu 3 paturi si 3 patuturi de bb, cu baie in camera, era curat, asistentele dragute (stimulate, of course), nu era agitatie ca nu se poate intra prea mult la vizite...poate doar tatal si seara, dar am tras concluzia ca depinde f mult de medic unde esti "cazata", si de locurile disponibile bineinteles.
Despre Dr. Zbarciu nu pot sa-mi spun parerea ca nu-l stiu doar din vedere.
Cu TT nu stiu ce sa fac, am 31 ani, la 28 aveam un risc f mic...vorbesc azi si cu ginecologul meu sa vad ce zice!
Azi merg la Izo X, la morfologica, sper sa fie toate bune si poate aflam si "secretul" dintre picioruse. Voi la cat ati aflat?
Natalia 16+ sapt si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://pg.photos.yahoo.com/ph/natydu/my_photos
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png
carrie spune:
salutare fetelor
eu intr-adevar sunt intr-un cerc vicios plin de stress dar am inceput sa ies din el.
Carina a mai tusi ff putin azi noapte si a avut azi o stare f buna, se pare ca multe plansete au fost si de la raceala.
mi-am notat toate problemele si am inceput sa le elimin.a ramas totusi una care ma doare, a luat nu 800 de gr ci cam 700 cu eroarea de cantar in luna a doua cu 500 de gr mai putin ca in prima.m-a apucat plansul cand am vazut simt ca am un deja vu, aceleasi pb cu greutatea le-am avut si cu cea mare(care slava Domnului e o zgatie super energica la 4 ani).Dar... a luat 500 de gr in primele 2 sapt si in ultimele 200.de supt suge de numa doar mai putin ca timp...si uneori plange la san dar chiar sa nu asimileze...laptele praf odata am incercat si nu-i place, ce sa fac??
da sa va zic realizari:pe langa intorcere de pe burta pe spate lejer...acuma am invatat sa adormim singure in patutz, uitandu-ne la carusel.sunt super incantata!
no gata, nu ma plang ca totul va fi bine!
sa va zic de Gine 1, am stat in rezerva de 2 paturi, salonul 86 parca.salonul relatin decent ca si conditii, desi mobila era din epoca de piatra.totusi patul era bunicel.
geamurile vechi, tragea curentul de mama focului asa ca cele care nasc toamna iarna va trebui o patura pusa acolo!si sa va duceti sau sa va aduca sotul o perna de acasa de dormit ca pe cea de acolo puteti taia lemne.totusi revin conditii ok fata de salonul cu 6 sau 8 paturi.o baie la 3 saloane de doua paturi.
no da sa va zic acuma ce m-a terminat:galagia!!cand aduc si distribuie mancarea e un vacarm, saraca asta mica de atunci doarme in orice conditii dar eu ziua n-am putut inchide un ochi!
asistentza e f buna da egala cu zero:daca acu 4 ani mi-au aratat cum sa spal copilu, cum sa-l pun la san samd acuma nimik, prinzand si week-endul abia m-au intrebat daca nu vreau un algocalmin, am fost eu profesor celor la primul copil...
si alta faza:"in prima seara am dus-o pe micutza la nou nascuti sa pot dormi...la ora 4 dimi mi-a adus-o o tanti f uracioasa chipurile la supt, zicandu-mi ca i-a dat deja lapte praf
no si va mai pot zice daca vreti ...insa una peste alta sunt convinsa ca e mult mai bine ca-n alte spitale din tara
chiar de Meli nimik?
Raluca tu inca nu stii ce va fi bebelu?
legat de inot crezi ca ar trebui s-o inscriu de acuma pe Thea pt toamna.de luni n-o mai duc la gradi, ce distractii sa-i mai ofer?Ilinca ce face toata ziua?
va pup
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
carrie spune:
de tarife nu va pot zice mare lucru ptr ca la Muresan nu i-am dat noi avand alt gen de relatie si nu-mi accepta bani.ne revansam altfel.
la moase le-am dat cate 1,5 mil la doua cate au fost cu mine, iar anestezist nu am avut.
la asistente cate 100000 la cele amabile , la alea acre nimik!da repet nu m-au vizitat prea multe
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
bex spune:
Of, ce pacat ca e Dr. Muresan la gine 1, date fiind conditiile...cred ca in noiembrie pt diana(dpop) si mine va fi interesant...Cristina, multumim de info, fain ca ai deja 2 fete:) asa ca este sefa Oare nu se pune de o clinica particulara pe cinste pt uramtorii bebelusi, ca de Muresan deocamdata nu ma las;)
Poate pana merge Gabi in septembrie, se mai schima ceva in bine...
Diana, eu am de gand sa merg in pe sfarsitul lui iulie, inceputul lui august in concediu...daca esti ok, nu vad de ce nu ai merge cu masina pana la tm...nu?
23 +
http://image.lafemmebonita.com/c/p408308.png
NataliaS spune:
Carrie, nu stiu daca ai citit ce ti-am scris eu acu' cateva zile. Nu mai fi trista cu pitica...eu cred ca ia cat ii trebuie, si a mea sugea numai 5 min...si in disperare i-am facut proba suptului si era capabila sa traga intre 120-180 ml/supt. De luat in greutate mi-a luat asa- in prima luna 1100 g, in a doua 650 g, a treia 500g, a patra 550, 500, 450, 350 si neonatologul mi-a zis ca e super ok, ca standardele dupa care se iau medicii de fam sunt in mare depasite si pentru alimentatia la san sunt alte standarde de crestere si e foarte important sa ramana pe curba ei de crestere...Si mai e faza cu schimbatul cantitatii de lapte pe care o doreste la 1,5luni, 3,6,9,12...cand de regula fac crize si sunt nesatisfacuti cu sanul si ai senzatia ca nu mai ai lapte...la prima nu ai observat asta???ca la mine a fost fff evident.
Eu sunt convinsa ca va fi bine...hai nu mai fi trista ca nu face bine la laptic.
Natalia 16+ sapt si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://pg.photos.yahoo.com/ph/natydu/my_photos
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png
vbartan spune:
Buna fetele
Dragi mamici si gravidute de Cluj, in primul rand va doresc sarcini usoare si bebelusi sanatosi, frumosi si mancaciosi, si mamicilor le doresc sa le creasca copiii mari, sanatosi si frumosi.
vin si eu la voi cu o rugaminte mare. Am si eu o prietena draga care este graviduta si ar vrea sa mearga la Cluj sa faca ecografia morfologica la Cluj. Rugamintea mea este sa ne recomnadati un medic bun si un cabinet pentru asta.
Va multumesc dragi mamici si gravidute.
Nina mamica de Renata Maria (15 aug. 2006)
www.flickr.com/photos/sweetmoments/" target="_blank">Poze cu noi
Cat sunt eu de mare
Gabriela77 spune:
Cristiana draga, acum noi ne plangem de una in alta in sarcina, da’ stai sa vina bebelusii…Atunci stress cu plans, colici, luat in greutate!!! Cred ca e normal sa iti faci griji, atunci cand esti o mama responsabila. Vai, si cand ma gandesc ca tu ai experienta unui copil…Eu cand ma gandesc, ma ia groaza…Nu stiu nimik. Ma consolez ca mi-a da si mie Dumnezeu instincte si putere ca altfel…Si o sa va mai stresez pe voi, aici pe forum. Nu stiu, da’ mie mi s-a parut tare grasunica Carina in poze. Sigur a avut legatura si cu raceala. Oricum, sanatate multa! Si tare multumim de informatiile despre Gine 1. Eu chiar nu stiu nimik de clinica, da’ am incredere deplina in Dr. Muresan si asta ma linisteste!
Bex, tare fain ar fi sa fie ceva clinica privata, cred ca tuturor ne-ar placea sa fim cazate intr-un loc prietenos si frumos! Poate la al doilea bebe!
Draga Nina, pt eco morfo iti pot recomanda Iso X unde au 3-4 D, pe str. Mihai Eminescu nr. 9, tel 0264 599 479 sau Medstar, Dr. Muresan, eu acolo merg si sint supermultumita, cabinetul e in Manastur, chiar vizavi de Big, tel. 0264 571 184. Mult success prietenie tale!
Nici un sms de la Meli, nimik! Of, of, fata asta ne tine in suspans!
Gabriela 30+ Sara
ALEX29 spune:
SAL
Va multzumesc tare mult pt raspunsuri, m as duce la Stanca sa vad saloanele si cred ca o sa mi fac timp sa merg saptam viitoare
,nu tin neaparat sa fie lux ,dar vreau sa fie CURATENIE ..OBLIGATORIU ,daca nu asta e .....ce mai pot face???????
OANA ALINA stiam ca e bine ca bebele sa fie cu caputzu in jos cam cu 2 luni inainte de a se naste ,cu cat inaintezi in sarcina cu atata si el ea mai mult in greutate si e mai dificil sa se intoarca ......nu sunt sigura daca asta e raspunsul corect ,l am auzit si eu de la o prietena :)
Am auzit ca ceaiul de chimen si anason e foarte bun pt a avea laptic la san ,dar oare ar trebui sa bem si inainte de a naste sau numai dupa ......????
ok fetelor va pup ,ma duc la gym
pa pa
ALEX29