Mamici de noiembrie-decembrie (42)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ramo, mie mi-a zis ca pot intra de la jumatatea-sfarsitul lui august! poti sa iti iei cu 84 de zile inainte sa nasti, dar e bine sa lasi o marja de cateva zile ca nu vei stii sigur cand nasti!!
Rox, mie imi place la nebunie cum lasa pielea, fina si catifelata, o pot masa ink un pic dupa ce pun crema nu se usuca imediat. vroiam sa stiu dc o fi buna, dc da rezultate!

_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 23+ Yasmina Alisa

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lixa spune:

Apropo de prenatal, am intrebat-o pe tanti doctor ... si se poate lua program de 6 ore (platit tot ca pentru 8 ore ) din sapt 24. Trebuie recomandarea ginecologului, si nu a medicului de familie, ca la prenatal...

Alexandra 18+ si 70% Catalin

Mergi la inceput

victo, concediu placut!! sa aveti grija!!
ce bine si de AncaD, la mare, la soare!! mai vreau si euuuuu!!!!!!!!

_

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

BB ma bucur..mie nu mi-a placut..oi fi nimerit eu veche...sau poate unde m-am tot dar cu ulei de masline nu-i mai permite pielea sa intre ..la mine nu a avut efect nimic..nici mustela, nici galenic, nici mamma donna...sa vad uleiul de masline ce poate si cred ca-mi iau si crema de galbenele

ROXANA 25+ GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

gata fug sa pap si eu, ca da asta mica prin burtik de numa', io fi foame saracuta !!!

_

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKUTA4 spune:

si multi si concediu placut la toate fetele care au plecat in vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKUTA4 spune:

Buna ca faceti?nu am mai intrat de mult ca nu am avut nimic interesant de zis,dar acum da am,Simbata am fost la dr si mi-a zis ca baietelului meu i sa crapat putica si sa transformat in fetita,ca este fetita mi-a zis de vreo doua sapt dar nu am vrut sa mai schimb ca am zis ca poate,iar greseste dar la echo de simbata mia reconfirmat ca este FETITA,asa ca rog frumos o fata care se pricepe sa schimbe si la mine caruciorul,

Mirela 16+

90%www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/99871.birthdue.png" target="_blank">SARA-MARIA

DARUL DE LA DUMNEZEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catus76_ro spune:

Salutare burtici!!!!
La multi ani pt Anne_Ma pt 7 iulie, sarcina usoara in continuare su un bebe sanatos!
Fetelor am reusit si eu si m-am programat pt eco 3D de trim 2 la Polisano la dr IOSUP, o sa am 22 de sapt si o zi...m-a surprins ca am reusit sa ma programez la dumnealui...stiam ca e f aglomerat!
Eu inca nu l-am simtit pe bebe...sau poate sunt mai "nesimtita"???...oricum am rabdare si sunt atenta la ce se intampla cu burtica
Doar sapt asta mai merg la serv, apoi concediu o luna de zile.....de abia astept!!!
Multi pupici, catus76 16 sapt si 4 zile!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Mirela, pai la tine e caruior roz deja si o ai trecuta pe Sara!!! Felicitari, sa-ti traiasca bebelina!

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin20+Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

AAAA, da, il ai deocamdata pe Matteo. Eu nu ma pricep, ca as schimba eu...

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin20+Daniel

Mergi la inceput