Mamici de noiembrie-decembrie (42)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Rox, ba da, tu esti deschizatoare de drumuri...Ai sarcina cea mai mare, esti cea mai experimentata, cea mai batuta si nedormita...Eu inca nu am fost la Sanador, dar am programare pe 20 la dr. Nedelcu

Fetelor, stiti cite eco am eu pina acum? 3...in asta incluzind si prima eco la 5 saptamini, cind m-a sters de gel imediat si mi-a zis ca e rea mica sarcina, ca nu vede nimic decit saculetul si ca sa revin in saptamina 8...

Creem, super filmuletele alea...Asa ceva cautam, ca eu nu gaseam decit in engleza si cu engleza nu stau prea bine...merci

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin20+Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

pufu iti masoara absolut tot,se uita la toate organele.
Costa 1800000.Ai sunat????Sa-ti dau nr????

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel23+ Beatrice Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

...JASMIN..bravo mama..cea mai batuta si nedormita a?!..las' ca vine si randul vostru..va astept la cotitura
..intrebare......ca sa va stresez asa incepand de dimineata..pana la urma care DPN este concludent??..cel teoretic?...cel stabilit de prima ecografie sau cel in functie de dezv bebelului??...ca eu am 3 DPN-uri

ROXANA 25+ GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Rox, ce buna idee mi-ai dat, ma duc si eu sa imi cumpar alt cintar, ca asta sigur e stricat, adica cum dom'le 10 kg pina acum???
No ca ma pregatesc sa stric banii pe un alt cintar :))
Ciudat e ca toata lumea zice de nu se vede ca m-am ingrasat, numai burtica e mare si rotunda

------------------------
Flory 22+
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Ramonell, da-mi te rog nr sa vad, am sunat si dincolo dar aproape sigur nu pot merge cind are dr. Branda program

------------------------
Flory 22+
Is it really true ... ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Eu am facut o gramada de echo pana acum, dintre care doua in 3D, si o sa fac tot asa ca Roxi, la 3-4 sapt. Si le fac si ca sa stiu ca e BB bine, dar si ca s-o mai vad pe micutza. Mi se face dor de ea! Voua nu?
In legatura cu DPN eu l-am intrebta pe dr. si a zis ca nu e o data sigura 100%, ca intre 5 - 15 noiembrie, adica mai devreme, DPN meu este 15 nov. Dar pana atunci mai vedem ce date mai apar la echo
Cu kg, cica prin luna a 8 - a 9 luam mai mult / asa ziceau gravidutzele din luna a9 noua cand am fost la control.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

fetelor...eu o sa ma cam car de p-acilea..
maine plec la parintii mei , in braila. apoi o sa plec la Cluj, apoi la mare...deci o sa intru cam rarut.
banuiesc ca si pe aci va bate vantu'.
va doresc sarcini usoare in continuare si bebei care sa stea cuminti acolo, pana la cel putin 37 de saptamani!

22+ piticul Stefanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

quote:
Originally posted by pufulet74

Ramonell, da-mi te rog nr sa vad, am sunat si dincolo dar aproape sigur nu pot merge cind are dr. Branda program

------------------------
Flory 22+
Is it really true ... ?

Ti-am trimis PM.

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel23+ Beatrice Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

deci sa pricep ca Rox va fi prima??? Poate o s-o ia inainte Irina! Eu nu vreau

jasminicilor e bun si 3...eu am 14 si joi mai fac unul!

pufu multa bafta!

raportez ca am ajuns la kg. pe care le-am avut cand am ramas , adica 61! am calculat si ar trebui sa mai pun maxim 16 kg. pana la final

PUSSI 17+ MARA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

am vrea noi sa mai stagnam de acum incolo, dar din pacate, nu cred ca e posibil; de acum luam si noi o data cu bebe.

Ellis20+

Mergi la inceput