Mamici de noiembrie-decembrie (42)
Raspunsuri - Pagina 29

alfa_anca spune:
quote:
Originally posted by oana_r
biby,eu am simtit prima data la 15 saptamani si pe urma pauza toatala.si abia dupa ce am facut 19 saptamani,deci cand am intrat in saptamana 20 am inceput sa o simt zilnic,uneori mai mult,alteori ma putin,un lucru e clar,cand ma asez pe scaun la birou incepe,cred ca-i place la servici.
tu,fiind la prima sarcina,e posibil sa-l simti ma tarziu.![]()
23+ Anya si Matei
bebe2
oana si matei(12 NOV.2003)+BB2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos
Eu cred ca nu le place la birou

Anca

poze

pussi spune:
quote:
Originally posted by alfa_anca
pussi welcome to the club!!!! De cand ma vaitam eu de chestia asta. Prima data cand mi s-a intamplat am schimbat 2 camasi intr-o noapte pt ca aveam pete maaaari de fiecare data si de atunci s-a mai intamplat de vreo 3 ori. De fapt prima si prima data s-a intamplat acum vreo luna jumate dupa ce am iesit de sub dus, am vazut pe pijama o pata destul de maricica, dar apoi s-a intamplat numai noaptea si de-asta ma speriam ca dadeam cu mana peste ceva ud si rece. Eu atunci nu am intrebat dr, am intrebat in stanga si in dreapta si mi s-a spus ca e normal, dar acuma dc a spus si dr tau ca e normal, chiar stau linistita. Iupiiiiiiiii
Anca23+
Elena
poze
mersi

PUSSI

Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile

alfa_anca spune:
pussi eu nu mi-am cumparat tampoane pt sutien inca, pt ca nu am avut nici un incident ziua. Eu numai noaptea ma trezesc cu pete pe camasa de noapte si ma gandesc ca sanii curg noaptea la mine pt ca poate ii presez. Ziua nu gasesc decat fff putin si se usuca, asa ca gasesc numai cojite. Poate mai tarziu dc va fi nevoie voi lua si tampoane de sani.
Anca 23+
Elena
poze

creem spune:
Hei, buna fetele!
Pussi, mie imi curge din sani demut, cred ca de la 18 sapt, dar e normal, mai ales noaptea ca se preseaza sanul ma trezesc cu niste pete si pe camasa si pe cearceaf.
Biby, eu am simtit-o pe bebelina mea pe la 20 sapt, si foarte usor, ca o gadilatura, si nu in fiecare zi. Nici acum nu o simt in fiecare zi, dar se simte ceva mai tare, ca si cum sare ceva acolo. Mi-e asa drag cand o simt!
Sa stii ca Anca e plecata la mare...ca intrebai de ea!
Ramo, si mie mi-a scazut colul, dar nu am ajuns sub 3. Dr. mi-a zis sa nu fac deloc efort si sa nu car si sa urc pana la 4 (ca acolo stau) de cel mult 2 ori pe zi. Si sa stau la orizontala cat mai mult!
Roxi, asteptam vesti de la control!
Si acum sa va intreb si eu ceva: pe mine ma mai doare din cand in cand prin burtica, dar nu e doar senzatia de durere ci si usturime si intepaturi. Voi aveti asa ceva? Ma doare si spre buric si in laterale. Oare o fi de la ligamente sau altceva?
Pupici21+

darleena spune:
Creem si pe mine ma apuca uneori o durere surda prin burtik. Cateodata e in stanga, cateodata in dreapta. Cred ca se pozitioneaza bb pe cate ceva pe acolo, ca nu ma tine foarte mult.

Pana vine bubu

poze bubu mic

creem spune:
DA, stiu ca multe fete ziceau ca le mai doare usor ...dar la mine cateodata e ca o usturime, nu stiu cum sa explic, sau alteori intepaturi dar nu ma tin mut timp.

bb_yasmi spune:
byby, eu la inceput am simtit-o pe bebelina ca pe un pestisor rapid! a fost doar in trecere, apoi am simtit-o vag ca un muschi care tresare iar acuma simt cum loveste si chiar o simt si cand trece pe lateral!
_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 23+ de bubulina
Yasmina Alisa
poza eco bb si burtik

RGE spune:
GATA FETELOR AM AJUNS!!..col lung, inchis, bebe maricel, frumusel(seamana cu ma'sa
)..toate super OK...asa ca putem continua cu gimnastica si agitatia mea...bine a ramas cam socata dr cand a auzit ca eu inca conduc si ca vreau sa treaca timpul mai repede ca sa-mi tin cocolinul in brate ..ea saraca se astepta sa ii pun o mie de intrebari despre nastere, sa fiu speriata...mi-a spus ca din luna a 7-a sa stau locului ca nu se stie niciodata cum ma apuca "facerile"..si i-am spus ca nu ma deranjeaza sa fiu la volan ca ajung mai repede la spital...a zis ca am ceva la cap si sa nu-l mai agit pe bebe ca el trebuie sa doarma mult nu sa miste mult ..ca cica ar fi in suferinta fetala cand misca...asta e proasta??..pei cum sufera copilul meu daca eu pap ceva dulce si el misca?..inseaman ca se bucura si el nu ca e copil....chiar m-a enervat ...si mi-a spus ca Doamne fereste de ceva dar nu e cazul, sa stau linistita ca bebe traieste fara probleme de acum incolo chiar daca la inceput o sa stea la incubator asta apropo de ce vb noi dimineata..oricum eu sunt fericita daca ajung la 36-37 de saptamani ...de atunci incolo chiar nu ma mai intereseaza..a zis sa o las mai usor cu ecografiile ca il stresez si pe el acum mi-a zis sa mai fac pe la 30 de saptamani acum si sa stau linistita ca nu se poate intampla nimic rau bebe doar creste de acum incolo..vergeturile mi-au aparut ca eram slaba inainte si mi-a spus ca este foarte normal....si ca de acum incolo burtica o sa se mareasca peste noapte sa nu ma sperii si sa nu mai fac socuri si depresii ca mai am putin pana nasc
ROXANA 25+
GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

bb_yasmi spune:
bravo Roxana!! sa-ti traiasca "flacaul". vezi nu imi mai stresa "ginerele" si lasa-l sa doarma ca sa creasca mare!! ce vrei sa fie Yasmina mai mare si mai garasa???
_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 23+ de bubulina
Yasmina Alisa
poza eco bb si burtik