Mamici de noiembrie-decembrie (42)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Era o intrebare din pura curiozitate?
Nu stii ca eu nu imi fac ganduri negre?

23+ si baby Kara

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

Azi am facut 23 de saptamani si eu...yupiiii.
Hai sa se termine mai repede ca m-am plictisit

23+ si baby Kara

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

quote:
Originally posted by alfa_anca

Gata, burtici, acuma gasiti la semnatura mea cateva poze din concediu. Din pacate de la nunta nu am aici si nici nu mai pot face ceva cu cele de pe yahoo, dar imi voi cauta timp sa pun de acasa.

Va pup.

Anca 23+ Elena

poze

Ancutza, dar ai mai burtica, de ce ziceai ca nu? asta incercam si eu sa explic ca burta mea e mai jos nu cum am vazut la fete, dar pun si eu poze cand ma intorc din concediu.

Ellis20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

ellis da, am burtica acuma, cam un pic mai mare doar ca cea din poze, dar in poze eram de obicei dupa ce mancasem bine si se umfla burtica ca un pepenas, dar dimineata abia se observa, pe bune. Acuma de dim e deja destul de mare, nu mai da inapoi peste noapte . Dar sincera sa fiu, am vazut burtici muuuuuuuult mai mari la varste chiar mai mici.

Anca 23+ Elena

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

GATA fetelor m-am cosmetizat..e groaznic nu stiu cum va descurcati ca eu nu pot nici intr-o parte cu piciorul ridicat..de abia ma descurc cu oglinda cred ca in curand il bag pe sot la cursuri de coafat "mandre" si sa se puna pe treaba ca eu una nu mai fac fata...va pupic dulce ma pregatesc si pe urma plec..va dau de veste cand ma intorc ce am facut...
..cat despre col fetelor stati linistite ca se vede la eco daca Doamne fereste se deschide..chiar si la control dr simte la tuseu daca este cumva intredeschis...
cat despre bebeii nascuti acum eu stiu ca au sanse de supravietuire dar asta inseamna sa stea cateva luni bune numai la incubator..daca va aduceti voi aminte au fost cazuri date si in ziare cu bebei nascuti cu 700-800 grame..dar noua nu ne4 trebuie asa ceva..asa ca DOAMNE AJUTA-NE SA AJUNGEM SANATOSI LA TERMEN!!!!

ROXANA 25+ GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Roxana eu nu mai imi bat capul cu coafat "mandre", eu merg la cosmetica si ma fac cu ceara, ca eu oricum nu ma faceam cu lama sau altceva. Asa ca e simplu pt mine la cosmetica, ca doar stau si ma face altcineva .
Bafta la dr si te asteptam cu vesti bune.

Anca 23+ Elena

poze

Mergi la inceput

Si eu la fel. Simplu si rapid...ma coafeaza cosmeticiana in 2 timpi si 3 miscari.

23+ si baby Kara

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Oana ziceai de site-ul ala francez.Cica plata s-ar face prin card,inainte,dar exista posibilitatea sa nu-ti vina produsele.intra la Femina Intim ,este un subiect cu acest site,iti vor spune fetele ce si cum.
Mie tot mi-e frica fetelor,dar sper sa fie totul bine.
Acum ma duc la epilat,dupa aia ma duc sa fac nani.

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel23+ Beatrice Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Buna fetele cochetele
Mamaaaaa da' ce va mai cosmetizati! Dupa cate observ voi stati mai mult acasa.... Deja ati intrat in concediu prenatal?? Eu ma gandeam sa nu mai vin din septembrie la servici dar cum am nevoie de banuti... nu stiu ce sa fac. Sunt in dubii!
Eu ma gandesc numai la bebe de ce nu simt ca misca. Dr-ita mi-a spus ca mai dureaza vreo 3 saptamani pana sa-l simt dar cand va aud pe voi ca deja la 18 saptamani l-ati simtit... Eu deja am intrat in saptamana 19! Si nu stiu ce ar trebui sa simt?! Adica cum se simte?
Ramo eu zic sa stai linistita si sa nu te mai stresezi pt ca atata vreme cat colul este inchis e totul ok. Doar sa ai grija sa nu exagerezi cu ridicatul, caratul, etc.
De Anca nu mai stiti nimic??? Ea care era non-stop aici...

Pup toate burticoasele frumoase

O graviduta in al-!!!

Biby
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Buna,

felicitari BB si Ramonella pentru bb-i sanatosi! Sper sa aflu si eu pe 20 iulie cine locuieste in burtica mea... Dar tare mi-e teama ca voi afla abia pe 20 august, cand fac morfofetala!

Poze din concediu voi pune, cand imi ptrece lenea , dar tare mi-e rusine ca arat asa de grasa!!!

Am inceput si eu sa ma gandesc ce-mi trebuie pentru bb, acum macar am experienta, ca data trecuta am avut multe lucruri care nu le-am folosit.
Hainute nu prea voi cumpara, ca voi primi multe de la o prietena care trebuie sa nasca luna asta. Ea mai are si cateva de la mine. Biberoane si de-astea nu-mi iau, ca data trecuta am avut tare multe si pana la urma le-am aruncat pe toate, ca nu mi-au trebuit. Poate doar maxim o singura sticluta, asa de rezerva. Sterilizator trebuie sa am pe undeva, dar tot nu mi-a trebuit! Patut - il voi lua pe ala cu gratii in care nici Jasmina n-a prea vrut sa stea, ca la un an oricum ii va trebui altul... Imi trebuie inca un scaun de masina (de fapt am unul, dar vreau altul, care se potriveste si la carut, adica il pot instala direct pe suportul carutului), si un landou (carutul il am deja, imi lipseste landoul).
Imi mai trebuie Imbracaminte de iarna, ca sa nu-i fie frig puiutului, altceva?
Eu fac lista asta ca sa-mi amintiti si voi ce sa mai iau! Eu vreau sa am totul gata prin octombrie, cu doua luni inainte de DPN, ca dupa nu mai am nici un chef sa ma stresez cu asta!

Vineri ma duc prima data la yoga pentru gravide, abia astept!

Va pup si mai revina
Adina 16+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput