Mamici de noiembrie-decembrie (42)
Raspunsuri - Pagina 23
bb_yasmi spune:
la urma urmei nu conteaza aceste calcule ci doar sa ducem sarcina la termen (40 de sapt). pe mine ma enerveaza la culme cand ma intreaba cineva cate luni am si eu zic 23 de sapt si se uita la mine ca la urs........"dar nu stii cate luni ai????"
_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 23+ de bubulina Yasmina Alisa
poza eco bb si burtik
bb_yasmi spune:
upsss am uitat sa pun pozele pe public . imediat!
_
poza eco bb si burtik
bb_yasmi spune:
gata! se vad pozele??
pussi nu mai inteleg nimik, eu am 3 carti in care sunt 3 calcule diferite, acuma dr mi-a mai dat ink un calcul de luni diferit....
_
poza eco bb si burtik
creem spune:
BB YAsmy, eu simt greutate jos in pubis si cand merg cateodata, mai ales dupa ce mananc, parca e ceva greu acolo. L-am intrebat pe dr. si a zis ca sarcina e sus, asa ca sa stau linistita, poate e vezica sau ligamente...nu prea m-a lamurit, cred ca nici el nu stia exact de ce simt asa. Dar daca a zis ca nu-s probleme stau linistita.
Jasmin012 spune:
BB, nu stiu ce sa zic, dar medicii altor fete zic altceva...In orice caz eu cred ca deja ai intrat in luna a 6-a. Eu cind ma intreaba cineva spun ca sunt in luna a 5-a, nu zic de saptamina, ca sunt multi care habar n-au si dupa cum zici si tu spun ca tu nu stii in ce luna esti, nu ca se afla ei pe alta planeta...
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin20+Daniel
bb_yasmi spune:
creem si mie mi-a zis ca totul e ok, placenta, sarcina e sus, colul e ok, deci nu e asta pb. multumesc de raspuns!!
_
poza eco bb si burtik
iuli-ana spune:
Salutare,fetelor!
BB,ai fost sexoasa rau la nunta!Esti draguta foc!
Am gasit niste site-uri pt rochite si hainutza de gravide.Nu toate sunt pt noi,insa unele pot fi adaptate.
Deci vizitati:www.coldwatercreek.com,aaa.catherines.com,www.monifc.com,www.lanebryant.com
Sper sa gasiti ceva care sa va placa!
bb_yasmi spune:
iuli multumesc, am sa ma uit pe site-uri.
jazmin eu nu cred ca am intrat in luna a 6-a. dupa calculele mele personale cred ca din sapt 24 intru.
_
poza eco bb si burtik
creem spune:
Am mai gasit un calcul al lunilor, dar va dau incepand cu luna a 4-a:
IV: 14 - 18
V: 19 - 22
VI: 23-27
VII: 28 - 31
VIII: 32 - 36
IX: 37 - 40
Ei acu calculati!
Eu cred ca din sapt 23 intram in luna a 6-a! Sa ne fie cu noroc si sa ne bucuram de sarcina pana la termen!
iuli-ana spune:
In loc de aaa,la o adresa de mail ,este www,va rog sa ma scuzati,dar tocmai am vb cu sotul meu la tel si sunt cam aiurita!