Mamici de noiembrie-decembrie (42)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

..super tare DARLEENA...va dati seama ce ar insemna..mai ales pt mine cand nasc sa aibe pasarici in loc de cocolino si eu toate hainutele le-am luat albastre, carutul si patulul urmeaza sa fie albastre..nici nu vreau sa ma gandesc ce ar iesi..dar asta e acceptam si surprize vedem noi cum o scoatem la lumina...
..stiti ce am realizat acum cat stateam si calcam..va spun si voua...ca nici macar baie nu mai fac impreuna cu sotul meu..noi care daca ii auzeam pe altii ca fac baie separat ne pareau ciudati..noi nu concepeam sa facem separat si acum l-am exclus si de acolo..ultima cina romantica(ca faceam si din astea destul de des)..i-am pregatit-o de SF Valentin in februarie cand nu stiam inca de bebe...in pat nu prea il mai iau in brate ca de acum sunt cu ursul ala mare in brate pe acre ni l-a luat el...acum realizez eu de ce era saracul gelos si pe urs..si aseara m-a pus sa-l iau in brate si mi-a zis hai mai iubiti-ma si pe mine ca voi sunteti trei si pe mine m-ati lasat deoparte....HMMM...incep sa se lege multe..cred ca eu sunt capul rautatilor nu el...eu sunt scorpia egoista

ROXANA 25+ GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

DECI...in conluzie..am dat drumul la cada sa se faca spuma multa

ROXANA 25+ GEORGE IONUT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

quote:
Originally posted by RGE

CREEM..da cam asta e senzatia....oricum nu e bine..si ma gandesc ca sunt fete printre noi care ar da orice sa-si aibe sotul alaturi..si din pacate distanta ii desparte si nu se pot bucura impreuna de sarcina si eu care il am langa mine il indepartez......promit ca pana maine fac tot posibilul sa imi revin

ROXANA 25+ GEORGE IONUT

si ma gandesc ca sunt fete printre noi care ar da orice sa-si aibe sotul alaturi..si din pacate distanta ii desparte si nu se pot bucura impreuna de sarcina

Adica eu...recunosc

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin20+Daniel

Mergi la inceput

Roxana, vai saracutul...fie-ti mila de el...of, of, iubeste-l si pe el, ca e si el un sufletel...si face si el sacrificii..

Darleena, nici eu nu cred in mituri din astea, ai dreptate, stiu.

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin20+Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Pai Rox acum ca ti-ai dat seama, pune mana si remediaza situatia, ca eu zic ca ai inca noroc ca nu a facut crize mai mari de gelozie

La mine slava domnului inca nu e chiar asa, doar cu mai rarut ca nu prea mai am deloc chef. Nu stiu daca voi simtiti la fel, dar cateodata chiar ma apuca nervii cand vreau sa facem ceva.
Nu a fost cazul si vineri seara, cand chiar aveam chef mare...dar la un moment dat s-a oprit, mi-a mangaiat burtik si mi-a zis: am innebunit-o pe Kara mea si dupa aceste afirmatii, oricat m-am chinuit, nu am mai avut materie prima cu care sa lucrez

22+ si baby Kara

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

JASMIN..imi pare rau ..mi-am dat seama tarziu..chiar imi pare rau te rog din suflet sa ma scuzi..si eu va innebuneam cu balivernele mele...

DARLEENA...sa sti ca nici eu nu ma mai simt ca inainte..nu mai am chef..nici nu prea ma mai atrage chestia asta...

ROXANA 25+ GEORGE IONUT

Mergi la inceput

Rox, nu-ti face griji, eu nu ma supar, stiu ca nu a fost intentionat, si apoi ai dreptate...asa e, abia astept sa vina Dan dupa mine, dar pina atunci vorbim in fiecare zi pe mess, si tot e ceva...ii povestesc tot, imi pun microfonul pe burtica sa-l auda pe bebe, ne iubim si noi asa, virtual...intr-o mica masura e ca si cum am fi impreuna. Uneori, duminica dupa amiaza mai adoarme si el, dar lasam mess-ul deschis si eu vin din cind in cind la calculator si ma uit sa vad cum doarme si ce face...uneori il aud din sufragerie cum sforaie...

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin20+Daniel

Mergi la inceput

Fetelor, nici eu nu prea am chef de ...bine, ca la mine e si complicat, dar si cind am fost la Dan apetitul a cam lipsit...am facut-o de citeva ori, mai mult pt el...dar si Dan era foarte grijuliu sa nu faca rau...

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin20+Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

fetelor,acum e perioada cea mai frumoasa,trebuie sa ne bucuram de ea din plin,eu una ma simt foarte bine cu burta aproape pana la gura ,toata lumea crede ca mai am un pic si nasc,majoritatea kg au mers la burtica,dar eu sunt asa de mandra cu ea...,chiar ma simt parca mai sexi ca inainte...,sotul e inebunit ,imi face poze aproape in fieacre zi...,eu mi-am propus sa imi fac rost de o garderopa din timp,ptr cand imi va creste burtica asa ca imi comandasem niste rochii s tricoase,din america,am mai vb noi despre acel site..si vreau sa av spun ca acum ma simt bine in ele,chair azi dimineata mi-am pus o rochie fara bretele numaisustinuta de sani cu banda aceea care se lipeste de sani..,verde cu alb,tare sexi aratam in ea...,vreau sa spun ca sotul mergea tare mandru langa mine pe strada,cand vedea ca sunt privita,asa ca conteaza mult si sa nu ne neglijam garderopa,ca sincer la noi in Romania nici nu prea gasesti rochii mai la moda,colorate ...,doar saci cu doua gauri...,acum a mai aparaut moda asta cu tricori largi de sub sani,ne mai salveaza un pic!! Asa ca fiti sexi si frumoase,cu burtica la vedere!!

21+ Angelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

helloo

ne-am intors si noi de la eco! am asteptat o ora pana am intrat dar s-a meritat!! bubulina mea tot fetita e si se pare ca asa va ramane! e bine, sanatoasa, ne-a tratat cu "funduletul" un pic.
aaa sa va zic, l-am intrebat pe dr cum e cu lunile si mi-a aratat pe o "chestie" de a lui si mi-a zis la 28 de saptamani intru in luna a 6-a!! deci acuma sunt in luna a 5-a.
bubulina mea e mai mare cu o sapt!! placenta, colul toate sunt ok.
mi-a zis ca daca vreau imi pot lua concediu medical panba la cel prenatal la care am dreptul sa intru de la 1 septembrie.

am sa mai intreb ink o data poate nu ati vazut intrebarea mea: voi cand mergeti la toaleta la lipsa mica, dupa aia nu aveti impresia ca se lasa bebele si restu' in jos, ca va apasa????

_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 23+ Yasmina Alisa

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput