Mamici de noiembrie-decembrie (42)
Raspunsuri - Pagina 18
oanab125 spune:
Bibyrox, si eu am 18 saptamani si il simt usor pe bebe. E in placenta anterioara si de aceea il simt mai slab. La sarcina anterioara,miscarile erau putin mai puternice. Mai are cineva pe bebe in placenta anterioara? sunt curioasa. am citit pe net si am inteles ca nu e pericol pentru bebe sau sarcina, singurul incovenient este ca il simt mai slab pe bebe.
sanatate multa
vine bebe2
18+
darleena spune:
Roxana eu te inteleg perfect, desi momentan nu m-au apucat pandaliile.
Cand vezi cum impotriva vointei tale te dezvolti in toate cel 4 puncte cardinale si incepi sa ai vergeturi si eu mai stiu ce alte semne pe corp nici nu cred ca se poate altfel.
Nici la mine nu tine cu chestii de genul: las' ca sunt vergeturi de gravida in consecinta fii mandra de ele, gravidele sunt cele mai frumoase etc etc.
Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar mie nu mi se par gravidele cele mai frumoase....poate am eu simtul estetic prea fitzos dar oricat m=as stradui nu reusesc sa gasesc orice gravida frumoasa, cel putin nu pe cele care isi trag cate o salopeta terna pe ele si umbla ca ratele . Doamne nu ma lasa sa ajung sa merg ca o rata la sfarsitul sarcinii!!
Dar m-am gandit...daca voi fi asa o sa stau numai in casa.
Rox m-am uitat la poze. Nu se vad vergeturile si alte chestii care te supara pe tine. Burtik e mare insa esti foarte frumoasa, mai ales in poza aia in care esti machiata esti superba.
22+ si baby Kara
Pana vine bubu
poze bubu mic
RGE spune:
DARLEENA..multumesc din suflet...si sa sti ca de aia imi este si mie frica dupa ce am ramas gravida in jurul meu au inceput sa roiasca numai gravide urate, trecute de 35-40 de ani, super grase, fioros de urate, in swalopete din alea cum au muncitorii..nu vreau sa supar pe nimeni..intradevar sarcina este o perioada superba ..imi doresc bebele mai mult decat orice lucru insa ma ma gandeam ca o sa fiu si eu cum sunt vedetele , sa radiez de frumusete...apoi am inceput sa ma lovesc de tot felul de chestii la care nu ma asteptam..nu am voie gimnastica mai mult de 30 minute, nu mai mult de 3 zile pe saptamana, nu am voie masaj anticelulitic, nu am voie crema anticelulitica, etc...peste tot NU..am realizat ca nu pot face nimic..sunt neputincioasa..numai Dumnezeu imi poate da un bebe sanatos si un corp nu foarte exagerat de gras, ...incet incet am inceput sa ma transform in "mama"..ma asteptam ca asa o sa fie dar parca nu asa....nu prea ma descurc eu la ora asta sa ma exprim foarte plastic...nu stiu daca m-ati inteles foarte bine..sper din suflet sa nu trebuiasca sa treceti prin asa momente...a si stiti ce ma enerveaza cel mai tare..asa zisele prietene care in loc sa-ti fie alaturi incep cu chestii de genul..iar mananci, o sa te faci cat casa, vai fata cat te-ai facut!!...da bine bei nene voi ce credeati ca vine barza???..bebe este la purtator!!! asta daca nu ati aflat pana acum...si cele mai naspa vorbe din partea celor care au deja copil...chiar nu le inteleg...plus ca la cursuri am vazut 2 fete care urmeaza sa nasca saptamana asta..la termen...si arata mult mai bine ca mine, burtica o au mai mica, picioarele subtiri, una chiar era in fusta scurta si fustele mele de asta vara imi intra acum doar pe un picior..ma duc sa calc sa-mi vars nervii!!!...in revista mami parca e o tipa manechin care a nascut acum vreo 2-3 luni..arata bestial...pei aia nu a mancat frate in sarcina??..nu e tot femeie??.....nu stiu ce sa mai zic..macar sa ma ajute Dumnezeu sa nasc un bebe sanatos ..asta imi doresc cel mai mult pe lume..si pe urma vad eu cum ma "fac" ca inainte...
ROXANA 25+ GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
Jasmin012 spune:
Roxana, daca citesti ce i-am scris lui Ellis, vei vedea ca-i spuneam exact ce zici si tu: ca e normal sa incepem sa ne simtim asa, sa nu ne mai suportam nici pe noi, d-apai pe altii...Asa ca nu ai nevoie de consiliere psihologica, esti in limitele normale...
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin20+Daniel
Jasmin012 spune:
quote:
Originally posted by oana_r
Jasmin012,asa umflate si prost dispuse,suntem cele mai frumoase.tote gravidele sunt frumoase.
23+ Anya si Matei
bebe2
oana si matei(12 NOV.2003)+BB2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos
Oana, nu pot sa te contrazic. Deloc
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin20+Daniel
RGE spune:
JASMIN....bine macar ca momentan sunt in limite normale..daca depasesc valorile va rog din suflet sa ma anuntati inainte sa o iau razna...lasa ca trec eu si de perioada asta...si statul asta acasa ma omoara..caldura nu o suport, si tipa de la gimnasctica tocmai saptamana asta s-a gasit sa intre in concediu cand sunt eu in depresii ca-mi facea bine "sa trag de fiare"
..a da cea mai tare faza e cand ma apuca plansul...asa din senin...ca ploaia de vara....aici e soare, doi metrii mai incolo tuna si fulgera...asa sunt eu..acum rad, acum plang, acum sunt in stari depresive..nu prea e normal bei nene...trebuie sa ma maturizez inainte sa nasc ca altfel o sa ma vedeti in cur in nisip cu fi'miu ca facem castele ...sau incep sa plang si eu cand plange el si saracul zice Doamne trebuei sa o linistesc pe mami mai intai si pe urma sa plang eu..
ROXANA 25+ GEORGE IONUT
Jasmin012 spune:
quote:
Originally posted by alfa_anca
Jasmin merci frumos .
Ellis eu probleme prea mari cu IR-urile nu am, sunt cat de cat normale, poate doar putin peste limita asa ca eu iau in continuare magneziu, dar nu Magne B6 4 pe zi ci doar un plic de la Additiva, care e cantitate mai mica. EU nu am facut pregnyl deloc nici la inceputul sarcinii nici acuma pt ir-uri. La mine a fost o sarcina obtinuta cat de cat repede (dupa ce am fost la medic) asa ca mie nu mi-a dat nici un fel de tratament de sustinere.
Acuma hai sa va spun de bebelina mea. Inainte de concediu avea program numai dimineata si seara, dar dim era show, la ora 9 ea era pe baricade. In concediu insa cred ca si-a luat si ea concediu, ca la un moment dat chiar ma seriasem putinel ca nu prea misca. Incepea de abia pe la 11-11.30 sa dea din craci si sotul meu saracul ma vedea un pic ingrijorata si punea mana pe burtica si zicea : Hai fata misca si tu putin sa o faci pe mami fericita! Dar ea nimik.
Mai fetelor, dar dupa ce am venit din concediu e jale. Duminica dimineata stateam in pat si ma uitam la TV si dadea din maini cred ca era pe la mijlocul burtii putin mai jos de buric si se vedea cum sare halatul pe mine. Am ras de una singura. Apoi pana acuma de fiecare data cand tinea si tati mana sa o simta ea se potolea, asta pana duminica seara cand sa ma culc si eu stateam pe spate si a inceput razboiul si dai si lupta si dai si lupta si atunci a pus si tati mana si nu mai putea de fericire si bucurie ca a simtit-o si el pe bebelina. Si de atunci pupa mai des burtica.
Anca 23+ Elena
Ancuta, ce vrei, sunteti mari de-acuma, ati intrat in luna a 6-a!!!
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin20+Daniel
RGE spune:
..sa nu ma intrebati ce am facut azi....ca nu am facut nimic..decat m-am machiat si m-am uleit..si trag de mine sa calc un maldar de rufe..
ROXANA 25+ GEORGE IONUT
Jasmin012 spune:
Darleena, si eu am programare la Sanador saptamina viitoare, vineri...iar saptamina asta am, tot vineri programare la Iosup...Tu in ce zi ti-ai facut programarea?
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin20+Daniel
darleena spune:
Jasmin vineri am si eu la Sanador la 19.30
La centrul din Decebal, tu?
22+ si baby Kara
Pana vine bubu
poze bubu mic