*Gravidute&Mamici de IASI (3)*

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Am ajuns acasa..e o vijelie afara, doar de ar ploua putin..
Am fost la Sortem..nu aveau decat 2-3 patuturi de bblusi si atat..

Burtik
Cristina 27+ cu Alessia Stefana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Si,frumoase,ce preturi?Eu sunt cam la pat zilele astea ca am avut niste contractii uracioase si nu pot sa dau o fuga pana acolo

teo

Mergi la inceput

Da ,sa dea Domnu putina ploaie si la noi,ca ne-am incins de tot.Cu toate ca am aer conditionat de cateva zile tot nu ma racoresc

teo

Mergi la inceput

erau pana in 1000 lei. Asta era cel mai scump,cu tot cu saltea..avea sertarase sub si dulapior incastrat, la capatul patului..nu stiu daca ma intelegi..era si pe bleu si pe roz..
Numai ca eu vreau mai multe piese..si cu sifonier/dulap si inca o comoda cu sertare cu salteluta de infasat deasupra..

Burtik

Mergi la inceput

Pt inceput cred ca bebe o sa doarma in cosulet si apoi ii voi cauta un patutz cu dulapior si tot ce trebuie pana acum nu am vazut nimic sa-mi placa si la un pret convenabil.In schimb bebe are deja carut frumusel tare.Te pup Kriss se pare ca numai noi suntem

teo

Mergi la inceput

salut
Teo, am mai auzit varianta cu dormitul in cosulet pt. inceput. E bun si asa pana iei patutul care il vrei tu.. Ai luat carut? sa il stapaniti sanatosi:) eu inca nu am cautat. Am gasit ceva pe net..acum sa vad ce gasesc prin oras..
Eu sincer as vrea carucior cu 3 piese, din acela cu cosulet si scaunel de masina..cu roti marisoare, dar cu 4, nu cu 3..
ei, acum v-ati racorit?ca mie mi-e frig in maneca scurta!

Burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Amironeanu multumesc de sfaturi! Sunt o femeie deschisa si ascult pe oricine are ceva experienta!
Ghinetz multumesc de apreciere!
Maine plecam la bunici la TarguFrumos, iar luni la nasi la munte!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
David

Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Drum bun, Alina!
A fost cineva la magazinul Voinicelul din Nicolina?

Burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Ne-am intors din concediu! De maine la munca!

Felicitari Simo pentru micutul Matei! Sa fie sanatos!

Oana,ia zi tu cate ceva despre dr aceea!

Cristina,noi avem dulapul lui Robert separat de al nostru,dar e un dulap normal,nu special de copii.Ar trebui sa faci un loc destul de mare in dulapul vostru,ca se aduna ceva hainute,pelincute,prosoape,paturici...Si daca zici ca deja nu aveti loc pentru voi...

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Miha, ba da, avem loc!stam la casa..si loc e destul..nu avem noi dulapuri, adica numai unul pt. mine si unul pt. sot in care incap hainele de sezonnu incap cojoacele, hainele de iarna etc.. Bebe o sa aiba camera ei, asa ca loc e sa incapa dulapul

Burtik

Mergi la inceput