*Gravidute&Mamici de IASI (3)*
Raspunsuri - Pagina 20
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/amironeanu/amironeanu.jpg)
amironeanu spune:
Felicitari Simona si bine venit pe lume lui David! Sa fi sanatos si sa ai o viata frumoasa si plina de bucurii!
Noi suntem bine, au inceput contractiile, mai ales dupa ce ma enervez. Stiu ca trebuie sa am grija, dar tare greu este uneori. Mihalceanu este in concediu, se intoarce dupa 1 august, dar eu sper din tot sufletul ca bebe sa astepte macar 1 septembrie, mai ales ca de ziua Stefaniei am programat o mini-vacanta la munte.
Raca, felicitari pentru baietel si sarcina usoara in continuare. Cum te intelegi cu dr. Lazar?
Week-end placut in continuare!
Pupici,
Andrea si Stefania
(13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
slimatei spune:
FELICITARI SIMO...BINE AI VENIT PE LUME MATEI!...SANATATE SI NUMAI BINE!
Stefania cu Stefania la purtator
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alynta27/alynta27.jpg)
alynta27 spune:
Kriss multumesc! E normal sa te manance piele! Pe mine la un moment dat ma manca tare burtica! Mai ai un pic si iti vezi puiul! Un pic de rabdare!
Simo felicitari pentru bebe Matei! Recuperare rapida, mamico!
Raca felicitari pentru baietel!
O duminica placuta!
Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
David
Poze burtica
Pozele mele
![](images/user_woman.png)
Nonna76 spune:
Bine ai venit pe lume Matei. Sa fii sanatos, norocos,istet,sa le umpli viata parintilor tai. Felicitari Simo,sa ai parte numai de bucurii din partea micutului.
La multi ani David ,mi-am adus aminte ieri dar nu am deschis calculatorul,am preferat sa ma odihnesc si am mai avut cite ceva de facut.
Noi suntem bine, parca ne schimbam pe zi ce trece, azi vom face prima baie in cadita,Vlad s-a mai obisnuit cu bebe cu toate ca a vrut sa-i puna perna pe fata ca sa nu mai plinga , dar nu din rautate.
Cu timpul cred ca se vor acomoda si baietii mei.
Monica ,mami fericita de Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
ghinetz spune:
La multi ani David!Cand a trecut o luna??? Alina, tu stii?
Observ si eu multe modificari la Victor. Nu mai tine mainile flexate de la coate. Si-a deschis manutele, sta mai mult cu ele desfacute decat pumnisor. A facut falcute. (nu l-am cantarit inca, luni mergem la dr.) Afara ii place f mult, pentru ca doarme. Facem plimbari lungi si de 3-4 ore.
Simo, te felicit si aici. Abia astept sa ne povestesti.
Oana, Stefan si Victor
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Nonna76 spune:
Buna!
Si noi am iesit astazi dimineata pentru prima data afara.
Am stat putin, doar 45 min. dar abia marti facem 2 sapt. Suntem foarte matinali , ne trezim la 5-6 in fiecare dimineata si vrem sa ne jucam cu mami dupa ce papam. Asa ca mami e cam turmentata pe parcursul zilei,totusi noaptea ne trezim o singura data sa papam ,fata de vlad care sugea din doua in doua ore.
O zi buna tuturor!
shpiry spune:
Salutare!
Am intrat un picut sa va anunt ca pe data de 24 iul, ora 10:45 s-a nascut bebe Alex.
Suntem bine amandoi.Ieri am ajuns acasa.
Avem insa o problemuta, poate ma ajutati voi.
De cand am ajuns acasa, bb strumf nu a mai avut scaun si plange mititelul de ti se rupe inima. Are gaze si se chinuie nevoie mare. Am incercat cu ceai de musetel dar inca nimic.(elimina gaze, dar kk nik) Nu stiu ce sa-i mai fac. Dati-mi si mie o mana de ajutor, va rog, sa scapam si noi de pb. asta.
Tb sa va spun ca mie de-abia pe ieri seara mi-a venit lapticul si pana acum bb a fost hranit cu lapte praf. Si ieri i-am mai dat in completare nishte lapte praf...ca de...mai dureaza pana se ajunge la cantitatea necesara de laptic de mami. Insa din maternitate, desi avea scaun, plangea mititelul din cauza durerilor de burtica (colici???-asa devreme??)si a gazelor. Uf! Dati-ne va rugam o mana de ajutor!
Va pup!
Irina si Alex
Nonna76 spune:
Felicitari Irina ,sa-ti traiasca feciorul.Multa sanatate si tot binele din lume Alex.
Daca am inteles eu bine, ieri ai venit acasa deci bebe nu a stat tare mult fara scaun. Si nu e obligatoriu sa aiba scaun in fiecare zi.Poate fi de la laptele praf, incearca sa-i dai doar lapte de-al tau,eu la inceput am baut niste ceai pt. lactatie cu fenicul si soc(este la plafar la pliculete). Cu lapte de mama sigur se regleaza.Mai mult nu stiu ce sa-ti spun.Iti doresc sa rezolvati repede problema si sa ai laptic suficient sa nu mai fie nevoie de lapte praf.
kriss79 spune:
Hop si noi!
Am fost la iarba verde..desi mai bine zis e iarba uscata, ca e tare uscata iarba, copacii..parca e toamna..oricum, a fost ok in ce priv. vremea, cu spatele e mai greu de stat in fund, noroc ca imi luasem pernuta..
IRINA, Felicitari pentru Alex!! Sa fie sanatos, sa va bucurati de el si sa ai mult laptic!
Nonna, felicitari pentru prima plimbarica!
Burtik
Cristina 27+
![](gravida.gif)