Mamici de iulie-august 2007 (76)
Raspunsuri - Pagina 6
ddanagh spune:
Eu mi-am cautat o gramada aparatori care sa se asorteze cu ce mobila am luat eu si nu am gasit decat la Barza. E simpla, are doar niste puiuti de rata (foarte simpatici). Pe unde am mai fost gaseam doar roz, bleo (diverse nuante ...), mie imi trebuia un orange pal. Eu zic ca merita incercat si la ei. Tot de la ei mi-am luat si salteluta de infasat - din acelasi motiv de nuanta. In plus e doar 50 Ron. Peste tot era peste 65. CE am vazut eu. Mai mi-a placut de la ei salteluta activity play.
Dana S38 + cu Daria Stefania
AMR max 2 saptamani
estecri spune:
Dana nu stiu nici eu sa te sfatuiesc cu ce crema sa te ungi intre degete. Eu am inteles de la fete ca aceste bubite se fac pe fond nervos. Eu mi-am cumparat o crema ...dar mare lucru nu face...drept urmare ma scarpin si acum si culmea ca mi-au iesit niste bubite si in jurul buricului, numai ca astea sunt insotite de vergeturi din plin...Imi e greu si mie sa nu ma scarpin...Poate ne mai ajuta fetele , ne mai dau idei cu ce sa ungem...
Sorina 38+
poze1; poza2; uite asa cresc 23 saptamani
AMR 5 ZILE
claucia spune:
Lia, gata m-am vopsit, sunt macar uniforma ca sa spun asa ca aveam niste radacini... - acum mai aduc a mamica de Alessiuta. Vorba ta, poate pun si eu de un mic aranjament cu o masca ceva pe fata, poate ma si epilez, dar m-as epila mai aproape de joi - nu ca ar creste asa repede dar sa ma simt eu proaspata atunci. Daca ma lasa burtica bag aparatul in priza si astazi si miercuri.
Jeni, , ma pregatesc de marea intalnire, problema este ca joi (cand merg la spital) as fi in 39 saptamani, stiu eu daca vrea bebelutza mea sa vina? Dupa eco as fi in 40 chiar. Numai ca daca nu e pe cale sa vina, dr nu o scoate ca poate ii mai place sa stea si ea sa se odihneasca nu sa vina la treaba: papat, baita, colici, lumina, zgomote, poate nu vrea inca sa intre in "campul muncii"
Eu pentru vergeturi am o crema de la Vichy -cam scumpica insa - pe care e prezentat si un model de masaj al burticii de gravida, coapse, fund, sani, etc (de parca mi-as face eu masaj sa mai provoc una alta!) dar macar stiu ca este sigura pt bebe.
M-am dat cu ea, miroase frumos si are o textura f fina si pielea ramane f soft dupa, insa nu am vazut inca ameliorari spectaculoase - eu am vergeturi pe pulpe si pe fund. :-((
Pup
Clau
saptamana 38 Alessia Maria
bb mic
otim spune:
Andra multumim , nu prea stiu nici eu - probabil posta ... dar am sa vorbesc cu viitoarea mamica ( care scrie tot aici pe site dar la un alt capitol ) dar cum as putea sa va pun in legatura ??? (ma gandeam prin email sau PM) ca sa puteti lamurii si alte detalii ...
Otiliainceput 36+Laurentiu
X-ray spune:
lia ieri a avut ore de stst cu ochii deschisi si studiat la mami si mobila din camere.nici prin cap nu mi-a trecut ca v-a avea energie si noaptea.dar surprinde...
sorina,asa sa faci sa-i dai lui bb papa.lasa ca trece ai sa vezi.
acum urla.binenteles ca nu sta nemancata pana la 12 ca oamenii,adica mese la 3 ore elea -elea...ma duc sa-i bag o tata in gura
alina si bb elisa
AndraZ spune:
Neata fetelor!
am luat si noi , am citit din urma si acum suntem la zi cu toate.
Andutzy, din cate am auzit discutandu-se ( intre cadrele medicale) si din cate am mai auzit si pe la cunoscuti este ok daca nasti cat mai aproape de sf saptamanii 37, pt ca atunci bebe este cat mai aproape de edzvoltarea lui finala. Insa, parerea mea este ca ar trebui sa vb cu dr tau, sa stabiliti care este raportul beneficiu/risc de a-l scoate pe micutz la 36-37 de saptamani. dca e mai bine sa mai stai, atunci cred ca cel mai bine ar fi sa iei legatura cu dr "rezerva" si sa stabiliti cesi cum in cazul in care bb va dori sa vina pe lume mai devreme de inttoarcerea dr tau din concediu.
Clau, spor la vopsit! Sa iti iasa bine culoarea si sa fii super la inatlnirea cu bebelina. Eu inca nu am carutzul pt ca nu am unde sa il yin in casa deocamdata. Il vom lua dupa ce voi naste, cand teoretic vom avea toate cele puse unde trebuie si vom vedea ce si cum vom face cu depozitarea carutzului. Ca si culori au am vazut ceva cu portocaliu si albastru care mi-a placut mult, insa vom merge la Chicco si vom vedea ce culori mai are si atunci vom alege. Probabil ca vom lua ceva cu portocaliu sau cu rosu, ca deh, tre' sa fie de fetitza, nu?
Alina, o sa ma mai interesez si eu printre prieteni daca au folosit Infacol si daca da, cum la-u procurat. E mai bine sa am o lista cat mai mare cu diversi anticolici, macar le incerc pe toate, poate merge vreunul. eu inca mai sper sa fim ocoliti de colici, dar cum nu se stie niciodta, mai bine sa fim pregatiti. cat despre pitica ta, incepe sa isi faca simtita prezenta in casa......are personalitate fata...a mea ne face pe amandoi odata, inca din burta, asa ac mi-e teama sa ma gandesc cum va fi dupa ce isi face aparitia....
Andra
38s Mara Teodora
"Cere si ti se va da!"
www.flickr.com/photos/9662615@N06/" target="_blank">Mara Teodora
AMR 16 de zile !!!!!
jeni71 spune:
quote:
Originally posted by claucia
Lia, gata m-am vopsit, sunt macar uniforma ca sa spun asa ca aveam niste radacini... - acum mai aduc a mamica de Alessiuta. Vorba ta, poate pun si eu de un mic aranjament cu o masca ceva pe fata, poate ma si epilez, dar m-as epila mai aproape de joi - nu ca ar creste asa repede dar sa ma simt eu proaspata atunci. Daca ma lasa burtica bag aparatul in priza si astazi si miercuri.
Jeni, , ma pregatesc de marea intalnire, problema este ca joi (cand merg la spital) as fi in 39 saptamani, stiu eu daca vrea bebelutza mea sa vina? Dupa eco as fi in 40 chiar. Numai ca daca nu e pe cale sa vina, dr nu o scoate ca poate ii mai place sa stea si ea sa se odihneasca nu sa vina la treaba: papat, baita, colici, lumina, zgomote, poate nu vrea inca sa intre in "campul muncii"
Clau
saptamana 38 Alessia Maria
bb mic
Daca doctorul spune ca e ok, atunci lasa bebelusha sa vina cand considera ea ca trebuie sa vina. E mai comod la mami in burtica unde e ca la allinclusive decat afara unde trebuie "muncit" plans, mancat.
Jeni35+
liadorian spune:
Acuma ca v-ati facut frumoase sau ati "mufat" bebelashii la tzatza (o spun cu toata tandretzea de care sunt eu in stare), poate aveti vreme sa aruncati un ochi aici: http://www.culinar.ro/forum/lofiversion/index.php/t15189.html
sau aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=95156
Sunt o groaza de carti pe care le puteti lua de pe net despre copii, ce inseamna sa fii parinte etc. Eu mi-am bagat nasul in GHID PRACTIC pentru cresterea copilului pana la 5 ani - June Oberlander, vad ca e foarte laudata de mamici si chiar pare interesanta. Iti da exemple de activitati cu copilul incepanad din prima saptamana de viata pana la 5 ani, sapt. de sapt.!
Dupa cum vedeti, eu mai mult cu teoria, sper sa nu ma omoare practica mai tarziu!
LIA si domnita Miruna Demetra
Mai avem 4 saptamani!
AndraZ spune:
quote:
Originally posted by otim
Andra multumim , nu prea stiu nici eu - probabil posta ... dar am sa vorbesc cu viitoarea mamica ( care scrie tot aici pe site dar la un alt capitol ) dar cum as putea sa va pun in legatura ??? (ma gandeam prin email sau PM) ca sa puteti lamurii si alte detalii ...
Otiliainceput 36+Laurentiu
Otim, spune-i sa imi dea un PM, ca e mai simplu. si vedem cum facem. ar fi super daca ar avea drum prin Bucuresti ...sau i le trimit prin curier...importanta este sa vb si de restul vedem noi cum facem.
Andra
38s Mara Teodora
"Cere si ti se va da!"
www.flickr.com/photos/9662615@N06/" target="_blank">Mara Teodora
AMR 16 de zile !!!!!
ilenutza spune:
Moama, ce harnicutze!
Doarme omu' pana la 11 si ce gaseste? foi intregi scrise!
Oaana te rog sa ma crezi ca Aaron a fost si pe lista noastra de nume, cap de afis si imi place la nebunie numele.Insa nu e sfant in calendarul ortodox, sau este ? ca daca da...
Saltutele de la Ikea nu im plac ca sunt din burete, sunt mult mai bune cele de la mondocarp.
Jadi dar nici in cora/carrfour nu ai gasit saltelutele de unica folosinta?
mey sunteti mortale: bbii PAR mari in poze, in realitate au capul mai mic decat palma noastra
Michidutza aparatorile au burete invelit in material.Cel mai simplu este sa te duci in magazin, le masori si iti faci acasa.
Karli pai tu vroiai sa nasti fara tatic acasa?e normal ca fata si-a asteptat tatal, nu?
Ile 38 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 02 sapt.